Produkter til mænd

11.04.13
Mændene i mit liv
Mændene i mit liv <3

Vi har fået mange mails, hvor mænd – og ikke mindst deres kærester og koner – efterspørger råd om produkter til mænd. Og der er virkelig ikke noget vi hellere vil.

Budskabet herfra er, at ALT hvad jeg skriver om hudpleje gælder begge køn (fraregnet det med cyklus og hudforandringer under graviditet måske…). Der er grundlæggende ikke forskel på hudpleje til mænd og kvinder. Vores hud ser måske forskellig ud, men de produkter der virker til kvinder, virker på præcis samme måde til mænd. De samme ingredienser virker på begge køn, og jeg anbefaler præcis de samme produkter.

Heldigvis er nogle af de bedste mærker; Clinique, Avene, Olay, MAC, A-Derma, MD Formulations osv. temmelig unisex og neutrale i duften. Mit bedste råd er at gå efter “kønsneutrale” produkter.

Forskellen ligger i duften
Hudplejeprodukter specielt til mænd adskiller sig på duft og design. Duften er maskulin, og designet er lavet til at tiltrække mænd. Men det, der virker, er præcis det samme (eller bør i hvert fald være det).

Desværre er der flere problemer i at vælge produktserier specielt til mænd. Hvis du har duftet til dem, vil du ofte lægge mærker til kraftige citrusdufte, mentholdufte og lignende, der tiltrækker mandlige kunder. Det kan være temmelig hård kost for huden. Derudover giver det et meget snævert udvalg at holde sig til produkter kun designet til mænd, og du går glip af mange muligheder. Jeg forstår virkelig godt behovet for lækkert design til at stå fremme på badeværelset, men man kan jo også have et par effektive ting stående bag lågerne til at supplere med.

Derfor vil jeg bare sige til alle mænd (og jeres kærester), at alt, hvad jeg skriver om hudpleje, også er til jer. Lad jer ikke narre af vores logo og navn.

Den lille forskel
Og så alligevel er der en lille teknisk forskel – skæg og barbering. Godt nok fjerner jeg også overskæg, men dog ikke så tit som min mand trods alt. Jeg er ikke fan af aftershave, der ofte er alt for irriterende på grund alkohol. Brug hellere en beroligende creme eller et produkt som shavesafe.

Den daglige barbering (hvis ikke du er til fuldskæg) betyder også, at huden bliver “eksfolieret” dagligt med skraberen. Så vær forsigtig med yderligere eksfolierende produkter i de områder, hvor du barberer dig. Og brug for guds skyld ikke produkter med AHA lige efter barbering! (av for f….)

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Betina

Nooooooooooo, ikke den slags sandheder. Som om min bedre halvdel ikke bruger rigeligt af mine cremer i forvejen. 😉

Pudderdåse Katja

Undskyld 😀

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *