L’Oreal Studio Express Refresh Dry Shampoo – med en duft af Chanel?

14.06.13
L'Oreal Studio Express tørshampoo

L'Oreal Studio Express tørshampoo

L’Oreal har lanceret en serie tørshampoo i deres Studio-serie, og det er en både effektiv og sjældent velduftende en af slagsen.

Den gør det, en god tørshampoo skal: Fjerner fedt, er usynlig og genopfrisker håret. Og den gør det rigtig godt. Den er billig, den virker, og den kommer i hvert fald i top 3 over de mest effektive tørshampoo, jeg har prøvet.

Og så er det den ultimativt bedst duftende tørshampoo, jeg nogensinde har prøvet. Tørshampoo er en stinkende oplevelse, lige meget hvad man gør. Selv når Matas laver en variant med minimalt parfume i, så ender den med at stinke allerværst, fordi så kan man rigtig dufte butan-gasserne og spritten.

Men L’Oreal Studio Express Refresh Dry Shampoo dufter af Chanel Coco Mademoiselle, og de to andre varianter af L’Oreals tørshampoo har også taget deres duft fra kendte parfumer (dem kender jeg desværre ikke navnene på, men I er velkomne til at dufte og gætte med). Det er ikke officiel nok information til at stå på sprayflasken, men jeg har det fra yderst pålidelig kilde.

Den trænede næse vil også kunne dufte ligheden. MEN det er altså dufte, der er inspireret af. Der er langt fra en L’Oreal tørshampoo til en Chanel Coco Mademoiselle Eau de Parfum. L’Oreal Studio Express Refresh Dry Shampoo er som al anden tørshampoo butan-gas og alkohol imaskeret med en god duft. Men resultatet er den tørshampoo, der dufter bedst af alle jeg har prøvet.

Stu-stu-studioline
Tørshampooen er en del af L’Oreals relancering af deres gamle Studioline styling serie. Skal vi ikke lige sende en kærlig tanke til den? Kan I huske…?

Her kan du købe det
Du kan købe L’Oreal Studio Express Dry Shampoo i tre forskellige varianter til 50 kroner i blandt andet Matas og større supermarkeder.

Rettelse: I den første version af dette indlæg er der en fejl på billedet, som viser den blå Studio Express Refresh. Den dufter ikke af Chanel Coco Mademoiselle, selvom den også dufter dejligt – bud på af hvilken duft er velkomne – Acqua di Gio har vi et læserbud på. Men det er den PINK version af L’Oreal Studio Express Dry Shampoo, der dufter af Coco Mademoiselle.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
23 kommentarer
M

Hej 🙂
Jeg har lige købt denne model, men jeg synes overhovedet ikke, at den gør mit hår mindre fedtet – men jeg ved ikke, om jeg bruger den forkert. Jeg ryster flasken, sprayer lidt i hovedbunden og kører lidt rundt med fingrene, er det ikke meget korrekt gjort?
Ellers nogle tips?
– M

Katja Moikjær

Har du brug tørshampoo før eller er dette den første?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *