L’Oreal Studio Express Refresh Dry Shampoo – med en duft af Chanel?

14.06.13
L'Oreal Studio Express tørshampoo

L'Oreal Studio Express tørshampoo

L’Oreal har lanceret en serie tørshampoo i deres Studio-serie, og det er en både effektiv og sjældent velduftende en af slagsen.

Den gør det, en god tørshampoo skal: Fjerner fedt, er usynlig og genopfrisker håret. Og den gør det rigtig godt. Den er billig, den virker, og den kommer i hvert fald i top 3 over de mest effektive tørshampoo, jeg har prøvet.

Og så er det den ultimativt bedst duftende tørshampoo, jeg nogensinde har prøvet. Tørshampoo er en stinkende oplevelse, lige meget hvad man gør. Selv når Matas laver en variant med minimalt parfume i, så ender den med at stinke allerværst, fordi så kan man rigtig dufte butan-gasserne og spritten.

Men L’Oreal Studio Express Refresh Dry Shampoo dufter af Chanel Coco Mademoiselle, og de to andre varianter af L’Oreals tørshampoo har også taget deres duft fra kendte parfumer (dem kender jeg desværre ikke navnene på, men I er velkomne til at dufte og gætte med). Det er ikke officiel nok information til at stå på sprayflasken, men jeg har det fra yderst pålidelig kilde.

Den trænede næse vil også kunne dufte ligheden. MEN det er altså dufte, der er inspireret af. Der er langt fra en L’Oreal tørshampoo til en Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum. L’Oreal Studio Express Refresh Dry Shampoo er som al anden tørshampoo butan-gas og alkohol imaskeret med en god duft. Men resultatet er den tørshampoo, der dufter bedst af alle jeg har prøvet.

Stu-stu-studioline
Tørshampooen er en del af L’Oreals relancering af deres gamle Studioline styling serie. Skal vi ikke lige sende en kærlig tanke til den? Kan I huske…?

Her kan du købe det
Du kan købe L’Oreal Studio Express Dry Shampoo i tre forskellige varianter til 50 kroner i blandt andet Matas og større supermarkeder.

Rettelse: I den første version af dette indlæg er der en fejl på billedet, som viser den blå Studio Express Refresh. Den dufter ikke af Chanel Coco Mademoiselle, selvom den også dufter dejligt – bud på af hvilken duft er velkomne – Acqua di Gio har vi et læserbud på. Men det er den PINK version af L’Oreal Studio Express Dry Shampoo, der dufter af Coco Mademoiselle.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
23 kommentarer
Rikke

Er lige løbet tør for min batiste, så den må prøves!

StyleStories

Uh, det lyder lovende! Og jep, jeg kan udmærket huske Studio Line 😀

Pudderdåse Katja

Det skiller ligesom de unge fra de gamle 😀

Nina

Åh ja Studio Line – husker deres fantastiske slogan “fører dine ideer helt ud i håret” Hvem der bare havde været tekstforfatter på det, eller…

Pudderdåse Katja

Hahaha – det var klasse

Chanie

Den lyder da skøn, bruger selv kevin murphys fresh hair, den dufter dejligt af vanilje 🙂 Har iøvrigt en anmeldelse liggende af den på min blog 🙂

Sara

lyder godt, MEN farver den? Synes Batiste farver/smitter helt vildt af (den til mørkt hår) så den røg lige i skraldespanden 🙁

Pudderdåse Katja

Nej, der er ingen farve i.
Du skal huske at AL tørshampoo “til mørkt hår” indeholder farve. Så hvis du ikke vil have det, skal du holde dig fra dem til mørkt hår.

Sara

tak! holder mig fra nu af fra dem så…
synes desværre bare ofte de alminelige giver et ret “pudret” look i mit meget mørke hår, men er så vild med tørshampoo ideen at jeg bliver ved med at forsøge. denne kunne være et godt bud 🙂

Pudderdåse Katja

Ja. Det gør de også allesammen i mere eller mindre grad. Denne i mindre. Men hvis du har meget mørkt hår, så er det svært at undgå helt.
Prøv evt tresemme også, hvis du ikke allerede har.

Helle

Hej Katja!
Nøj, hvor er jeg glad for den her anmeldelse! Var nemlig ellers lige på vej til at købe en tørshampoo hos min frisør til 179 kr. Det kan gøres billigere, kan jeg forstå 🙂
Men ved du, hvad forskellen er på de tre varianter, man kan få i Matas? Er det “kun” duften til forskel?

Pudderdåse Helene

Hej Helle
Forskellen er primært duften, men navnene Fresh Boost, Body Builder og Volume Kick giver måske et fingerpeg om effekten… Men det er altså bare det jeg forestiller mig 😀
Kh. Helene

Katrine Guldbæk

Uh, den skal jeg vist prøve! Er vild med Chanel mademoiselle parfumen, så skønt hvis denne dufter lige sådan 🙂

Pudderdåse Katja

Som sagt – tilsat lidt butan, så er der lidt forskel 😉

Julie/Gane&Gaffel

Hahahaha.. Fantastisk gensyn med de gamle studio line reklamer!!

Pudderdåse Katja

Ja, ikke? Jeg holdt min egen lille fredagsfest 😀

Linnea

efter din anmeldelse måtte jeg prøve den!
jeg syntes dog den dufter mere af aqua de goia fra amarni, men det er jo stadig slet ikke ringe!

Pudderdåse Katja

Er det samme variant, du har? Der er tre forskellige

Pudderdåse Katja

Jamenjesusda – jeg har sat den forkerte på billedet! Det er den pink, der dufter af Chanel. Tusind tak.

Susanne

Nu du har prøvet den, er der så pudder i den, har nemlig prøvet en hos min frisør uden pudder i og det var så meget bedre

Katja Moikjær

En eller anden slags “pudder” er der i alle tørshampooer. Det er stivelsen der kan suge fedt fra hovedbunden. Men denne er ikke pudret på den hvide og til tider overvældende måde, som andre kan være, nej.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *