Fredagsfavorit: Sanex Dermo Sensitive

04.10.13
Sanex Dermo Sensitive

Sanex Dermo Sensitive

Siden gymnasiet har jeg brugt den samme deodorant. I perioder har jeg prøvet andre, men det er altid den samme, jeg er vendt tilbage til. Hvad gør man så, når den ikke er til at støve op nogen steder? Katja kom mig til undsætning og købte den på nettet… eller det vil sige en der lignede den rigtig meget. Den lugtede bare helt forkert, og jeg kunne altså ikke vænne mig til at lugte af gammel dame.

Lugter jeg?
Mens der stadig var noget tilbage af min gamle deodorant, var jeg til et pressemøde, som handlede om sved. Det er jo ikke rigtig noget, vi kan undgå at gøre en gang i mellem, og alligevel er det de færreste af os, som har lyst til at lugte af det.
Det er ikke fordi, jeg sveder mere end andre mennesker, jeg har bare en sart næse, og der er simpelthen ikke noget værre end at kunne lugte sig selv. Og det var præcis, derfor jeg altid vendte tilbage til den der deodorant.
Pressemødet handlede om Sanex’ reformulerede roll-ons, og der var både interessant information om de fysiologiske årsager til sved og lugt, og så blev vi også klogere på det mere historiske perspektiv, alt i alt meget spændende.

Min nye bedste ven
Nu indrømmer jeg sædvanligvis gerne, at jeg har fejl, især når min tvivl er helt og aldeles ubegrundet. Det var den i forhold til Sanex’ roll-ons. Min store mistillid skyldes den klassiske Sanex lugt, det er den hvide variant, som jeg simpelthen forbinder med så mange ubehagelige ting, at jeg får det fysisk dårligt, når jeg får den lugt i næsen. Heldigvis var den sarte lyserøde variant i posen og efter at have lugtet fælt af den forkerte version af min gamle deodorant, besluttede jeg mig for at give den en chance. Vi har været meget lykkelige sammen lige siden.

Den holder
Det, der er vigtigst for mig, når jeg vælger deodorant, er at jeg tør stole på den. Den skal både kunne tåle slutspurten på cyklen, de adskillige trappeforceringer, lidt nervøsitet og alle de andre forhindringer en helt almindelig dag byder på. Og alt det kan Sanex Dermo Sensitive, samtidig med at den dufter mildt og rent hele dagen.
Som nævnt har jeg testet mange deodoranter, og jeg har også været glad for mange af dem, alligevel er der ikke særlig mange, som jeg ender med at købe igen. Alligevel røg der hele to nye Sanex deodoranter i kurven, da jeg shoppede forleden.

Sanex Dermo Sensitive kan ofte findes på tilbud i supermarkeder, Matas og Matas webshop, hvor den i øjeblikket koster 32,95 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Tina

Det var billigt for en god deo 🙂
Har du nogensinde prøvet Nude fra Helena Rubinstein?
Den sværger jeg nemlig til, jeg har ikke lugtet under armene siden jeg begyndte at bruge den, selv hvis jeg glemmer det en dag (den skulle nu også kunne holde 48 timer).
Men hvis du har en sammenligning på dem, ville det da være rart at spare pengene 🙂

Helene Randløv

Hej Tina
Det er mange år siden, jeg prøvede den fra Helena Rubinstein, så den er sikkert blevet reformuleret siden. Den er sikkert god, det tvivler jeg overhovedet ikke på, men den er for dyr. I hvert fald er den ALT for dyr i forhold til, hvad jeg gider at betale for en deodorant.
Kh. Helene

Anja

Helt enig. Sanex deo Roll-on har været min favorit i flere år. Den holder hvad den lover, også på en varm sommerdag:-)

Camilla

Det er altså også bare min absolutte yndlings og har været det gennem mange år efterhånden! 🙂

Helene Randløv

Hej Camilla
Jeg er også bare så glad for, at jeg gav den en chance <3
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *