Moroccanoil stylingcremer – multitaskende produkter

05.09.13
Moroccanoil curl creams

Moroccanoil curl creams

Moroccanoil byder efterhånden på meget mere end den klassiske silikonebaserede hårolie, som de fleste af os kender mærket for. Tre af mine yndlingsprodukter fra serien er disse styling creams, som kan lidt af hvert.

De indeholder både plejende ingredienser, som gør det ud for en hårolie eller kur, og de indeholder stylingingredienser, som giver hold og struktur til håret. På en travl morgen efter et bad, er disse de ultimative alt-i-en produkter, der gør det ud for både hårpleje, varmebeskyttelse og styling, før du føntørrer dit hår.

Moroccanoil Curl Defining Cream
Man skal ikke altid tro på, hvilken hårtype et produkt er til. Produkter til krøllet hår for eksempel indeholder ofte mange af de samme ingredienser, der giver hold, som fint hår også har brug for.

Et sådan produkt er Moroccanoil Curl Defining Cream. Som Helene har skrevet om ved flere lejligheder, så virker det suverænt godt i fint og tyndt skandinavisk hår til at give fylde, struktur og en smule pleje. Det er et af de bedste stylingprodukter til mit absolut ikke-krøllede hår, og virker efter sigende også til krøller…

Det vigtige er, at bruge det i ret vådt hår. Håret må ikke være for tørt. Derefter føntørrer jeg det, og så er det bare toplækkert.

Moroccanoil Intense Curl Cream
Intense Curl Cream er noget federe i konsistensen, og den fungerer godt i tykke og tørre krøller, har jeg hørt fra hende med de smukkeste krøller af dem alle.

Hvis du har rigtig tørt hør (krøller eller ej), så er denne fremragende til at give både pleje og struktur i samme omgang, når du har været i bad. I perioder, hvor mine spidser er tørre, kan jeg også rigtig godt lide den, selvom jeg har pjevset skandinavisk hår.

Moroccanoil Hydrating Styling Cream
Hydrating Styling Cream er som en fusion mellem de to overstående. Den er mere plejende og giver lidt mindre hold end Curl Defining Cream, men er knap så fed en Intense Curl Cream og passer også normalt bedre til mit hår end denne.

På en tør dag vælger jeg denne fremfor Curl Defining Cream, på en dag hvor jeg vil style mit hår mere, vælger jeg Curl Defining Cream. Konsistensen er forskellig, men resultaterne ligger meget tæt på hinanden, og det er svært at fremhæve det ene produkt fremfor det andet. Det handler som altid om, hvilken type hår, du har.

Med denne type produkter er balancen mellem perfekt hår og for meget hårfin. Så hvis håret fedter, så skru ned for mængden.

Her kan du købe det
Produkterne koster 239 kroner og kan købes hos frisører og på nettet, hvor der er mange forhandlere, for eksempel billigvoks.dk.

Desværre lader de danske forhandlere ikke til at ville konkurrere nævneværdigt på prisen, og samtidig har alle de udenlandske webshops, jeg kender til, fået restriktioner på, så de ikke kan sende til Danmark.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
13 kommentarer
Manja // manjalytz.com

Jeg har også lige investeret i Intense Curl Cream og er rigtig glad for den indtil videre 🙂 Håret bliver meget blødere end med Bumble & Bumbles Curl Cream, som jeg ellers har brugt i årevis.

Katja Moikjær

Tak Manja – det er godt at høre det fra jer, som rent faktisk har krøller 🙂

Chanie

Lige de tre har jeg ikke prøvet men det må blive meget snart 🙂

Evelina

Åh jag älskar deras produkter 🙂

Katja Moikjær

Der er også mange gode

Maria

Er også voldsomt glad for Hydrating Styling Cream 🙂 I øvrigt on a side note … købte Wet n Wild neglelakker idag … har kun lige fået prøvet dem, der hedder Megalast, men den tørrer enormt stærkt og har en seriøst flot finish ift. mange af de andre lakker, jeg har prøvet og så dækker den fantastisk allerede ved første påsmøring. 39 kr tror jeg den kostede …. så thumbs up herfra, hvis andre skulle være interesseret i at prøve dem 🙂 Langt bedre end meget af det andet lort på markedet (fx. de små 5 ml fra L´Oreal)

Katja Moikjær

Fedt!

Lea

Tak for en dejlig hjemmeside, som jeg lige er faldet over for. Er blevet fast læser.
Jeg har hørt så meget om Moroccanoil, men har aldrig helt kunne finde ud af hvilke nogle produkter jeg skal bruge.
Jeg har sort, tykt (indisk) hår, men til tider kan være gruset efter at have været i bad. Det er ikke fint. Hvilken shampoo vil du anbefale? Samt til styling generelt og ved glatning af håret?

Katja Moikjær

Kære Lea
Mener du af Moroccaloils egne shampooer?

lea

Ja, det er det 🙂

Baysen

Er det generelt, at produkter til krøllet hår er gode til fint hår også, eller er det kun i dette tilfælde? Og hvilke indholdsstoffer skal man evt. holde øje med, hvis det ikke gælder alle produkter til krøllet hår?

Katja Moikjær

Ja, det er det faktisk. Både fint hår og krøller har brug for ingredienser, der giver hold. De giver hold til krøller og fylde til fint hår – det er de samme stoffer.
Det, man skal holde øje med, er, at produkter til krøller kan være meget fede nogle gange og tilsat en masse plejende og olier, som kan tynge fint hår.

Chanie

Bodycare2000.com sender til dk, billigt og med fri fragt! 😀

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *