Guide: Franske online apoteker der sender til Danmark

31.03.13
Franske onlineapoteker

Franske onlineapoteker

De franske apoteker er legendariske, når det kommer til skønhedsshopping med mærker som Bioderma, Embryolisse, La Roche-Posay, Avène, A-Derma, Boiron osv. osv. Men hvad færre måske ved er, at onlineshoppingens glæder også har nået de franske og belgiske apoteker. Og mange af dem har webshops, der også sender til Danmark.

I modsætning til fx. tyske Apo-rot er fragten højere. Regn med at betale 15 euro for fragt til Danmark. Til gengæld får du samme udvalg og samme priser som hvis du stod på et pharmacie i Paris. En yderligere udfordring ved nogle af dem er, at det foregår på fransk. Så allier dig med Google translate eller med franskkyndige venner, hvis du ikke selv kan nogle ord på sproget.

Hvis du selv vil gå på jagt efter flere franske online apoteker på Google, så hedder de “parapharmacie” på fransk. Her er tre franske og belgiske online apoteker, som jeg selv har prøvet:

Pharmasimple
Pharmasimple er ikke fransk, men belgisk, og har den store fordel for mange af jer, at de har en engelsksproget version af siden (se øverst til højre). Jeg har købt fx. Bioderma og Homeoplasmine der. Fragt er lavere end de franske shops, den er 6,31 euro til Danmark. Til gengæld er produktpriserne lidt højere end de næste to, som er franske apoteker.

Powersanté
Powersanté er en onlineshop, der tilhører apoteket i La Defense i Paris. Her er du henvist til en Google translate-version, hvis du ikke kan fransk, men der er ikke så meget at tage fejl af. Jeg har købt Klorane, Bioderma, Embryollise og Uriage til franske priser her. Fragt koster til gengæld 16,50 euro, men når en flaske Kloran tørshampoo koster 7,99 euro, så er det jo bare et spørgsmål om at fylde kurven godt op.

Pharmashopi
Pharmashopi er igen en onlineshop, der tilhører et fysisk apotek – dette ligger i Isère. Jeg har købt Boiron-produkter herfra, blandt andet Homeoplasmine og deres Calendula creme. Pharmashopi har et stort udvalg af Boiron, som jeg ellers har lidt svært ved at finde online. Jeg har ikke fået min ordre endnu, men jeg bestilte også først for et par dage siden. Fragt er 14,50 euro her, men en tube Homeoplasmine koster 3,20 euro pr tube, så det er igen mest et spørgsmål om at være frankofil nok til at købe rigeligt.

Min erfaring med deres kundeservice
Jeg har kun købt en gang fra hver shop indtil videre – det gælder jo om at fylde rigeligt i kurven som sagt. Men det har været meget positive oplevelser. Jeg har hos alle tre webshops fået trackingnumre til hhv. det franske postvæsen og GSL, hvor jeg har kunnet følge med. Alle steder har sendt afsted førstkommende hverdag, og især Pharmasimple leverede meget hurtigt med GLS.

Jeg taler fransk, og det gør det naturligvis til en mere uproblematisk affære for mig, hvis der skulle opstå problemer.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
28 kommentarer
Rikke Flensted

Tusind tak for de nyttig links, nu ved jeg hvad jeg skal få aften til at gå med:)
Du er en skat Katja <3

Pudderdåse Katja

Tak Rikke :-*

Marie

Embryolisse kan man godt købe i Danmark, men godt indlæg, skal vist prøve noget Bioderma!

Pudderdåse Katja

Ja, men Lait Creme Concentré koster 200 kroner herhjemme. På linket koster den 10 euro (75 kroner) 😉

Pernille

Har lige bestilt fra escentuals franske tilbud, men bestilte ikke klodrians tørshampoo, så vil da lige gemme dette indlæg. Jeg kunne forresten godt tænke mig at høre hvordan i tester produkter. Jeg er lige begyndt med avenes antiredness, og umiddelbart tænker jeg at den virker. Men hvad nu hvis det virker. Men der kunne jo være andre produkter jeg bruger der er skyld i rødmen? Jeg synes det er svært at gennemskue hvad der virker når ens hud er problematisk og nogle gang er rød og andre tør eller uren.

Pudderdåse Katja

Det er et rigtig godt spørgsmål.
For det første gælder det om kun at ændre et produkt ad gangen (hvilket kan være svært, når man er blogger). Hvis noget virker, så plejer jeg at stoppe igen og se om problemet kommer igen.
Dernæst så tjekker jeg altid ingredienserne op imod effekten. Er der noget i, der kan have den effekt. Det kan være en ret kompliceret affære (men det lyder spændende at Avenes antiredness virker – vil du fortælle lidt mere?)

Pernille

Tak for svaret. Skal måske prøve det der med pauserne:-) Mht avene synes jeg, at de røde plamager jeg ellers har døjet med på kinderne, det sidste stykke tid, er blevet mindre. Men på den anden side er de måske også meget påvirkede af kulde og det er helt klart værst efter et varmt bad. Så jeg synes det er svært at vurdere hvorvidt noget hjælper eller ej. Men måske lidt mere systematik kunne hjælpe 🙂

Baysen

Nøj, jeg skal i gang med at ose 😉 Elsker franske apotekerprodukter, så tak for tippet!

Pudderdåse Katja

Selvtak 🙂

Rebecca Mouritsen

Prøv også escentual.com de har en masse mærker. Deres fragt koster kun 3£. Er dog ikke sikker på om de har alle produkter fra alle mærker, men de har i hvert fald en god sjat. Venter pt på cremer fra la roche posay. juhuu.

Pudderdåse Katja

De er rigtig gode, og jeg bruger dem og anbefaler dem tit 🙂 Men har desværre ikke alle de franske mærker.

Vanessa

Hvis du skulle vælge én af siderne, med de “bedste” priser (jeg tænker Bioderma, og Embryolisse) med forsendelse i betragtning, hvad for en ville det så være? 🙂
Jeg har nemlig købt én Bioderma fra Apo-rot, men kan se på de andre at man kan købe en double pack med 2x 500 frem for Apo-rot hvor man kun kan få én 500.
Sorry for den lange kommentar! 🙂

Pudderdåse Katja

Det kommer an på, hvor meget du køber. Den belgiske er billigst, hvis du køber små mængder, de to franske er billigst hvis du køber støre mængder.

Amanda

Vil lige tilføje en mere 🙂 jeg har før handlet på /www.leguidesante.co.uk/, men ved ikke hvordan priserne er i forhold til de andre.. fragten er beregnet efter vægt, så det kan blive ret dyrt med sådan et par flasker bioderma 😉

Pudderdåse Katja

Den kender jeg også godt, men den ligger vist i England?

Elena Malou Kristensen

Det er super nyttig information. Tak for det.

Pudderdåse Katja

Selvtak 🙂

Monica Thorsager

Åh du har lige reddet min dag! Har ville prøve Bioderma i så lang tid!

Winnie

Ihh… tusind tak. Køber altid produkter, når jeg er i Frankrig – og har aldrig tænkt over, at jeg måske kunne handle online så tusind tusind tak!!!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *