En virkelig dårlig nyhed: HTH udgår

11.08.13
HTH Original Lotion
HTH Original Lotion
Foto: Cederroth

I forbindelse med at jeg modtog nogle produkter i sidste uge, fik jeg en rigtig dårlig nyhed. Det er nemlig sådan, at Føtex og Bilka har valgt at lade HTH udgå af sortimentet. Det betyder desværre, at der ikke længere er en fast salgskanal i Danmark.
En af vores trofaste læsere gjorde os i går opmærksomme på, at HTH er på tilbud i denne uge i Føtex. Det er desværre for at få tømt hylderne for denne billige og effektive vidundercreme. Det er en virkelig dårlig beslutning, hvis du spørger mig.

Shopping4net.dk er det eneste sted i Danmark, hvor jeg umiddelbart kunne finde HTH. Det er ikke en webshop, jeg kender, og desværre har jeg både hørt godt og dårligt om den.
Hvis du har helt stress over denne dårlige nyhed, kan jeg trøste dig med, at en tur til Sverige burde løse dine problemer. I svenske supermarkeder, kan du nemlig stadig købe HTH.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
47 kommentarer
Sabrina

Den kan købes på apotektet… Har jeg altid gjort

Helene Randløv

Hej Sabrina
Herligt at den findes på dit apotek, men den kan desværre ikke fås på alle apoteker 🙁
Kh. Helene

Zarah

HTH fås både på cederoths egen hjemmeside og på apotekets Web side og jeg købte den i superbest (ved ikke om all sb har den)

Helene Randløv

Hej Zarah
Ja, det er heldigvis igen muligt at få HTH, der er også flere apoteker, som har den :-*
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *