MAC kollektioner i september: Indulge og Antonio Lopez

10.09.13
DSCF3049-2
MAC Antonio Lopez 6 Eyes Creative Copper og Indulge Lipglass Utterly Tart

  DSCF3050-3

Med udsigten til oktobers kollektioner med en lille fin Riri<3 MAC kollektion, en hel retro matte kollektion (mums!) og BB Beauty Balms i helt nye farver, så er det svært for os at komme op i omdrejninger over MACs lanceringer i september måned. Med undtagelse af de tre items, der slet ikke er makeup.

Der er to nye kollektioner: Indulge og Antonio Lopez.

Indulge
Indulge er den store efterårskollektion, og der er faktisk nogle rigtig fine produkter i. Den giver os vibes tilbage til den gamle Cult of Cherry, men det er bare super ærgerligt, når promobillederne bruger produkter, man enten ikke kan genkende i kollektionen.

Der er nogle meget cool læbestifter i gode efterårsfarver, metalliske neglelakker og klassiske farver, øjenskyggerne.

Smash It læbestiften er en dazzle, som er en ultratransparent nude læbestift med glitter, som giver en fed effekt, hvis man har lyst til lidt ekstra glitter en dag.

Øjenskyggerne ser glitrede ud allesammen, men vi har ikke prøvet dem, så det er svært at sige noget meningsfuldt om dem.

Der er to cremeblend blushes, som altid er en fantastisk konsistens blushes.

MAC holder event på Indulge kollektionen de kommende to uger. Det betyder, at du kan få lagt gratis makeup med produkterne i din Magasin. Det er en god idé at bestille en tid i forvejen. Ring til din Magasin og bed om at blive stillet om til MAC-standen eller kig forbi.

Antonio Lopez
Antonio Lopez var en af modebranchens bedste illustratorer. Kollektionen her har hans tegninger på æskerne, og det er i virkeligheden det, der gør dem så fine.

Der er tre øjenskyggepaletter, tre læbepaletter og to ansigtspaletter. Og det er nogle meget fine ting, der er i paletterne.

Vi har prøvet MAC & Antonio Lopez 6 Eyes Creative Copper, som er en fin palette til et mere naturligt look. Den indeholder fx. en farve som Cupcake, der er en gammelkendt farve, som Helene har et kærligt forhold til. De andre paletter er umiddelbart mere dåse-tiltrækkende. Teal ser meget interessant ud.

Tasker og spejl med Lopez’ streg

MAC & Antonio Lopez Tote MAC & Antonio Lopez Makeup Bag MAC & Antonio Lopez Mirror

Men det, der ser virkelig spændende ud, er makeuptasken, spejlet og den store taske med Antonio Lopez’ egne tegninger på. Det bliver sandsynligvis udsolgt hurtigt, og jeg har ikke set dem i virkeligheden, men de er fluks røget på min ønskeseddel (jeg har meget snart fødselsdag, hosthost…).

Her kan du købe det
Du kan købe begge kollektioner hos MAC i Magasin, Salling i Aalborg og på MACs egen webshop. Indulge-kollektionen ligger også online på Magasin.dk med pt. færre udsolgte end MACs egen shop.

PS. Det virkelig interessante i denne måned er, at de nye farver Paint Pots er kommet. Men jeg har ikke selv set dem endnu. Du kan se Camel Coat ovre hos Beautyjunkie.

(Jeg skal simpelthen koncentrere mig SÅ meget for ikke at kalde Camel Coat noget helt andet… Men det tror jeg lige vi lader ligge…)

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
OhMyGown

Hej 🙂
Tusind tak for den bedste skønhedsblog, der findes, hvor jeres søgefelt altid er en succes, hvis jeg leder efter en ny, billig læbestift.
Jeg ville gerne høre jer omkring optegning af bryn. Jeg har netop fået farvet mine og er super glad for resultatet, men har ikke råd til at få dem farvet hele tiden. Hvilket produkt er det bedste til at optegne sine bryn? Har set I har anbefalet Oriflames, men er det det bedste til prisen, som findes?
Kh Emma

Katja Moikjær

Kære Emma
Der er mange gode. Det afhænger blandt andet af, hvor mørk eller lys du er i forvejen. Helene er glad for Oriflames – jeg har ikke selv prøvet det, så måske hun vil kigge forbi og svare også 🙂
Jeg selv bruger enten er brun øjenskygge (Omega fra MAC), en blyant som fx. MAC Fling eller Maybellines nye øjenbrynsmascara Browdrama. Den eller L’Oreals øjenbrynsblyant er nogle rigtig gode budgetbud.
Jeg er også glad for NARS’ nye blyant, men den er heller ikke billig. Maybellines Browdrama eller L’Oreals bryn blyant er også rigtig gode budgetbud – det kommer lidt an på, hvordan dine bryn ser ud i forvejen og hvad du bedst kan lide at bruge.
Kh. Katja

OhMyGown

Tusind tak 🙂
Jeg har mørkebrunt hår men relativt lyse øjenbryn. De er lidt store, og jeg har prøvet en blyant fra mac før, men det synes jeg blev for optegnet. Så derfor kunne jeg godt tænke mig at prøve en øjenskygge lignende substans. Må forbi Mac og prøve den der omega så 🙂
Kh Emma

Helene Randløv

Oriflames Brow Kit har den fordel, at det indeholder to farver skygge (som jo kan blandes til den farve man ønsker), en voks OG pensel. Det er altså mange ting for 129 kroner. Det bedste ved det er næsten, at det er så lille, jeg er virkelig fan!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *