Guide: Franske online apoteker der sender til Danmark

31.03.13
Franske onlineapoteker

Franske onlineapoteker

De franske apoteker er legendariske, når det kommer til skønhedsshopping med mærker som Bioderma, Embryolisse, La Roche-Posay, Avène, A-Derma, Boiron osv. osv. Men hvad færre måske ved er, at onlineshoppingens glæder også har nået de franske og belgiske apoteker. Og mange af dem har webshops, der også sender til Danmark.

I modsætning til fx. tyske Apo-rot er fragten højere. Regn med at betale 15 euro for fragt til Danmark. Til gengæld får du samme udvalg og samme priser som hvis du stod på et pharmacie i Paris. En yderligere udfordring ved nogle af dem er, at det foregår på fransk. Så allier dig med Google translate eller med franskkyndige venner, hvis du ikke selv kan nogle ord på sproget.

Hvis du selv vil gå på jagt efter flere franske online apoteker på Google, så hedder de “parapharmacie” på fransk. Her er tre franske og belgiske online apoteker, som jeg selv har prøvet:

Pharmasimple
Pharmasimple er ikke fransk, men belgisk, og har den store fordel for mange af jer, at de har en engelsksproget version af siden (se øverst til højre). Jeg har købt fx. Bioderma og Homeoplasmine der. Fragt er lavere end de franske shops, den er 6,31 euro til Danmark. Til gengæld er produktpriserne lidt højere end de næste to, som er franske apoteker.

Powersanté
Powersanté er en onlineshop, der tilhører apoteket i La Defense i Paris. Her er du henvist til en Google translate-version, hvis du ikke kan fransk, men der er ikke så meget at tage fejl af. Jeg har købt Klorane, Bioderma, Embryollise og Uriage til franske priser her. Fragt koster til gengæld 16,50 euro, men når en flaske Kloran tørshampoo koster 7,99 euro, så er det jo bare et spørgsmål om at fylde kurven godt op.

Pharmashopi
Pharmashopi er igen en onlineshop, der tilhører et fysisk apotek – dette ligger i Isère. Jeg har købt Boiron-produkter herfra, blandt andet Homeoplasmine og deres Calendula creme. Pharmashopi har et stort udvalg af Boiron, som jeg ellers har lidt svært ved at finde online. Jeg har ikke fået min ordre endnu, men jeg bestilte også først for et par dage siden. Fragt er 14,50 euro her, men en tube Homeoplasmine koster 3,20 euro pr tube, så det er igen mest et spørgsmål om at være frankofil nok til at købe rigeligt.

Min erfaring med deres kundeservice
Jeg har kun købt en gang fra hver shop indtil videre – det gælder jo om at fylde rigeligt i kurven som sagt. Men det har været meget positive oplevelser. Jeg har hos alle tre webshops fået trackingnumre til hhv. det franske postvæsen og GSL, hvor jeg har kunnet følge med. Alle steder har sendt afsted førstkommende hverdag, og især Pharmasimple leverede meget hurtigt med GLS.

Jeg taler fransk, og det gør det naturligvis til en mere uproblematisk affære for mig, hvis der skulle opstå problemer.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
28 kommentarer
Nicky

Jeg købte fra powersante for noget tid siden, men jeg har stadig ikke fået min pakke… Har du handlet hos dem før? Er ved at blive ret usikker nu 🙁

Pudderdåse Helene

Hej Nicky
Jeg kan ikke huske om Katja har… Det mener jeg, at hun har. Jeg købte noget for et par måneder siden, som jeg fik uden problemer. Desværre kan jeg ikke huske, hvor lang tid der gik. Prøv at skrive til dem, så du kan få besked.
Kh. Helene

Gitte

Tak for gode links. Har netop bestilt en række lækre sager fra de franske sider. Jubiii!

Katja Moikjær

Dejligt! Hvad har du købt?

Shop apotek amok | Ibbyheart

[…] at gå SHOP APOTEK AMOK …Jeg må vidst også snart have afprøvet de HERLIGE Pudderdåsers fif om apoteker-goodies online abroad. Det sku’ være så simpelt og langt billigere…Hvis i […]

Annette

Hej,
Jeg har brugt jeres super tips og har shoppet igennem hos Powersante et par år nu, da de altid endte med at have den billigste pris – MEN jeg kan nu oplyse om, at de ikke længere sender uden for Frankrig. Har så lige forsøgt mig med Pharmashopi – lige lidt dyrere, men stadig meget billigere end i DK. Køber Bioderma, Embryolisse og Nuxe deo uden aluminium (2 styks for samme pris som 1,5 i DK) .. Så nu håber jeg bare, at deres fragt er lige så hurtig som Powrsante var.
Tak for god og informativ blog.

Katja Moikjær

Tak for oplysning Annette 🙂 Jeg bruger selv efterhånden kun Apo-rot, for de har faktisk også de fleste franske mærker. Så jeg er ikke selv så godt opdateret som dig. Tak!

Anne

Hej
Ved I om der kommer moms, skat eller afgifter oveni nu?
🙂

Helene Randløv

Hej Anne
Da ikke fra Frankrig?

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *