Tirsdagstip: Smør fødderne ind

01.10.13
Strømper
Strømper
Foto: DownTown

Mine tirsdage er ofte meget hektiske. Og derfor ender mine tirsdagstip temmelig ofte som midnatstips… Det er så som så med idéerne, når hjernen har været i gang hele dagen og det er dynen, som kalder højest.
Inden jeg løb ud af døren i morges, bad jeg derfor ham den langhårede om at finde på et rigtig godt tip til i dag. Det plejer ikke at være nogen udpræget succes, han har en meget snørklet hjerne og en ganske udsøgt form for humor, og de tirsdagstip, han i tidens løb har fundet på, er mildest talt ikke for sarte sjæle. Så det er efterhånden en tradition med hans jokes om dagens tip og hans sære ideer. I dag må han have luret, at jeg på ingen måde kunne overskue at høre på jokes og særheder, for tippet, han synes, jeg skulle viderebringe i dag, er nemlig virkelig relevant.

En helårs fornøjelse
Når strømperne bliver pakket væk og tæerne endelig får lidt luft, er det ikke så svært at glemme, at fødderne skal passes. I hvert fald bliver man mindet om deres alt for ofte sørgelige tilstand, når man kigger ned. Værre går det, når det er tid til at finde strømperne frem igen. Man bliver nemlig ikke mindet om det i helt samme omfang, som når strømperne mangler.
Det der med at passe på fødderne er noget, vi alle sammen skal gøre regelmæssigt. Heldigvis behøver det ikke at være den helt store tur hver eneste gang.

Den gode daglige pleje
Indrømmet… indsmøring af fodcreme er ikke min yndlings beskæftigelse. Faktisk synes jeg det er helt og aldeles rædselsfuldt. Nu er det bare sådan, at mine fødder er sådan nogle, som altid er varme og det resulterer især i meget tørre hæle. Der er kun en løsning på det problem, og det er en rigtig god fodcreme. Der er én eneste fodcreme, som igen og igen bliver købt, og den behøver næppe en særlig præsentation her på bloggen. Jo, det er selvfølgelig den eneste ene fra Matas. Alle dens fortræffeligheder kan du læse blandt andet læse om her.

Hvad ellers?
Rutinen med en creme er god, men ikke altid nok og derfor har jeg også en almindelig skuresvamp liggende på badeværelset. Hælene får en tur med svampen, hver eneste gang jeg bader, eller med en god fed scrubbecreme (den hjemmelavede med sukker og kokosolie) når jeg har tid.
Hvis dine fødder er rigtig tørre, så kan det være en rigtig god idé at smøre et ORDENTLIGT lag creme på, inden du går i seng og tage et par sokker ud over, så cremen ikke ender med at fedte alting ind. Dagen efter er cremen forsvundet og fødderne ville helt sikkert stikke dig et stort smil, hvis de kunne.

Billedekilde: DownTown

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *