Mine nye makeuphylder fra IKEA – og hvordan man IKKE skal hænge dem op

08.06.13
IKEA Pluggis hylder til makeup

IKEA Pluggis hylder til makeup Mine nye småhylder fra IKEA løser et ret presserende opbevaringsproblem hos mig, som nok de færreste af jer deler med mig, nemlig hvordan jeg skal opbevare de produkter, jeg er ved at teste. Det er faktisk mit største opbevaringproblem, for skidtet vokser mig over hovedet.

I stedet for at fylde flere skåle og dimser på mit i forvejen overdrevent rodede makeupbord, så besluttede jeg at bygge op ad siden på mit Alex skuffemøbel, som står ved siden af. Det viste sig at være nemmere sagt end gjort, men resultatet er nu langt om længe blevet godt.

Jeg havde nemlig to problemer:

1) Jeg ville ikke/kunne ikke bore i Alex

2) Måden IKEA har lavet listerne til deres Pluggis beholdere på, gjorde at de ikke kunne være der i længden.

Jeg valgte derfor at kaste mig ud i projekt klistre-Pluggis-fast-på-Alex. Det krævede en del trial-and-error, og vi er et par gange blevet vækket af at der er smadret en Pluggis fyldt med makeup ned i mit bord… Oh well, hvor der handles, der spildes, og man bliver jo stædig. Men nu hænger de, hvor de skal.

PLUGGIS beholdere
Jeg synes, at IKEAs Pluggis beholdere er noget af det mest geniale, jeg længe har set. Super-praktiske til at opbevare alt muligt, man ikke ved, hvor man ellers skal gøre af. Jeg hænger også snart et sæt op på mit badeværelse tror jeg. (Kan dog virkelig anbefale at gøre brug af rawplugs, skruer og de medfølgende lister, hvor det overhovedet er muligt).

Sugru
Sugru

Sugru

 

Da jeg besluttede mig for at kliste PLUGGIS fast, så handlede det også om, at jeg netop har lært glæden ved Sugru at kende. Det er ligesom gaffatape – bare bedre. Det er som modellérvoks, men bliver hårdt efter 30 minutter, og hærder fuldstændig op efter cirka et døgn. Man kan fikse ALT med sugru, og jeg har repareret alt lige fra Eriks legetøj til kommodeskuffer, som bunden faldt ud af, med det. Sugru er genialt, læs mere om det her.

Super Strips
Power Strips fra SilvanSuper Strips er også en genial lille opfindelse. De her er fra Silvan, de findes i andre mærker andre steder. Det er små klistre-puder, som kan bære op til et kilo eller deromkring. Problemer er, at de skal have en overflade at hæfte på, og sådan en er der ingen steder på Pluggis.

Sådan gjorde jeg
Min Storm P-ophængning endte således med at være en kombination af Super Strips og Sugru (i rigelige mængder), som holder. Hvis der havde været en plan overflade bagpå, havde det næppe været et problem. Hvis man var smart havde man måske skåret de oprindelige beslag af? Jeg er ret sikker på, at både Super Strips og Sugru virker perfekt på en ordentlig overflade. Men bagsiden af Sugru med beslagene på ER nu engang lavet til skruer.

Men trods er par meget hårde natlige opvågninger på grund af nedfalden makeup, så er jeg i dag meget glad for mine hylder, der er præcis så praktiske, som jeg havde ønsket mig. Og så er det jo bare endnu en undskyldning for at lege med sugru…

Hvor har I jeres makeup liggende?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
16 kommentarer
Hessner

Det ser sgu da godt ud;)!
Lidt irriterende at vågne til lyden af makeup, men hvis du har fået det til at virke nu så er det jo bare helt perfekt.
Selv har jeg det meste af min makeup i plexiglas-beoldere, hvilket jeg er ret vild med, da det giver et godt overblik 🙂

Pudderdåse Katja

Hvilke bruger du? Jeg syntes det begyndte at fylde for meget 😉

taburetten

Haha – sikke en omgang! Men fint er det 😉 Maria

Pudderdåse Katja

😀 Tak

Pudderdåse Katja

Tak 🙂

Line

Jeg har mit make-up i en skuffe… og på mit computerbord og på badeværelsesbordet og i tasken og i reolen og i papæsker… Jeg må altså til at skaffe mig noget bedre opbevaring for én skuffe er slet ikke nok!
Ham der Alex ser altså lidt lækker ud 😉

Pudderdåse Katja

Han ER bare praktisk!

Christina Lykke

Hejsa,
Fint ser det altså ud :o) Bliver vildt inspireret. Hvor køber du det der Sugru henne? Jeg ringede straks til min svoger i “tape-branchen” men han kendte det ikke…

Katrine

Det første billede, på siden omkring de her hylder fra ikea. Hvor er dit skrivebord fra? Jeg søger et lille bord til at opbevare mit makeup. Har du nogle ideér?

Katja Moikjær

Hej Katrine
Det er det lille Leksvik fra IKEA: http://m.ikea.com/dk/da/catalog/products/art/20133400/
Det er super.
Prøv også at se her, hvor jeg bare har sat en hylde op som bord. https://pudderdaaserne.dk/2013/10/26/mit-walkin-closet-lavet-af-ikea-pax-skabe/
Når man ikke har meget plads er det ofte nemmere – så kan man helt bestemme størrelse, højde mm.
Kh. Katja

Emma kristine

Hva slags beholdere og hvor har du kjøpt de, de beholderene du har oppi alex skuffene? 🙂

Katja Moikjær

Hejsa. Hvilke tænker du helt præcis på?

Signe

Hvor er dit spejl fra?

Helene Randløv

Hej Signe
Det kan du læse lige her
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *