Vinderen af JorgObé Refreshing Scrub Mask er…

21.04.13
JorgObé Refreshing Scrub Mask

JorgObé Refreshing Scrub Mask

Så er det blevet søndag og tid til at vælge en vinder af JorgObé Refreshing Scrub Mask. Som altid er det en udfordring at finde vindere for os, jeg ved faktisk ikke, hvornår det er sværest – når vi “trækker lod” eller skal udvælge?

I dag skulle vi vælge en vinder, og på en dag som i dag med en smuk blå himmel og solskin, synes jeg virkelig, det er tid til at sige farvel til en alt for lang vinter. Så vi har valgt Mette som vinder:

Jeg vil vinde fordi min hud virkelige trænger til en “ny finish” oven på vinteren og en forkølelse der fornyeligt har efterladt området omkring min næse og mund tørre end hvad der burde være lovligt. Så jeg deltager i denne konkurrence på vegne af min kedelige vinter hud så den kan få lidt glød nu her til foråret.

Mette, det har du fortjent efter sådan en vinter (har vi ikke alle det?). Rigtig glædeligt forår, der er en Refreshing Scrub Mask på vej til dig.

Vi andre kan stadig købe JorgObés særlige kampagnetilbud her, hvor der er 20 procent rabat på Refreshing Scrub Mask og gratis fragt.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *