Stuhr Mild Styling Hard Mud Wax

01.04.12

Det er meget få produkter, der holder gennem mange år i mit toiletskab. Når man prøver så mange nye produkter hele tiden, så er der en konstant udskiftning af favoritter. Men enkelte holder jeg konsekvent fast i, og Stuhrs Hard Mud Wax har været en af dem gennem mange år. Faktisk insisterer selv min mand på at bruge lige præcis den – I ved ham hvis hylde i skabet består af en tandbørste, tandtråd og en Neutral Deo.

Grunden er enkel: Det er en supergod mud wax med lige præcis det rette hold, niveau af mathed og til en super pris. Og så er den nem at få fat i, så man kan smide den i kurven i Føtex.

Sidste år lancerede Stuhr en version i deres Mild Styling serie uden parfume og andet, som er astma og allergimærket. Den er meget velfortjent nomineret til Danish Beauty Award. Jeg har prøvet alle de dyre muddervoks, og denne er den bedste. Den allergimærkede version er en smule anderledes end den originale, men ikke dårligere. Den er lidt blødere i konsistensen og lidt mindre mat.

Og så er den så mild, at du med god samvittighed kan bruge den på børnene, samtidig med at kvaliteten er så god, at du helst vil bruge den selv også.

Her kan du købe det
Stuhr Mild Styling Mud Wax koster 69,95 for 50 ml. og kan købes i de fleste Føtex og Kvickly og selvfølgelig hos Stuhr frisører.

Hvilken voks bruger I?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
28 kommentarer
henrik Boysen

Ps bruger også andre wokse især den fra matas mud woks men jeg vil da give din woks et forsøg.
det bare når man skal i byen så holder den DaX altså hele natten så ville bare høre om den er så farlig som mange siger. tak

henrik Boysen

tak for det tænkte nok det var et medie og frisør stunt, det var fremme for nogle år siden at den skulle være skadelig, og der er virkelig mange der stadig tror det. Men sådan er det åbenbart, når en løgn blive fortalt nok gange så vi på den.
se bare på vaseline og lanolin helt harmløse men mange tror de ødelægger huden.
men så er det godt der er nogle som jer og paula der kan fortælle sandheden
Ville så gerne arbejde lidt ligsom jer, men ved ikke rigtig hvor det er godt at tage en uddannelse inde for feltet, jeg tænker bare på alle de kosmotologer jeg har været ved, som bare fortalte hvor gode deres produkter var, og når jeg kigger på dem i dag kan jeg bare se, hvor ligegyldige, eller skadelige de har været.
Enten kommer de i krukker, eller inderholder mere pafume en vitaminer og antioxidanter, eller også indeholdt de ikke nået spænden, som, antioxidanter, cellekominikerene ingredienser. Så det ville være fedt hvis du kendte et godt sted at uddanne sig inde for feltet tak.

Pudderdåse Katja

Hej Henrik
Tak for dine søde ord. Tjah Helene er handicaphjælper og jeg er journalist.. 😀 Så os kan du nok ikke bruge til meget? Jeg synes ikke de gængse kosmetiker eller kosmetolog uddannelser er faglige nok overhovedet (og jeg kender dem skam også indenfra!) Jeg ved det faktisk ikke?
Dem jeg kender med størst viden er ofte noget andet – journalister, sygeplejersker eller læger, som bagefter har dygtiggjort sig. Ellers en uddannelse indenfor kemi selvfølgelig.
Kh. Katja

henrik Boysen

Tak tænkte det nok så må jeg jo selv bygge mit lille imperium op.
Har det sidste stykke tid tænkt at det kunne være fedt at åbne en lille butik der kun solgte cremer og skønhedslir, som har videnskablig bevis for at virke.
det vil sige kun det beste fra hvert mærke, det er sådan en butik vi kvinder og mænd har brug for i stedet for dat stå i en butik med 20000 vare hvor af kun de 100 er gode og sunde for huden.
Men der er vist lange udsigter men man har jo lov at drømme hav en god dag og fortsæt endelig det gode arbejde.
PS det kunne være fedt hvis i samlede alle jeres anmeldelser et sted på siden så det var nemmere at finde nogle af de gamle anmeldelser, når nu de er så gode. TAK

Pudderdåse Katja

Tak, det er sødt sagt. Og god ide med butik!
Du kan finde alle vores anmeldelser øverst i menuen under anmeldelser – vi har planer om at sortere mere i det i den nærmeste fremtid

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *