Ferietip: Purely Professional i rejsestørrelser

02.07.13
Purely Professional rejsestørrelser

Purely Professional rejsestørrelser

Udover min nye bedste rejsehårtørrer, så fik jeg også tre andre små gode venner med til Barcelona. Purely Professional har nemlig lavet deres shampoo og balsam i rejsestørrelser.

Udover det, vi allerede har skrevet om mærket, så kommer de i min kuffert af to årsager: Shampoo 0 er også en meget mild body shampoo og kan i snæver vending også bruges i ansigtet. Jeg kunne sagtens have nøjedes med den og ikke taget 1’eren med, hvis jeg virkelig ville spare på pladsen i min kuffert.

Sikret mod shampoo-uheld i kufferten
Flaskerne er med skruelåg og en lukket top, der sikrer min kuffert mod shampoo-uheld. Ligeså meget som skruelåget ville drive mig til vanvid hjemme til hverdag, lige så vigtig er den i kufferten. Og plastikdutten under skruelåget sikrer, at man alligevel ikke spilder sin shampoo, hvis man vælter den i badet uden låg på. Og det er faktisk den vigtigste fordel for mig. For jeg kan sagtens leve med at slæbe 300 ml. shampoo med på ferie, men holdnuop hvor er jeg træt af at have den smurt ud over hele min kuffert.

Her kan du købe det
Purely Professionals shampoo 0,1 eller 2 og conditioner 1 eller 2 koster 50 kroner for 60 ml. rejsestørrelse, som du kan købe på deres webshop her.

Til styling havde jeg et eller andet sted fået en prøvestørrelse på Alterna Boho Waves, der virkelig også var perfekt til rejse – og så kan man ikke købe den. Det er kun en sample, der er blevet uddelt forskellige steder. Øv!

Bruger I rejsestørrelser eller har I bare jeres sædvanlige shampoo med?

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
15 kommentarer
livsmod

Jeg har købt et sæt plastik flasker og bøtter i en Spejder Sport, så jeg selv kan fylde op af de cremer og shampoo’er jeg nu engang skal have med på ferie. Jeg ville gerne have matas fodcremen med på min 3 ugers ferie sidste år, men det er en stor bøtte at tage med – så jeg kunne lige lave en lidt mindre. Men kunne flere af ‘mine’ produkter fås i miniature/ rejse udgaver, så er det en kende lettere. Dog så er der noget ‘øko’ i at kunne genbruge flasker og bøtter igen og igen.
Men der er købt Purely i rejsestørrelser til i år 😀

Pudderdåse Katja

Men der er store huller i toppen af dem, ikke? Det er der nemlig på dem, jeg har set på. Og det kan jeg ikke administrere…. (splat udover det hele)

Lise-P // Oohblahblah

Jo der er, og jeg bruger dem når jeg er nede at træne. Har haft 3-4 shampoo explosions i min taske, og det er så surt!

Pudderdåse Katja

Ahja præciiiis. Shampoo eksplosion er det værste

Maria

Kommer lidt an på hvor turen går hen og om der skal bagage med kun i flyveren el ej 🙂 Turen går til Rom om en måned og der kommer der rejsestørrelser med, da kufferten skal med op i flyveren. Jeg er dog ikke helt ligeså avanceret, som I, haha …. jeg har nemlig bare købt de gængse tomme flasker i rejseformat og fylder så selv på og så et lille klistermærke udenpå flasken 🙂 Kan jo slet ikke undvære min A-derma og dunno om den findes i miniature størrelse … har slet ikke gidet undersøge når nu man bare kan købe de tomme flasker 🙂

Maria

og en sidenote …. bestilte ghd hårtørren, der allerede ligger på posthuset, så håber den er noget værd! 😀

Pudderdåse Katja

Cool – lad os høre. når du har prøvet den

Maria

Opdatering på hårtørren:
Jeg modtog den med posten i forgårs og ville prøve den igår. Så jeg satte den i stikkontakten og syns den var skide god i ca 2 minutter …. Derefter slog hfi relæet fra så alt lys gik og hårtørren brændte sammen 🙂

Pudderdåse Katja

HAHAHAHA! Shit mand…. Spørgsmålet er så om det er hårtørreren eller hifi-relæet den er gal med?
Havde du den på korrekt volt? Se indstillingen nederst – du kan jo skifte til amerikansk strøm

Maria

Ja, det var lidt noget sheize, haha …. men havde den rigtige volt kørende osv. Så der var intet der … og HFI relæet fejler intet – specielt ikke, når det aldrig har slået fra derude før 😛 Men det går jo nok 🙂

Pudderdåse Katja

Herhjemme er det min vaskemaskine og tørretumbler, der gør det… 😀

Pudderdåse Katja

Helt almindelig A-Derma creme kommer i 50 ml. på apoteket. Den ligner håndcremen til forveksling men er det ikke. Jeg plejer at have sådan en i min taske.

Maria

Arh okay! 🙂 Jamen jeg bruger hth som håndcreme … syns A-Derma fedter for meget til håndbrug 🙂 Men kan slet ikke undvære den i ansigtet og som body lotion

Chanie

Skal selv til at teste deres produkter inden længe, og det glæder jeg mig rigtig meget til 🙂 !

Pudderdåse Katja

Fedt, du kan roligt glæde dig

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *