Video: Sådan lægger du bronzer

21.07.13
Helene lægger bronzer på video

Helene lægger bronzer på video

Bronzer er i mine øjne en helt uundværlig del af makeuppen. Den tilfører så fin en glød og farve, som efter ganske kort tid er så fast en del af rutinen, at den nærmest bliver lagt per refleks. Det er netop refleksen, som er lidt farlig, for orangebrun er sjældent klædelig, hvis farven ikke ligger præcis der, hvor den skal.

Tretallet eller hele ansigtet
Du har sikkert din helt egen rutine, når det kommer til bronzer? Måske er det varianten med pudderpenslen, som får en tur rundt i hele ansigtet, eller måske det klassiske tretal: over øjenbrynet, kindbenet og kæbelinjen?
Bronzer skal ligge dér, hvor solen rammer dit ansigt først, det er oftest hårgrænsen, panden, næseryggen, kinderne og hagen. Så ovennævnte modeller er altså enten for meget eller lidt for lidt.
I videoen kan du se, hvad jeg mener, du kan også læse vores tidligere guide (med den sorte eyeliner), som jeg refererer til i videoen.

Farve
I videoen nævner jeg, at bronzeren, jeg bruger, er for mørk. Når jeg bruger den alligevel, er jeg meget omhyggelig med at slå farven ordentligt af penslen inden den kommer i ansigtet. I videoen kan du også se, at jeg bruger meget lette strøg, når jeg fordeler bronzeren.
Det handler om at finde en farve, som er få toner mørkere end din nuværende hudfarve i den nuance, som minder mest den farve, du har, når du er brun. Hvilken farve bronzer du skal vælge, kan du læse lidt om i denne guide om at vælge bronzerens farve og konsistens.

Her finder du produkterne
Bronzeren Face & Body Bronzing Duo, som jeg bruger i videoen, er desværre limited, men du kan være heldig at finde den hos Bobbi Brown i Magasin, hvor den koster 375 kroner. Penslen, jeg bruger, er fra MAC og har nummer 134, den kan købes hos MAC i Magasin, i Magasins webshop og i MACs danske webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Helle

Kære Helene
Jeg er nødt til lige at smide en kommentar til dig. For jeg synes simpelthen, du er så sød i dine videoer! 🙂 Jeg bliver helt glad af at se dem. Og så lærer jeg tilmed noget nyt hver gang. Keep it up! Og god sommer! 🙂
/Helle

Pudderdåse Helene

Iiiih jeg får jo helt røde øre…. Tusind tak Helle :-*
Kh. Helene

Maria

Kære Helene,
Kan du (eller I) anbefale en pensel til bronzer når nu denne MAC-134 ikke eksisterer længere? Jeg har bobbi brown bronzer brush i min webshop-kurv netop nu. Kender I den? Eller vil du/I mene at de nye syntetiske fra MAC er bedre?
Jeg har netop – takket være jer – fået øjnene op for hvor dejligt det er med ordentlige pensler, efter at have erhvervet mig Shiseido Perfect Foundation Brush. Så vil gerne fortsætte ned ad den gode pensel vej 🙂
Tak!
Hilsen Maria

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *