Fredagsfavorit: The Body Shop Colour Crush Eyeshadow

12.04.13
The Body Shop Colour Crush eyeshadow

The Body Shop Colour Crush eyeshadow

Det er ikke valgmuligheder, der mangler, når du skal vælge mellem de fine nye reformulerede øjenskygger Colour Crush Eyshadow fra The Body Shop. Det var i hvert fald meget svært for mig både at beslutte men også at begrænse mig. Farverne er med meget få undtagelser friske og klare og lige til at spise, og selvom de ikke er, er de meget lækre alligevel. Pigmenteringen er i top og farverne bliver helt forrygende, hvis du fugter penslen ganske let. Farveintensiteten er virkelig fabelagtig og så er de fantastiske at tone ud, både når de er tørre og fugtige. Sædvanligvis er det noget af en udfordring at få tonet øjenskygger ud, når man anvender en fugtet pensel, den udfordring er ikke eksisterende med Colour Crush Eyeshadow.

Farverne
I de sidste par måneder har jeg ellers udelukkende brugt en eneste palette (den skal du snart høre meget mere om). Det var først i påsken, da jeg stod med disse fem smuklinger i hånden, der for alvor blev skiftet repertoire. De fem farver, jeg endte med at vælge, bærer selvfølgelig præg af de looks, jeg plejer at gå efter. Den grå som er perfekt til smokey eyes, pink og orange til glade friske forårslooks, turkis til at løfte de mørke looks og selvfølgelig en lilla, bare fordi sådan en skal der være.
TBS Colour Crush Eyeshadows swatches photo TBSColourCrushEyeshadowsswatches_zpsf452743f.jpg
Fra venstre mod højre ser du her:
310 Berry Cheeky er en hot pink nuance med lilla og pink perlemor.
115 Be My Clementine er en lys orange nuance med guld perlemor.
410 Blackcurrant Affair er en mørk blålilla nuance med mørk blå, lilla og en smule sølv perlemor.
415 Midnight Flirt er en grå nuance med sølv og lilla perlemor.
510 Something Blue er en turkis nuance med lys grøn og mørk turkis perlemor.

Der er tredive farver Colour Crush Eyeshadow at vælge mellem, så der burde være rig mulighed for, at du kan finde den helt rigtige nuance, hvad enten du er til jordfarver, pasteller, mørke farver eller pangfarver.  Colour Crush Eyeshadow koster 115 kroner og du finder skyggerne i The Body Shops webshop eller i i en af The Body Shops butikker i hele landet.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Rikke

Sikke nogle fine forårsfarver!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *