DIY: 100 % naturlig kødmaske

01.04.13
Kødmaske

Kødmaske

Køkkenet er i større og større grad blevet hjemsted for DIY skønhedsprodukter. Hjemmerørte masker af frugt, gryn, yoghurt, grøntsager er mere populært end nogensinde før. Der bliver udgivet hele bøger om, hvordan man kan lave hudpleje kun med ingredienser fra køkkenet.

Kød er en ofte overset ingrediens, og derfor har vi arbejdet på kødmasken helt frem til i dag. Kødmasken har mange fordele:

  • Den er 100 procent naturlig
  • Den giver både fugt, strammer op og er god mod urenheder
  • Du kan få alle ingredienser i det nærmeste supermarked

Dette har vi brugt:
Du kan naturligvis bruge lige hvad du har ved hånden eller i køledisken, men her er vores favoritprodukter:

Bacon – Alle produkter fra danske ikke-økologiske grise kan i virkeligheden bruges på grund af det høje rest-indhold af antibiotika i kødet, der er effektivt mod akne. Det er meget vigtigt, at du bruger dansk og ikke-økologisk kød, for at du får den fulde gavn af restindholdet af penicillin og anden antibiotika, som der er i danske konventionelle grise. Læs mere her i rapporten fra Økologi.dk om antibiotika i danske grise.

Bøf til øjnene – Kan du huske mr. Edwards i det lille hus på Prærien får en bøf på et blåt øje, da han har været oppe at slås? Rå bøffer er et godt gammelt middel mod blå øjne, som vi kender fra populærkulturen, og de samme mekanismer virker mod blå rande omkring øjnene. Hestekød er rigtig godt – det kan du få fat i hos gode slagtere.

Jægerpølse – Her udnytter du fordelen ved både kød og planter. Urterne i Jägerwurst (ofte purløg og koriander) tilfører antioxidanter. Der er faktisk lavet et enkelt studie af den positive effekt af purløg, som primært kommer fra dens oxiderende effekt til at binde ilt i huden.

Ekstra tip
Det er en god idé at tage en klemme på næsen, som Helene gør på billedet. På trods af kødets positive effekter og naturlighed, så dufter det ikke specielt godt.

Her kan du købe det
Du kan bruge præcis det kød, du har liggende i køleskabet. Som sagt er det vigtigste, at det er ikke-økologisk. Derudover er der frihed til at vælge det, du har lyst til og har liggende i forvejen.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
29 kommentarer
Carina

Hahahaha 😀

Katrine Reher

<3!

Christina W

hahahahah! I har lige reddet min ellers ret kedelige eksamens-læsningsdag!!
Specielt med beskrivelserne af kødets gode virkning: “Alle produkter fra danske ikke-økologiske grise kan i virkeligheden bruges på grund af det høje rest-indhold af antibiotika i kødet, der er effektivt mod akne”.
Tusinde tak for et godt grin (og et meget meget flot billede 😉 )

lisbeth

Hahahahahahahaha i er simpelthen for gode ;c))

Mia HB

Det der, det er den bedste aprilsnar jeg nogensinde har hørt!
Skønne pudderdåser! 😀 <3

Svenskofilia

“Det er meget vigtigt, at du bruger dansk og ikke-økologisk kød, for at du får den fulde gavn af restindholdet af penicillin og anden antibiotika”, hahaha hold nu fast hvor det sjovt (men også lidt trist)! <3

Astrid

Hahahah!
Stakkels Helenes hu, der sådan må lide for sådan en god april-snar! Jeg håber den hurtigt blev kastet af, den maske der! 😀

Ditte

Hahaha! I er for gode 🙂

Isabel

Jægerpølse! 😀 Haha, jamen jeg vil straks smutte ned til slagteren og høre, hvad han har af kød. Jeg har også hørt at sylte skulle være rigtig godt?

Camilla

Haha, det her er noget af det sjoveste jeg længe har set!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *