Dior Nail Glow – smukkere negle med et strøg

07.09.13
Dior Nail Glow
Dior Nail Glow
Dior Nail Glow
Katjas negle
Kedelige negle, der har bygget walk-in closet
Dior Nail Glow
Dior Nail Glow på lillefinger, ingenting på ringfinger
Dior Nail Glow
Et voila!

Jeg har altid for travlt og kommer kronisk for sent ud af døren. Det er virkelig ikke en særlig klædelig vane, men det lader til at være kronisk. Derfor er alle produkter, der kan gøre mig lidt kønnere at se på i en pokkers fart altid i høj kurs herhjemme.

Sådan et er Dior Nail Glow.

Dior kalder den selv for “instant french manicure”. Det er ikke lige det, jeg selv tænker på. Nærmere som en “nail perfector” eller “nail brightener”. Den gennemsigtige Nail Glow har en meget diskret pink tone tilsat en smule fluoriscerende lys, der giver en meget fin glød til den naturlige neglefarve.

Resultatet er at kedelige og måske lidt misfarvede negle, bliver naturligt smukke at se på. Og det tager kun et enkelt lag og et øjeblik. I går lagde jeg på få sekunder, mens jeg var (igen) ved at komme for sent til et pressemøde.

I modsætning til blot at bruge en klar neglelak, så sørger den pink tone og det fluorescerende lys for at det pink i neglen bliver en smule mere pink, og det hvide bliver en smule mere hvidt. Deraf “instant french manicure” tankegangen. Men effekten er og skal være meget diskret.

Lad være med at prøve at lægge mange lag og presse farven frem i den. Så får neglene en kedelig unaturlig pink tone. Den skal være helt let, og resultatet skal blot være negle, der ser ud som om, de er smukke og velplejede uden neglelak.

Limited edition fra foråret
Desværre er jeg ikke ligefrem first mover på denne. Diors Nail Glow kom som en del af Diors forårskollektion, og den er derfor udsolgt mange steder. Jeg har set den stadig i flere Matas butikker, så hvis du leder godt, kan du nok finde den.

Heldigvis har feelunique.com den på udsalg her til 16 pund – cirka 140 kroner, hvilket er pænt under den danske normalpris på 185 kroner.

Og hvis du skal ud at flyve, så har CPH den stadig på lager her.

Alternativ fra Herome
Herome har et produkt, Natural Nail Whitener, der af beskrivelse og udseende minder usandsynligt meget om Diors. Jeg har IKKE selv prøvet det, men det er absolut et forsøg værd. Så vidt jeg har hørt, så er det samme produkt.

For både Herome og Diors produkt gælder det, at produkterne kun har en kosmetisk effekt. Der er altså ikke tale om deciderede nail whiteners med ingredienser, der kan fjerne misfarvning. Effekten bliver kun på neglen, så længe lakken gør.
Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
18 kommentarer
Anette S

Hvor er det, feelunique sender fra? Jeg er altid bange for, hvis jeg køber noget uden EU, at pakken bliver stoppet af PostDanmark.

Katja Moikjær

Feelunique ligger på Guernsey, som godt er en del af Storbrittanien, men ikke er medlem af EU. Jeg skal ikke gøre mig klog på øens særstatus, men jeg har personligt endnu ikke selv oplevet af få taget nogle af mine ordrer derfra i tolden.
Det KAN ske, og jeg har hørt fra læsere, at det sker. Hvis det sker, så refunderer Feelunique moms og told: http://www.feelunique.com/help/21492738/topic/22143637-vat-and-customs-tax

Anette S

Tak – så tror jeg, at jeg vil kaste mig ud i det 🙂

Katja Moikjær

God fornøjelse 🙂

Lærke

Holder den på neglene? Jeg troede nemlig, at den var lavet til at komme over neglelak, ligesom en overlak, og da de fleste overlakker ikke holder alene, så er jeg i tvivl om holdbarheden?
mvh.

Katja Moikjær

Det er IKKE en overlak. Den holder fint, vel på niveau som en almindelig neglelak. Men med den fordel, at man ikke lægger mærke til det på samme måde, når den begynder at forsvinde.

Dorte

Hej. Jeg har været meget glad for Heromes Nail Hardener Strong. Jeg vil ikke sige, at jeg kan mærke, at mine negle bliver stærkere, men de kommer til at se lækre og velsoignerede ud med en hvidlig tone, som klæder mine negle. Lakken er så diskret, at skulle en negl hænge i noget, griner det ikke vildt, hvis man ordner det lidt forsigtigt med en fil. Sidst men ikke mindst er den NEM at lægge på. Jeg bruger ellers aldrig lak på neglene – er totalt højrehåndet, med det resultat, at venstrehåndsarbejde er, ja venstrehåndsarbejde, når det gælder neglelak. Og ja, jeg har øvet mig. Hilsenen Dorte.
Nb. Har i øvrigt reddet mine megaflækkende negle med kalktilskud ( som vi kvinder under alle omstændigheder har godt af), men det er en helt anden historie :-)¡

Katja Moikjær

Det kan jeg kun give dig ret i!
Og tak for anbefalingen 🙂

Marie

Den ser virkelig fin ud! Kendte, før nu, kun til Essie’s Beam Up, der også er en nail brightener, og jeg synes faktisk den ligner en fin diskret fransk manicure, især hvis man giver den to lag. Det er bare det smarteste koncept synes jeg, nogle gange er det den eneste lak, der kommer med på ferie (og det er store ord fra en negleblogger). En anden grund til den netop kommer med på ferie, er at den indeholder UV-beskyttelse, men ved egentlig ikke helt om der er nogen nytte af dét i en neglelak, har i nogensinde oplevet neglelak med solfaktor? Synes i hvert fald den del lyder lidt skør 🙂

Katja Moikjær

Neglelak med solfaktor kan have kan have den vigtige funktion at beskytte neglelakkens farve – ikke neglen. Det kan give mening. Nogen oplever at farven falmer hurtigt i sol. Jeg har nu aldrig selv oplevet det.
At ville beskytte sine negle mod solen er meningsløst. Huden omkring er selvfølgelig noget helt andet!

Evelina

Ett sådant skulle man behöva 🙂 har så trista naglar naturligt hehe!

Katja Moikjær

Jeg er også rigtig glad for den

Sus

Vil bare lige høre, om ikke den har et let rosa skær, når den også kommer på (er lidt i tvivl ud fra billederne)?
Super indlæg iøvrigt!
Altid en fornøjelse at læse på jeres blog!

Katja Moikjær

Tak Sus 🙂
Nej egentlig ikke, hvis den er lagt på i de tynde lag, der er meningen. Så ser neglen bare “sund” ud. Man kan sagtens lægge den så tykt på, så den ser rosa ud, men det er bestemt ikke hensigten- eller pænt.

Cfashion

Sådan en kunne jeg godt bruge! Jeg sidder ofte og lakere negle på stationen, når jeg alligevel venter på toget, og jeg ikke skal bruge hænderne de første 15 min. Man skal dog lige have månedskortet parat 😉
/Camilla

Katja Moikjær

Præcis! Den er perfekt til formålet 😀

Camilla Christine

troede faktisk det var en overlak D: //Camilla Christine ♥♥♥♥♥

Katja Moikjær

Nope 😀 Det tror jeg den vil være virkelig dårlig til

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *