Fredagsfavorit: Salvequick Foot Care Vabelplaster

06.09.13
Salvequick Foot Care

Salvequick Foot Care

Av! Mine fødder er vildt åndssvage… Først og fremmest er der næsten et helt nummer forskel på højre og venstre fod… Det gør det til et helvede at købe sko, men det er endnu værre, at skulle gå skoene til.
For mange år siden var jeg så uheldig at få en stor vabel på hælen, rådet fra alle var vabelplaster. Og det råd fulgte jeg, men det resulterede desværre i, at min hud simpelthen blev flået af på hele området. Det var en temmelig uheldig situation, for jeg var på Roskilde Festival og samaritterne var ikke meget for at sende mig af sted, da jeg søgte hjælp der.

Vabler
Siden dengang er jeg gået i en meget stor bue udenom vabelplaster. Forleden havde jeg gået alt for langt i et par nye sko, og som du sikkert har gættet, har jeg igen fået en stor vabel. Det var selvfølgelig rigtig dumt gjort, for vablen sidder lige dér, hvor alle hælkapperne på mine sko sidder. Desperat prøvede jeg det ene par sko efter det andet, og til sidst erkendte jeg, at jeg enten kom til at have uendelig ondt og gå mærkeligt hele dagen, eller også skulle jeg tage chancen og prøve det vabelplaster, som jeg havde liggende.

Aflastning
Hele dagen glædede jeg mig over, at jeg kunne gå tilnærmelsesvis normalt, fordi plastret aflastede præcis, som det skulle. Om det var limen, plastret eller kombinationen af de to i det andet plaster, som gjorde, at huden blev opløst og faldt af, kan jeg naturligvis ikke svare på. Men min ældste søn reagerer på samme måde på mange typer plaster, så vi er virkelig meget forsigtige med, hvad vi køber. Salvequick er min redning, for jeg ved udmærket, at denne vabel langt fra bliver min sidste.

Salvequick kan du finde på nogle Apoteker, i udvalgte Matas og diverse supermarkeder. Foot Care Vabelplaster findes i to varianter et til hælen og et til tæerne, du kan både købe pakker med dem hver for sig eller blandet. Og de koster mellem 29-49 kroner for 6-10 styks. Jeg fandt alle tre varianter i webshoppen Shopping4net.dk.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Pernille

Min mormor har et trick med ovnen.. Når hun skal gå sine nye sko til, kommer de først en tur i ovnen og så tager hun de varme sko på, og går dem til.. Jeg kan godt nok ikke lige huske hvilken temperatur de får, og hvor længe.
Det kan da være at det er værd at prøve?

Helene Randløv

Hej Pernille
Mormortricks er de bedste og du kan tro jeg vil prøve det <3 Hils mormor og giv hende et smækkys fra mig :-*
Kh. Helene

Jytte

Mine fødder er også forskellige i størrelse. Jeg køber ofte slingbacks med mulighed for at spænde hælremmen ind/ud. Synes det løser problemet – desværre er udvalget ikke så stort. Peter Kaiser har nogle lækre(og dyre) slingbacks.

Helene Randløv

Mange tak for anbefalingen Jytte, jeg har også brugt adskillige af varianten med elastik i, uden at de helt bliver slingbacks.
Kh. Helene

Iben J. S.

Jeg har ikke prøvet denne, men på et tidspunkt fik jeg en tester på compeed, som blevet taget i brug under en storbys ferie og mærkede intet til min vabel, så det kan også anbefales 🙂

Helene Randløv

Hej Iben
Godt at det virkede for dig 🙂
Desværre er det Compeed, som jeg ikke er venner med 🙁
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *