Tirsdagstip: Plej fødderne

31.07.13
Matas Fod- og Hælkur
Matas Fod- og Hælkur
Foto: Matas

Selvom det er meget lidt fristende at tage et tykt lag creme og sokker på i seng, når det er så varmt, så er det en rigtig god idé at huske fødderne alligevel. Mens jeg var på arbejde her i weekenden, kom jeg til at kigge på mine egne fødder og hold nu op, hvor var de tørre.

Strandløver og vandhunde
I flere uger har jeg været ved stranden og badet hver eneste dag. Det er hårdt for fødderne, især når man er sådan et fjols til at bruge fodcreme, som jeg er. Heldigvis er de triste fødder hurtigt fikset med en almindelig køkkensvamp og en fodcreme med et ordentlig indhold af carbamid. Få flere tips til at passe fødderne i Katjas opdaterede artikel om fodpleje her.

Pedicure
Aftenen inden du går i gang med svampen, kan du lige give tåneglene lidt farve, hvad enten du er til turkis, røde, nude eller blomstrede negle, ser fødderne bare lidt mere velplejede ud, når neglene også er det.
Hvis du synes, det er endnu sværere at ramme rigtigt på tåneglene, skal du ikke fortvivle, dagen efter skrubber du blidt med svampen og vupti alle rester af lak, som er kommet på afveje er pist væk.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Piximaxi

Hej, jeg har fulgt jeres tidligere vejledning mht velplejede fødder. Og det virker bare fantastisk. Cremen er SUPER god og det enkle råd med køkkensvampen virker bare. Tusind tak for det.
Fortsat god sommer.
mvh
Piximaxi

Pudderdåse Helene

Ååårrhh hvor lyder det bare godt! Vi er glade for at du har haft glæde af rådet :-*
Også god sommer til dig <3
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *