Dagens negle: Koral ombre

10.09.13
Dagens negle: Koral ombre

Dagens negle: Koral ombre

Det var meningen, at jeg ville have introduceret en ny type indlæg i går, men det var umuligt for mig at sidde stille i lang nok tid, til at jeg kunne få skrevet noget meningsfuldt. I går skulle 19 års forventninger nemlig indfries, Soundgarden var i Danmark for første gang, siden koncerten på HeyDay i 1994 blev aflyst. Eller i hvert fald første gang, hvor jeg også har været i landet…
Derfor havde jeg en hel særlig forventning og ikke så lidt sommerfugle i maven, som altså gjorde mig ude af stand til at samle tankerne om blogrelaterede emner.
Som trøst fandt jeg en fin akustisk version af ”Blow Up The Outside World”, som du kan se her under.

Ombre
Betegnelsen ombre dækker over en manicure, hvor man kun bruger en farve, men i forskellige nuancer. For at den fine tone-i-tone-effekten kommer til sin ret, skal de forskellige nuancer lægges på i rækkefølge efter intensitet. Altså hvor man starter på lillefingeren med den lyseste og slutter af med den mørkeste på tommelfingeren (eller omvendt).

Fem fine nuancer af koral
Den neglelak, jeg har brugt mest hen over sommeren, er Ciaté i farven Kiss Chase. Den lå i Very Colourfoil Manicure kittet i Carnival Couture, men jeg har været nødt til at købe en reserve, fordi den pludselig var tæt på tom. Kiss Chase var altså grunden til valget af farve, så var det bare om at finde fire nuancer, som matchede. Det endte med at være en hel Ciaté ombre med Strawberry Milkshake (lillefinger), Hoopla (ringfinger), Kiss Chase (langfinger), The Glossip (pegefinger) og Pom Pom (tommelfinger).

Ciaté Paint Pots koster 95 kroner, og du finder dem hos Magasin, Sephora, udvalgte Matas og tøjbutikker. Du kan også finde noget af sortimentet hos Nelly.com og i Magasins webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Signe

Hold op, hvor ser det fedt ud. Og hvor er du heldig at du skulle se Soundgarden. Dem hørte jeg meget da jeg var yngre. Indfriede de dine forventninger?

Helene Randløv

Hej Signe
Mange tak :-*
De indfriede hver eneste forventning… Jeg har skrevet lidt om det på vores Facebook profil 🙂
Kh. Helene

Camilla Corbett

Mmmm smukt! Ciaté paint pots fåes også hos smartgirl.dk og deres fysiske butik smartbeauty i Smedelundgade i Holbæk 🙂

Helene Randløv

Tak Camilla <3
Og tak for info! Det er godt at vide 😉
Kh. Helene

Evelina

Åh vad fint 🙂

Helene Randløv

Tusind tak Evalina…Heldigvis er det også pærelet 🙂
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *