Vinderne af Danish Beauty Award 2013

30.04.13

20130430-225531.jpg

Vi tjekker hurtigt ind bare for at delagtiggøre dig i løjerne her i hos Wallmans i Cirkusbygningen. Dine helt egne Pudderdåser har i de sidste par timer mæsket sig i dejlig mad og vin, kigget på masser af dejlige damer og et par mænd. Vi har sendt varme tanker af sted til dem, der ikke vandt og klappet i vores små hænder over dem der gjorde. Med andre ord har vi tilbragt en dejlig aften i selskab med en masse skønne mennesker, som vi har grinet med (og af), glædet os på vegne af og trøstet lidt i tankerne. Og nu skal vi feste…

Først skal I lige se, hvem der har vundet dette års Danish Beauty Award i de forskellige kategorier.

Årets Hårplejeprodukt – detail
Philip Kingsley – Elasticizer.

Årets hårplejeprodukt – Professionel
L’Oréal Professionnel – Mythic Oil Masque.

Årets hårstylingsprodukt
Lernberger Stafsing – Dryclean.

Årets kropsplejeprodukt – Populær
Raunsborg Nordic – Hand Cream.

Årets kropsplejeprodukt – Luksus, detail og professionel

Bioeffect – Body Intensive Age-Defying Body Serum.

Årets ansigtsplejeprodukt – Luksus, detail
Estée Lauder – Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Creme.

Årets ansigtsplejeprodukt – Luksus, professionel
Själ – Saphir Concentrate Anti-Ageing Face Oil.

Årets ansigtsplejeprodukt – Populær
Ahava – Extreme Night Treatment.

Årets makeupprodukt – Luksus
Yves Saint Laurent – Touche Éclat Foundation.

Årets makeupprodukt – Populær
Depend – GelLack.

Årets herreprodukt
Schwarzkopf Professional – 3D MENsion Activating Serum Shots.

Årets herreduft
John Varvatos – Artisan.

Årets dameduft
Chanel – Coco Noir.

Årets serie
Elizabeth Arden – Visible Difference Skin Care.

Årets innovation
Deep Sea Cosmetics – Black Diamond Magnetism Mud Mask.

Årets design
Balenciaga – Florabottanica.

Årets Klassiker
Christian Dior – Créme Abricot.

Årets nye brand
Bliss.

Årets Nichepris
Benefit – Benetint.

Årets grønne pris
Urtekram – Nordisk Birk Håndcreme.

Årets danske produkt
Sard Kopenhagen – Facial Mist.

Årets butik, salon, klinik eller spa
Sephora.

Årets forbrugerpris
Justin Bieber – Someday.

Tak
Som alle andre, der har talt her i aften, vil jeg slutte med at takke alle de mennesker, som har gjort det muligt for os at sidde her i aften. Tak til SPT og Crone & Co fordi I havde lyst til at se os. Tak til dommerpanelet for deres utrættelige arbejde med udvælgelsen af produkter, til værterne Martin Brygmann og Christiane Schaumburg-Müller og til Jean Von Baden for musik og til vores fabelagtige tjener. Til alle gæsterne for at bidrage til den gode stemning og til Wallmans for at huse os alle sammen.
Tak til alle jer, som vi måske ikke har nævnt men bestemt ikke glemt ❤

Party on… eller god nat :-*

 

Foto: Signe Mørkeberg Sjøstrøm

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
18 kommentarer
Laura

har i nogen erfaringer eller meninger om Sard Kopenhagen? står altid og rør ved det når jeg er på det apotek hvor de har det, og en face mist kan man jo altid retfærdiggøre at bruge penge på.. ahem… eller en af olierne, hvilken tror i ville fungere bedst til mit tørre/grå ansigt? 😀

Pudderdåse Katja

Ja – jeg bruger det selv, og jeg elsker det (altså uden de æteriske olier selvfølgelig). SARD’s mandelolie er “bare” mandelolie, og enhver mandelolie vil virke lige så godt. Det samme gælder deres Arganolie osv. Men deres priser er ikke særlig høje, og indpakningen er fin. Jeg kan virkelig godt lide at have min olie i en spray og ikke skulle bøvle med en flaske beregnet til køkkenbrug.

Laura

så bliver det købt straks! 🙂 ja indpakningen er nemlig super fin!

ENDNU ENGANG ET FANTASTISK DANISH BEAUTY AWARD SHOW | Signe Morkebergsjostrom

[…] bord, og vores bord damer for aften kunne ikke havde været bedre, to skønne damer fra bloggen pudderdåserne som klukkede, diskuterede produkter og grinte løs – timerne fløj afsted i lækkert […]

Helle

Det er sjovt med de priser, for jeg synes altid at der er nogen der overrasker (Justin Bieber parfume?!) Jeg er dog ikke helt med på håndcremen fra Raunsborg, som sidder på mine hænder lige nu, og ikke gør særlig meget godt eller skidt for mine tørre poter udover at dufte virkelig kraftigt af parfume. 🙁 Her kunne jeg godt have ønsket mig at den fra Ahava (water versionen) havde vundet for den er altså lækker! Men Ahava har selvfølgelig allerede vundet en anden kategori.. 🙂

Pudderdåse Katja

Sådan har vi det også altid – hvis man selv skulle vælge, så kunne det se så anderledes ud.

Anette Kristine Poulsen

TAK til jer fordi I kom og gav den beauty-gas.

Pudderdåse Katja

Tak fordi vi måtte 🙂

Heidi

HJÆLP!!
Jeg sidder her i Vietnam med hår der er gået helt bananas og jeg ved ikke hva jeg skal gøre. Så nu skriver jeg til jer, i håb om I måske kan hjælpe mig.
Jeg er på backpack-rejse, og har været afsted i to uger – her er meget varmt, og vi sveder derfor meget, og håret bliver naturligvis hurtigt fedtet, så vi går i vad stort set hver dag og vasker hår hver dag. Jeg er hjemme fra vant til at vaske hår ca hver anden dag.
Men her for fire dages tid siden gik jeg i bad, vaskede mit hår som normalt, og da det så begyndte at tørre, kunne jeg godt mærke at håret ved hovedbunden – måske de første 5-10 cm – mærkedes underligt og lidt stift og klistret – jeg tænkte bare at jeg nok ikke havde fået vasket shampooen ordentligt ud af mit hår, og det måtte jeg fikse senere. Men det er ikke gået væk, lige meget hvor mange gange jeg vasker mit hår, om det er med eller uden balsam (bruger som regel balsam i spidserne) og jeg har prøvet 3 forskellige shampooer nu – det er stadig sådan stift i det samtidig med at det er helt klistret/sticky når man rører ved det og lidt fedtet.
Det er ikke hele håret, men det første måske 10 cm.
Jeg er simpelthen ved at blive tosset over det! Jeg vil bare gerne have mit gamle hår tilbage.
Har I nogen ide om hvad der kunne være, eller om jeg kan gøre noget ved det?
Jeg håber meget I kan hjælpe!

Pudderdåse Katja

Kære Heidi
Jeg aner simpelthen ikke, hvad det er. Er det præcis de samme produkter, du bruger?
Jeg har selv backpacket i Vietnam. Der var det min hud, der gik helt amok med de mest crazy blister på grund af varmen og fugten.
Jeg kan ikke komme det nærmere end at det er sved, varme, myggespray og alt det andet, man har fornøjelsen af på sådan en tur. Men det lyder virkelig sært, at du ikke kan vaske det ud. Hvilke shampooer har du prøvet? Er det lokale eller nogen, du har haft med?
Nyd turen alligevel – Vietnam er et skønt, skønt land

Nanna

Natcremen fra Ahava er lækker, ligesom mange af deres andre produkter – men indpakningen er ikke så god. Meget fedtet creme i glasflaske… Den gled i hvert fald ud af hænderne på mig efter få ganges brug, røg på gulvet og blev smadret. Med glasskår i en finger til følge (for slet ikke at tale om, at jeg bankede hovedet ind i den åbne skabslåge, da jeg ville hente noget at tørre op med, men det kan jg nok trods alt ikke give Ahava skylden for ;-))

Pudderdåse Katja

Hahaha – nej, det er svært at skyde skylden på dem over det (desværre…) Glasflasker er i det hele taget upraktiske. Hvordan er det indeni?

Nanna

Cremen er lækker – sådan en tyktflydende creme-serum-agtig konsistens. Ens hud føles silkeblød efter brug, var det ikke for indpakningen havde jeg fluks genanskaffet den.

Camilla

En anelse pinligt at en ellers ret stor beautyjunkie som mig ikke har prøvet én eneste af de vindende produkter 😉 Men lyder som en super aften!

Pudderdåse Katja

Det skal du ikke være ked af – Helene og jeg har også mange på listen, vi ikke har prøvet. Der er SÅ mange fantastiske produkter derude, sådan er det. Det var en fantastisk aften 🙂

Ditte

Ved godt at det ikke har noget med emnet at gøre, men kender I en hjemmeside hvor de har et stort udvalg af Revlon? Vil helst ikke købe på eBay og Amazon.
Håber I kan hjælpe 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Ditte
Jeg elsker Revlon og ville virkelig ønske, at jeg kendte til sådan en webshop. Det gør jeg bare ikke :'(
Kh. Helene

Pudderdåse Katja

Desværre nej. Det kunne vi ellers godt bruge. Jeg synes en læser har talt om det engang, men nu kan jeg ikke finde noget.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *