Fredagsfavorit:Wet n Wild Fergie Nail Color i farven EA022 Rock n’ Roll

28.06.13
Wet n' Wild Rock n’ Roll

Wet n' Wild Rock n’ Roll

Denne lak har mere eller mindre alt det, jeg godt kan lide i en og samme flaske. Glitter…tjek, grå… tjek, tekstur… tjek! Siden jeg fandt ud af at man kunne købe Wet n Wild Fergie kollektion på Nelly.com, har jeg luret på særligt lakkerne mange gange. Da Nelly havde 20 % for et stykke tid siden, fik jeg købt nogle lakker både til Katja og jeg, en af dem var Rock n’ Roll.

En til dig og én til mig
Den eneste af lakkerne, som jeg købte to af, var Rock n’ Roll, fordi jeg ved, at både Katja og jeg har en barnlig glæde ved alt, der er gråt. Glitter er nok mest min ting, men det er nu fint på neglene og hey… Katja sagde selv, at jeg måtte vælge.
Det med at vælge er ikke min spidskompetence, jeg vil meget hellere have dem alle sammen, så jeg ikke skal sidde der og bruge timer på at være sikker på, at jeg vælger rigtigt. Det er også meget sjovere at lege, når lakkerne netop er tænkt til at passe sammen, i stedet for at man skal bruge endnu mere tid på at finde en nuance, som alligevel ikke helt matcher.

Lancering
I uge 30 får vi endelig Fergie CenterStage kollektionen at se i butikkerne, behøver jeg at røbe, at jeg glæder mig helt vildt? Det siger sig selv, at jeg er vild med neglelakkerne, men jeg kan heller ikke vente med at få fingrene i Volumizing All-In-One Mascara, Baked Shimmering Powder og Longwearing Lipstick.
Indtil jeg fik beskeden, om at vi ville få Wet n Wilds samarbejde med Fergie at se her i DK, var jeg efterhånden blevet lidt nervøs for, at Wet n Wild var på vej ud. En del af vores læsere skrev til os, fordi de gik forgæves i Føtex og Bilka, men der er ved at blive rettet op på det og Wet n Wild lever i bedste velgående.

Indtil uge 30 kan du kun købe Wet n Wild Fergie Nail Color hos Nelly.com, hvor de koster 59 kroner. Hvis du er shoppelysten, er udsalget stadig i gang, der er stadig masser af fine ting at finde.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *