Top tre: Bedste concealere omkring 100 kroner

13.09.13
Rimmel, Oriflame og La Roche-Posay concealere

Rimmel, Oriflame og La Roche-Posay concealere

 

En god concealer er noget af det vigtigste makeup for mig. Jeg har for eksempel nogle gode mørke rande omkring øjnene og at forsøge at dække dem med foundation alene, bliver ikke nogen succes. Der skal concealer til, og det behøver ikke være dyrt.

Disse tre concealere er nogle af mine absolutte favoritter til både omkring øjnene, bumser, og hvad der ellers kan poppe op af interessante ting.

Fælles for dem alle gælder, at de fås i nogle dejlige lyse farver, sågar meget lyse. Hvis du derimod har mørk hud, så er det som altid en svær opgave at købe billige produkter i beige-farvede Danmark. Selv Oriflames “dark” er ikke ret mørk i en større sammenhæng.

Rimmel Wake Me Up Concealer
Rimmels Wake Me Up Concealer er en af de bedste concealere, jeg har, til at meget hurtigt dække mørke rande og virkelig give et friskere udseende. Den har en meget god dækkeevne, holder godt og sætter sig pænt uden at samle sig i linjerne omkring øjnene. Den indeholder lidt shimmer i form af mica, som går ok omkring øjnene, men som gør, at den ikke er min favorit til for eksempel bumser, som Helene også nævner her. Det er dog nærmest ikke synligt, og dækkeevnen er meget god.

Samtidig har Rimmel tilsat både hyaluronsyre og en effektiv anti-age ingrediens i form af plamitoyl oligopeptid. Dette studie har for eksempel vist den peptid effektiv mod netop rynker omkring øjnene. Wake Me Up Concealer er også uden parfume. Og alt sammen til 70 kroner. Smooth!

Rimmel Wake Me Up Concealer koster 70 kroner i Matas. Jeg kan desværre ikke finde den på Matas.dk, men Asos har den til 50 kroner.

Oriflame Studio Artist Concealer
Oriflames Studio Artist Concealer har flere af de samme dyder som Rimmel: Den dækker godt, holder godt og sætter sig pænt på uden uden at ende i folder og linjer. Derudover er den helt uden mica, så den er bedre egnet til at dække for eksempel akne eller ujævnheder i ansigtet. Den er med parfume i modsætning til Rimmel.

Studio Artist Concealer koster 69 kroner på Oriflames hjemmeside, hvis du er medlem. Du binder dig ikke til noget med et medlemskab andet end et nyhedsbrev.

Normalpris er 99 kroner.

La Roche Posay Toleraine Teint Concealer Pen
Toleraine Teint Concealer Pen fra La Roche Posay er lidt dyrere end de to ovenfor, men hvis du har noget, du virkelig gerne vil dække, så er den på alle måder de ekstra 60 kroner værd. Den er min favorit, når det kommer til at dække især bumser.

Dækkeevnen er helt i top, og den er absolut mat, hvilket gør den perfekt til det, La Roche-Posay har skabt den til: Korrigerende makeup til at skjule ar, pigmentplette, akne osv.

Udover de to almindelige farver, lys og mørk, findes den også i en gul og en grøn. Den gule er til at korrigere det blå i mørke rande, og den grønne er til at skjule rødme. Det sidste har jeg ikke selv testet i praksis.

La Roche-Posay Toleraine Teint Concealer Pen koster 129 kroner på apoteket.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 photo DSCF3302-6.jpg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
28 kommentarer
Teresa

Rimmels concealer er perfekt. Den er lige præcis dækkende nok til at dække mine mørke rander, men ikke FOR dækkende, som jeg synes tit kan give et unaturligt look. En stor femtal!!

Katja Moikjær

Dejligt at høre Teresa 🙂

Mette

Uh, dette indlæg kommer som kaldet – jeg står netop og skal investere i en ny concealer 🙂
Hvilken farve skal man vælge concealer? Skal den være samme farve som ens foundation, eller skal den være lidt lysere? Min hud omkring øjnene er naturligt lysere end i resten af ansigtet – i hvert fald nu hvor jeg stadig er lidt solbrun fra sommeren.
Hvad er tommelfingerreglerne her?

Katja Moikjær

Præcis samme farve. Hverken mørkere eller lysere. Når man så ikke har samme farve i hele ansigtet, så er det jo lidt et dilemma. Men jeg ville gå efter en concealer i samme farve som din foundation (forudsat at din foundation har den rigtige farve 😉 )

Julie Sørensen

Ej, men det kommer jo som kaldet. Jeg har NETOP smidt min tomme concealer ud, som jeg ikke var super glad for, og skal på jagt efter en ny. Det kunne meget vel blive et nyt lykkeligt ægteskab med Rimmel.
Man skulle tro I var tankelæsere 🙂
Endnu engang tak for en rigtig god og ærlig blog! I er virkelig min guide i junglen 🙂

Katja Moikjær

Tusind tak for de pæne ord Julie. Du kan roligt forsøge dig med Rimmel, varm anbefaling herfra

Bookworm

Jeg er også rigtig glad for Rimmels 🙂

Katja Moikjær

Dejligt. Den er også rigtig god

Evelinasfina skönhetsblogg

Borde ta en titt på Rimmels då 🙂

Katja Moikjær

Ja, gør det

Cam

Fedt med nogle alternativer til de dyre concealere jeg bruger. Tror jeg vil prøve rimmels næste gang.
Jeg vil høre jer ad om I har alternativer til corrector i fersken farven til mørke rander under øjnene?
Jeg ved godt der findes gule og orange, men ferskenfarvet virker bedst på mig og de eneste jeg kan finde er de dyre fra bobbi brown og Benefit!

Henriette W N

Jeg har lært på disse sider, at lidt orange læbestift iblandet ens almindelige concealer er det ultimative trick i denne sammenhæng. Jeg havde tilfældigvis en dyr orange læbestift liggende til ingen verdens nytte, så nu jeg netop kan lave min egen ferskenfarvede concealer ved at blande dem – og det virker på mig.

Katja Moikjær

Wet n wild har en, som er i sådan et firefarvet sæt. Jeg er ikke fan – Helene er. 🙂 Jeg synes personligt, den er for tynd og fedtet.

Louise

Man får jo lyst til at købe dem alle…nå men jeg vil egentlig også gerne dele det trick, der har virket for mig. Jeg har mørke rande/poser under øjnene, og da det var værst pga. et sygt barn, købte jeg den ene lysnende concealer efter den anden. Så så jeg et råd om, at gøre området mørkere i stedet. Prøvede med min La Roche Posay Toleriane teint, og i sammensætning med La Roche Posays BB creme, giver det mig et kæmpe løft!!! Jeg lysner også nogle områder, men Toleriane teint giver en supergod mat dækkende bund, som ser helt naturlig ud på mig.

Katja Moikjær

En ting er sikkert – man skal ikke forsøge at dække mørke rande med en lys concealer. Concealer skal have præcis samme tone som ens hud. IKKE lysere.

Baysen

Dejligt med nogle gode tips til noget så uundværligt som concealere 😉 Er nemlig stadig på jagt efter den helt rigtige. Personligt er jeg ikke så stor fan af Rimmels. Synes ikke rigtig den dækker nok, og holdbarheden er heller ikke i top.

Baysen

Tænkte iøvrigt på… Hvis nu man er interesseret i Oriflames concealer, hvordan vælger man så farve? Er der nogle tricks, eller må man bare tage chancen? Det er jo ikke en concealer, man lige kan teste, før man køber.

Katja Moikjær

Nej, det er ret irriterende. Jeg har ikke noget godt bud.

Katja Moikjær

Hvad er det, du vil dække med den?

Baysen

Først og fremmest rande under øjnene og evt. lidt ujævnheder hist og her.

Steffy

Kunne være man skulle ud og investere i en Rimmel concealer, for det lyder da som et vildt godt produkt til en billig penge 🙂
Kan personligt også klart anbefale mac’s concealer i glas holdere. de dækker ALT
xoxo

Katja Moikjær

Den er også en favorit her – Pro Longwear Concealeren

Sus

Tak for et lækkert indlæg og tak for god inspiration.
Faktisk fik jeg ideen til at lave min egen ‘anmeldelses’-blog fra jeres fantastisk gode blog! I er ret ikoniske i mine øjne og ideen bag denne blog er jo genial!
Tak og fortsat god weekend!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *