Billigst og bedst: Ny serie voks fra Stuhr

05.05.13
Stuhr voks

Stuhr voks Stuhr voks

Jeg har ikke tal på, hvor mange Stuhr Hard Mud Wax og Mild Styling Hard Mud Wax, denne husstand har været igennem. Mellem min mand og jeg er det et meget højt forbrug. Stuhrs muddervoks har nemlig i årevis været vores begges favorit.

Nu har Stuhr relanceret alle deres vokse i nye udgaver og ny indpakning. Nogle er gengangere med bittesmå ændringer, andre er nye. Jeg elsker den nye indpakning! Udover at den er pæn, så giver låget en meget klar og tydelig beskrivelse af hver voks.

50 procent mere for pengene
De nye krukker er blevet større (ikke noget vi ser ret ofte.!). Der er nu 75 ml. mod 50 ml. før. Samtidig koster de stadig rørende 69,95 kroner og er nemme at finde i større supermarkeder som for eksempel Føtex.

Stuhr Soft Water Wax – soft medium & shine
Soft Water Wax er en blød og ufedtet vandbaseret voks, der giver glans og et medium hold til håret. Den fungerer godt til længere hår eller som supplement til andre stylingprodukter til at give glans. Det virker for eksempel godt at blande den med de hårde vokse for at få det bedste fra to verdener.

Stuhr Mild Styling Wax – astma- og allergi mærket
Stuhrs astma- og allergimærkede muddervoks er stort set identisk med Hard Mud Wax nedenfor. Den er en smule blødere i konsistensen, men i praksis er der ikke stor forskel. Andet end at her slipper du for parfumen og får Astma- og Allergiforbundets ord for et produkt, du kan bruge på hele familien. Det her er voksen, som jeg har brugt som korthåret siden guderne-må-vide-hvornår. Den er blevet en smule blødere i den nye version, men det er stadig en pissegod muddervoks og en favorit til prisen og med den mærkning.

Stuhr Extreme Sculpting Wax – extreme hold & texture mat finish
Stuhr Extreme Sculpting Wax er en fibervoks med meget kraftigt hold og en seriøs lugt af  syntestisk frugt. Jeg har ikke den store personlige erfaring med fibervoks, og mit hår er for langt til at få det til at fungere. Det her er voks man bruger, hvis man har kort hår og skal lave noget vildt, der bliver siddende. Og det gør det.

Stuhr Hard Mud Wax – hard hold & volume mat finish
Stuhrs mud wax er et virkelig godt bud på en klassisk muddervoks med mat finish. Min korthårede mand bruger den og har gjort det siden vi mødte hinanden næsten, og jeg har selv brugt den i alle de år, jeg var korthåret. Den giver et godt og solidt hold og en lækker mat finish. Den er billig, nem at få fat i og mindst lige så god som de dyrere mærker. Denne er magen til Stuhrs gamle Hard Mud Wax, men en smule blødere i konsistensen.

Stuhr Strong Controlling Wax – strong hold & natural shine
Stuhrs nye Controlling Wax er min nye favorit. Jeg har nemlig i mellemtiden fået længere hår i pagelængde, og denne er en meget blød muddervoks, der giver et fleksibelt, men stærkt hold og naturlig glans i stedet for et mat look. Den er perfekt til mit halvlange hår, der får den optimale kombination af hold og fleksibilitet. Min korthårede mand har også taget den til sig til et blødere look end den hårde Mud Wax.

Her kan du købe det
Du kan købe Stuhrs vokse i dagligvarehandlen og hos Stuhrs frisører til 69,95.

Har nogen af jer prøvet nogle af dem?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
festogservice

Hej 🙂
Kan godt forstå du elsker din Estee Lauder serum de laver nogle skønne produkter. Der nigth repair er også super skøn. og øjne creme og fra nigth repair er helt utrolig den fugter mere end nogle andre jeg har prøvet før 🙂
XOXO Pernille

bjørn

Jeg har gennemsøgt nettet men kan ikke finde svar på flg. vedr. Stuhr Extreme Sculpting Wax: Skal den påføres fugtigt eller tørt hår?

Helene Randløv

Hej Bjørn
Helt generelt skal voks i tørt hår. Og det er jeg overbevist om, at denne også skal.
Kh. Helene

bjørn

Hej Helene. OK – tak for svaret.
Jeg har nu brugt en dåse af den, og har hver gang med godt resultat påført det, når håret var fugtigt – men aldrig vidst, om det var korrekt. Hvad vil forskellen være, hvis jeg gør det i tørt hår? Det skal siges, at jeg har hestehale, og bruger det til at holde håret fladt ned til hovedet, så mit ellers krøllende hår ikke bliver til en stor puddelhund, når jeg kommer i blæsevejr o.s.v.
Kh
Bjørn

Jakob$

Har nu brugt strong hold & natural shinei årevis – men nu er den udgået. Hvad gør man så?

Helene Randløv

Hej Jakob
Mit bud er at du kigger forbi Beautycos og kigger på IdHair og Maria Nila, der har flere forskellige og virkelig gode vokstyper.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *