Rabatkode: Spar 15 procent på Lookfantastic

30.05.13
Produkter fra Lookfantastics webshop

Produkter fra Lookfantastics webshop

Jeg har en god nyhed og en dårlig nyhed til jer.

Den gode nyhed er at Lookfantastic har lavet en pudderdåse-rabatkode på 15 procent. Og den gælder lige NU.

Den dårlige nyhed er, at den ikke virker på ghd, Moroccanoil, Kerastase, Redken, Urban Decay og Benefit. Ja, jeg ved det godt… MEN der er altså mange andre fede brands at udnytte den på. Se den komplette liste her. Her er min egen:

Riemanns P20
Riemanns solspray P20 er et af de produkter, vi har skældt allermest ud på. Nu er den lavet helt om – blandt andet ved at tilsætte UVA-beskyttelse i form af Avobenzone, og den er kommet i en SPF50 også. Jeg har ikke selv prøvet den endnu, men det bliver vi selvfølgelig nødt til.

Real Techniques
Jeg elsker Real Techniques pensler, og jeg vil have dem allesammen!

Kompakt Tangle Teezer
Dronningen af morgenhår her har brug for en lille børste til tasken. Min tangle teezer er blevet fast inventar derhjemme, og jeg har tænkt mig at prøve den kompakte version til tasken også. Er der nogen af jer, der har prøvet den?

Blax
Nu har jeg jo for første gang i 10 år groet verdens mindste hestehale og skal derfor bevæge mig ud i ukendt land af hårelastikker igen. BLAX er de bedste, og jeg har allerede købt nogle. Men hvilke skal man vælge af de forskellige modeller – er der ikke nogle erfarne langhårede derude?

Alterna
Alterna Bamboo er en af mine yndlings sulfatfrie shampooer, og den har været på markedet i mange år. Hvis man køber den herhjemme i salon, så er det dyrt, men på nettet og med rabatkoder osv. så begynder det at blive en ok pris. Deres Boho Waves Spray er en af mine bedste saltvands-styling sprays. (Der ligger en gammel anmeldelse et sted tror jeg).

Aveda
Jeg skal ikke selv købe noget Aveda lige nu, men jeg ville bare minde om at man faktisk her kan købe Aveda på nettet – det er ellers en umulig opgave i Danmark.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream uden parfume
Eight Hour Cream ude parfume kan jeg til gengæld ikke få for mange af. Især ikke når den koster under 140 kroner med rabat!

Lookfantastic har også en kæmpe negleafdeling, man ikke skal overse, men efter hvad Helene har sagt den anden dag på Facebook om hendes indkøb på Nelly, så har jeg vist neglelak rigeligt på vej til et par år endnu!

Koden er PUD15 og du bruger den lige her.

Den gælder til og med 5. juni.
Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Husk at du ikke kan kombinere rabatkode og tilbud, så hvis den ikke virker på enkelte produkter, er det som regel fordi der er et tilbud på dem.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
18 kommentarer
Negle Lir

Jeg bruger godt nok Lyxo lige nu, men det er nøjagtig det samme som blax (har før brugt blax) Det er dem i de flade pakker der er de lækre silikone elastikker. De andre “metal free” er bare den klassiske elastik med noget stof/snor omkring. De er virkelig geniale, så jeg er LYKKELIG over at der var 3 i en af mine første goodiebox’es :-p Hvor længe gælder koden?

Pudderdåse Katja

Jeg ved det ikke :/ Jeg venter på en mail. Men et par dage endnu i hvert fald.
Så metal free virker fuldstændig som en almindelig “gammeldags” hårelastik?

Teresa

Øv! Jeg vil have Benefit 🙁 Må nøjes med Real Techniques…

Pudderdåse Katja

Ja, jeg ved det 🙁

Julie Lønstrup

EJ! Hvor er det bare ærgerligt, har her kl. 11 bestilt fra netop lookfantastic! 🙁 Men virkelig lækker hjemmeside og lækkert med en rabatkode, måske skulle man flose lidt mere 🙂

Pudderdåse Katja

Ej øv! Dårlig timing 🙂

Solveig

Jeg lavede fluks en bestilling fra Lookfantastic i går da jeg modtog nyhedsbrevet hvor der stod, at hvis man bruger over 65 pund, får man Real Techniques Core Collection med i købet. Ærgrer mig lidt over at jeg missede jeres 15% rabat-kode og anbefalinger, men jeg glæder mig til at modtage produkterne og ikke mindst prøve penslerne

Pudderdåse Katja

Gad vide om man kan kombinere de to?

Anne

Det kan man – har nemlig lige gjort det 🙂 Glæder mig som et lille barn til at få pakken med alle lækkerierne jeg har bestilt

Line

ØV! Har lige prøvet at bruge den og den gælder ikke på Real Techniques eller Paul Mitchell som den ellers burde 🙁
Kan det passe? Og har andre samme udfordring?

Pudderdåse Katja

Det gør den her, men pas på at to af Real Techniques produkterne i forvejen er på tilbud og så duer den ikke. Paul Mitchell har jeg ikke prøvet?

Negle Lir

Koden virker ikke hvis der i forvejen er rabat eller en form for kanpagne på produktet. Og det er der på rigtig mange ting så jeg gav op da jeg havde søgt på 5-6 forskellige ting jeg kunne være interesseret i at købe…
Øv bøv, men så kommer der et andet godt tilbud for mig en anden gang 🙂

Line

Præcis, og det var der jo så på det meste!! Tak for info – og ja, vi tager rabatten en anden god gang 😉

Elsebeth Albertsen

Hej. Vil bare sige, jeg købte Elizabeth Arden’s Eight Hour Cream i Føtex i går til 99kr. Og den er uden parfume..

Pudderdåse Katja

Nej hvor cool, det har jeg ikke set. Tak

Elsebeth Albertsen

Sorry. Har lige været i Føtex.. 95 kr. Koster den :-))

Loulou

Tak for det, jeg har brugt koden – fantastisk.

Chanie

Jeg har en rabatkode på min blog der giver 10% på http://www.bellezo.com den gælder også på Moroccanoil, dog ikke ghd jern 🙂
Kig forbi http://chanie-beline.blogspot.dk/2013/05/moroccanoil-moisture-repair-shampoo-and.html

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *