Fredagsfavorit: QUA Organic Detox Face Mask

Qua Detox Face Mask
15.06.13

Qua Detox Face Mask

Her til aften havde jeg umådelig ondt af mig selv. Min morgen startede ellers dejligt… jeg glædede mig til at drikke kaffe med en skøn kvinde, men på vejen punkterede cyklen. På vej hjem faldt med cyklen faldt jeg og slog mig helt åndssvagt. Der var ikke rigtig tid til at hyle over det, for mine indkøbsposer var fulde af mad, som skulle forberedes og pakkes til udflugt til skolehaverne. Eleverne i yngstens klasse har hele foråret sået, luet og vandet hver deres lille stykke jord, og vi skulle ud og se deres fine små haver, lave snobrød og grille pølser.
Efter mit styrt var jeg mildest talt ikke i humør til noget andet end at ligge i sengen, men knægten har glædet sig hele ugen til at vise haven frem, så vi tog selvfølgelig derud. Vel hjemme igen var der andre, som trængte til omsorg… Suk!

Min tur
Da drengene var puttet, var det endelig min egen tur. Selvforkælelse og ro var lige det, jeg trængte til. Det valgte jeg at gøre med nogle af de gamle favoritter nemlig QUA Organic . En af de nyere tilføjelser i mit QUA sortiment er Detox Face Mask.
Min ugentlige rutine består af flere masker, de bliver dog sjældent brugt efter forskrifterne. Lermaskerne bliver brugt til afrensning og fugtmaskerne kommer på og sidder hele natten. Detox Face Mask er en genial maske, som giver en helt fantastisk glød og en lækker fugtmættet hud.
Nu vil jeg gå i seng og vågne op med den fineste hud i morgen tidlig. Godnat <3

Lige nu kan du få 3 for 2 i Magasin, både ved QUAs stand, hvor du har mulighed for at få vejledning og prøve produkterne og i Magasin Webshop. Qua Detox Face Mask koster 275 kroner.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Katrine Mørk

Den lyder lækker, er lidt på udkig efter en lækker overnight maske lige pt, så måske den her var et godt bud 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *