Fredagsfavorit: Estée Lauder Multi-Action Creme Cleanser/Moisture Mask

12.07.13
Estée Lauder Multi-Action Cream Cleanser Moisture Mask

Estée Lauder Multi-Action Cream Cleanser Moisture Mask

Estée Lauders nye renseprodukter demonstrerer på smukkeste vis, hvad en rensecreme egentlig er. Nemlig en creme.

Fedt er særdeles effektivt til at opløse makeup, og som mange har lært ved at aflure makeupartisterne, når de bruger Embryollise fugtighedscreme til at rense huden med, så overlapper produktkategorierne ofte hinanden. Estée Lauders Multi-Action Creme Cleanser/Moisture Mask tager det et skridt længere og kombinere en rensecreme og en fugtmaske i et og samme produkt.

De får ellers en del tæsk for det på deres egen hjemmeside i brugeranmeldelserne, og hvis du elsker en skummende let ansigtsrens, som du opløser med vand og efterlader huden knitrende tør, så nej, så vil du ikke kunne lide denne.

Men hvis du som jeg har knastør hud, der føles som sandpapir, når du har vasket den, eller hvis du også er fan af multiprodukter, så kan jeg kun give den min varmeste anbefaling. Jeg har knuselsket Multi-Action Creme Cleanser/Moisture Mask, siden jeg fik den.

Selv hvis jeg vasker mit ansigt med vaskeolie kan det stadig føles tørt, men ikke med denne. Den efterlader huden dejlig blød. Jeg kan bruge den både med og uden vand, og den er helt ok til at fjerne makeup. I dens egenskab af fugtmaske lader jeg den sidde i badet nogle minutter, mens jeg barberer ben eller den slags. Den indeholder også nogle gode beroligende ingredienser, der gavner huden.

Selv Helene kan bruge den uden at hverken tørre ind, blive rød i hele ansigtet eller begynde at sprøjte tårer som et springvand. Og det er et kvalitetsstempel, der vil noget.

Brug din rensecreme som fugtmaske?
Kan man så ikke bruge alle rensecremer som fugtmaske, spørger du måske? Jo – det kan du. Såfremt de ikke indeholder sulfater eller lignende vaskeaktive stoffer, hvilket nogle af dem gør. Og den type stoffer må ikke blive siddende på huden. Men hvis du har en god, gammeldags fed rensecreme i huset, så prøv det endelig af. Og hvis du er løbet tør for rensecreme, så se da bare efter om ikke din fugtighedscreme kan klare opgaven.

Lauder udskifter hele rense-serie
Estée Lauder har relanceret hele deres serie af renseprodukter, der indeholder nu i alt fem produkter. Tre kombinerede renseprodukter/masker, hvoraf jeg kun har prøvet denne ene, en makeupfjerner og en toner med salicylsyre og desværre også en masse alkohol. Alle produkterne er mildt parfumeret.

Her kan du købe det
Du kan købe Estée Lauder hos Matas, stormagasiner og parfumerier. Multi-Action Creme Cleanser/Moisture Mask koster 210 kroner.

Online kan jeg lige nu kun finde den hos Magasin, hvor du også stadig kan finde de gamle Estée Lauder renseprodukter, hvis du er en af de mange, der elsker dem. De er nemlig udgået nu.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Karen

Aha. Og mig, der lige står og mangler en ny rensecreme… Eller mangler og mangler, det er nok så meget sagt, men løber snart tør for min fedeste rensecreme – så denne står nu nr. 1 på listen. Lige over Emma Hardies (som ikke er på lager hos Hq Hair – har i prøbet den?)
Som altid – tak for anbefaling!
/Karen

Mette

Åhhh jeg elsker disse rensecremer. Jeg kan til tider have ret uren hud, men en rensecreme hjælper! Jeg må se om jeg kan prøve denne. Jeg har prøvet ret mange efterhånden og jeg kan især anbefale denne fra Sanctury, som også kan købes i Boots i England. Den er VIRKELIG vidunderlig!!!
http://www.sanctuary.com/en-gb/products/polishing-hot-cloth-cleanser

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *