Billigt DIY Hollywood spejl

16.06.13
IKEA Musik og Kolja hollywood spejl

IKEA Musik og Kolja hollywood spejl

Efter jeg viste jer mine nye småhylder, har jeg fået rigtig mange spørgsmål på, hvor mit spejl er fra. Jeg har vist det frem før, men jeg gør det meget gerne igen, for jeg er vanvittigt glad for det.

Da jeg skulle finde et makeupspejl for nogle år siden, ønskede jeg mit et rigtigt hollywood-spejl eller teaterspejl med pærer omkring. Det koster MANGE tusind kroner, fandt jeg hurtigt ud af, så i stedet har jeg lavet det sejl med ting fra IKEA.

Jeg har brugt to MUSIK lamper, som jeg har hængt på hver sin side af et kvadratisk KOLJA spejl , der passer perfekt i størrelsen.

Jeg kan se nu, at den kombination også er på IKEAs egne inspirationsbilleder. Det var de ikke den gang, så jeg anser stadig mig selv som ophavskvinde til idéen, der har fået en del opmærksomhed siden.

Perfekt lys til at lægge makeup i
MUSIK lampen på hver side af et spejl giver et fantastisk direkte lys at lægge makeup i. Der er intet, der undslipper ens opmærksomhed. Pas på med hvor mange watt pærer, du sætter i – hvis de bliver for kraftige, så er det et regulært lysbad med ti pærer.

Siden jeg lavede dette setup, har IKEA fået en lampe mere, der ligner Musik. Det er en LED væglampe. Er der nogen af jer, der har erfaringer med den?

Her kan du købe det
KOLJA spejlet koster 99 kroner og MUSIK lampen 229 kroner. Så udgifter i alt ekskl. pærer og ledninger er 558 kroner.

(Fuglen er testeren, der følger med Ferm Hydrangia wallstickers, som jeg har hængende over sengen – og fuglen fik på en eller anden måde bare lov at blive siddende)

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
40 kommentarer
Miaamalie

Aaargh, det er jo mega dyrt at læse jeres blog :p efter jeg så den første gang er jeg blevet fuldstændig afhængig af min (næsten) daglige dosis pudderdåse 😉 . og lur mig, om jeg ikke også skulle finde et sted til sådan en rigtigt lækkert Hollywood spejl?

Pudderdåse Katja

Du er sød, tak for de pæne ord

Chanie

Lækkert, har også selv undret mig over hvor det var fra, de er så fede! 😀

Pudderdåse Katja

Mange tak

Ak

Det så fint. Hvor er krykkerne til penslerne fra?

Sofie

Hvor er bordet fra? 🙂

Pudderdåse Katja

Også IKEA. 🙂 Det lille Leksvik bord var det absolut eneste, jeg kunne finde, der lige netop passede ind i det hak der er ved siden af min buede væg: http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/20133400/

Sofie

Jeg har et problem der ligner, det bord jeg har nu er aaalt for stort 😉

Pudderdåse Katja

Det her (den lille model – der er to) er 79×50. Helt perfekt!

Maria

Hej Katja
Jeg havde præcis samme problem, som du. Ønskede mig inderligt et Hollywood spejl, men prisen fik mig hurtigt på andre tanker, så jeg har også IKEA løsningen i mit tøsehjørne, jeg har LEDSJO lapperne, og de giver et mere blødt lys end de andre, som jeg synes var ret hårde i lyset.
Men jeg har lært Amman skal passe på, for de 10 lamper til sammen, kan godt “udvaske” farverne lidt, så når jeg liggeren større omgang aften makeup, sørger jeg for at kigge i et naturligt lys også:-)
Men ellers kan jeg stort set hver dag ligge en flawless måske up:-)

Pudderdåse Katja

Jeg synes, det kommer meget an på, hvilke pærer man bruger? Som sagt har jeg skiftet mine ud til de svageste jeg kunne finde.
MEN – jeg tjekker altid min makeup i dagslys under alle omstændigheder. Det skal man bare gøre lige gyldigt lyset.

Maria

Til Ledsjô følger der LED pære med, og da glasset er en form for matteret, så er det ikke et skarpt lys, men der er stadig meget lys, og man skal lige vende sig til det 🙂
(ps. iphonesk ser ikke helt pæn ud på en computer skærm, så stavefejl var gratis :-D)

Pudderdåse Katja

Tak – så er det ikke kun mig, der laver dem 😉

Susanne

DET DER MÅ JEG HAVE! Det ser fantastisk ud! Hvilke watt pærer endte du med at bruge?

Pudderdåse Katja

Det kan jeg ikke huske præcis men de absolut svageste IKEA havde

Mamalu

Er det bedre med led lys end de almindelig mysiklys?

Katja Moikjær

Jeg har ikke prøvet dem – men de bruger i hvert fald mindre strøm.

Missop

Hejsa. Er meget fristet til at prøve samme fine løsning her hjemme. Hænger spejlet i stå højde? Eller kan du også sidde foran spejlet og lægge makeup?

Katja Moikjær

Jeg har haft det hængende på begge måder. Men det er ikke højt nok til at kunne begge dele på samme tid (for mig i hvert fald – jeg er høj)

Makeupbord a la Hollywood – Skønhed & Tips

[…] i at have et fint sted at opbevare det, og ikke mindst lægge det. Så efter at være blevet inspireret kastede jeg mig over at lave mit eget Hollywood-lignende makeupbord. Turen gik til IKEA, hvor jeg […]

Anne

Hej 🙂 Måske lidt dumt spørgsmål. men skal pærerne tilsluttes en stikkontakt, eller er der andre muligheder :)?
Tak for en fed blog.
Mh
Anne

Katja Moikjær

Hej Anne. Du skal selv sætte en ledning i. Enten skal der sættes en stikprop i og så ind i et stik i væggen eller også skal ledningen ind i et lampeudtag. Kh. Katja

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *