Vind gavepose til 5.000 kroner fra Ezzence

26.06.13

408x212-Ezzence

Ezzence har lige nu en stor konkurrence, hvor du kan vinde en gavepose med skønhedsprodukter til en værdi af 5.000 kroner.

Alt hvad du skal gøre for at være med er at tilmelde sig deres nyhedsbrev her.

Få en rabatkode med det samme
Jeg har lige selv skrevet mig op til nyhedsbrevet, og man får også med det samme flere rabatkoder, som faktisk er helt i orden. Jeg fik både en rabatkode til gratis fragt og en på 20 procent på alle mascara.

Hvilke rabatkoder man får afhænger vist lidt af, hvilke emner man vælger som sit interesseområde. (Jeg forsøgte at vælge dem alle, men det kunne man ikke – jeg køber da både hudpleje, makeup og hårpleje online!).

Hvad er jeres erfaring med Ezzence.dk? Har I meldt jer til konkurrencen?

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Pernille

Jeg har handlet en gang før og der havde jeg faktisk en rigtig dårlig oplevelse med dem, men det var den gang de havde det gamle system. Desuden var de meget hjælpsomme omkring min forsvundne bestilling. Selvom der gik næsten 2 måneder fra da jeg bestilte varerne til jeg fik dem, så er jeg tilfreds med dem, for de har nogle rigtig gode produkter og de er meget hjælpsomme! 🙂

Teresa

Har I hørt om hvorvidt L’Oreals nye Bioderma-efterlignende makeup-fjerner kommer til Danmark? Hørte lige om den i en FleurdeForce-video og blev nyyyyyysgerrig!!
Se fx: http://www.boots.com/en/LOreal-Paris-Skin-Perfection-3-in-1-Purifying-Micellar-Solution-200ml_1299734/

Pudderdåse Helene

Der sker meget nyt hos L’Orèal, så jeg kan sagtens forestille mig det… Jeg finder lige ud af det 😀
Kh. Helene

Teresa

Lææææækkert!

Kristina

Ingen erfaring men jeg vil da super gerne have poterne i 5000! 😀

Pia Hansen

desværre er jeg ikke bekendt med mærket, men vil rigtig gerne lære det at kende, så lægger også et lo i puljen og krydser fingere og håber på held <3

Jonna Jørgensen

super god erfaring med ezzence

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *