Rabatkode til Lookfantastic: 15 procent på Urban Decay, Benefit mm.

05.07.13
Lookfantastic rabatkode

Lookfantastic rabatkode

Lookfantastic.com har en rabatkode på 15 procent, der kun er eksklusiv Moroccanoil, ghd, Kerastase og Redken. Det vil sige, at den kan bruges på Benefit, Urban Decay og alle de andre gode mærker, de har.

Koden gælder til midnat mellem søndag og mandag engelsk tid.

Koden er SUMMER15 og kan bruges her hos lookfantastic.com

Jeg skal selv have købt en Urban Decay Primer Potion til begge dåser, som stadig mangler at teste den gode gamle øjenskyggeprimer. Og så har jeg ventet og ventet på at Benefit Stay Flawless 15-Hour Primer skulle komme på på lager, og det er den nu. Den lover at få foundation og ansigtsmakeup til at holde i 15 timer? Hvis ikke det skal testes, så ved jeg ikke, hvad der skal. Jeg har læst hos et par udenlandske bloggere, at den rent faktisk virker, men kan føles lidt sær i ansigtet.

Jeg skal også have flere Blax hårelastikker igen-igen. Jeg er blevet lige så afhængig af dem, som stort set alle andre, jeg kender – men helt ærligt, er det kun hos mig, de forsvinder som dug for solen?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Nanna F

Ej hvor lækkert – jeg har et spørgsmål, jeg skal snart til new york og spørgsmålet er om jeg kan købe NAKED 2 billigere i USA? ved i noget om det?
Tak for jeres evige gode blog med gode kritiske briller.
kh og god sommer, Nanna

Pudderdåse Katja

Tusind tak for rosen Nanna
Generelt kan det altid betale sig at købe makeup hjem fra USA. Men min hovedregning siger, at Naked er billigere med denne kode.
Naked 1 eller 2 koster 50 dollars i USA (ca 280 kroner). Normalprisen hos Lookfantastic på 36 pund er lidt højere, men med rabatkoden bliver det 260 kroner ca.
Og så har jeg ikke helt styr på, hvordan det er med state tax osv på de amerikanske priser? Da jeg var i Californien i forrige århundrede, da skulle man lægge nogle procenter til butiksprisen så vidt jeg husker. Er der mon nogle klogere USA-rejsende, der kan svare?
Men under alle omstændigheder er den billigere med rabatkoden fra LF.

Nanna F

Tusind tak for svar Katja, jeg tror, jeg tager chancen og køber den over dette tilbud med 15% rabbat 🙂 Tak. Har I nogensinde lavet et indlæg om, hvad man bare SKAL have med hjem fra USA/NY hvis man skal derover?

Pudderdåse Katja

Nej, det har vi ikke. Men det meste er en del billigere. Og der er selvfølgelig mange mærker, vi ikke har her.

Maria D

Har lige købt en Kerastase shampoo og der trak den altså rabatten

Pudderdåse Katja

Cool

Heidimyrup@hotmail.com

Hvorfor bliver lookfantastisk ved med at skrive at de ikke vil deliver til Danmark når jeg vil bestille ” stay flawles. “

Pudderdåse Katja

Det er jeg også ved at prøve at finde ud af

Pudderdåse Katja

Nu har jeg fået svar. Benefit er i gang med at lukke ned for al online salg fra UK til bla. Skandinavien. Derfor er der nogle produkter, der lige nu ikke er tilgængelige. Det bliver efter sigende meget snart alle deres produkter, så det gælder om at købe nu! Fremover kan vi i DK kun købe Benefit i Sephora – hvilket vil sige kun i København….

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *