Elizabeth Arden, Blax, Murad, L’Occitane, Ole H, Eve Lom: 15 procent rabatkode hos Beauty Expert

13.03.13
Beautyexpert

Beautyexpert

Lige nu – midnat engelsk tid – relancerer den engelske webshop beautyexpert.co.uk sig selv og vil fremover hedde BeautyExpert.com. Jeg har ikke den store personlige erfaring med shoppen, men da nyheden om rabatten kom, så fangede den alligevel min interesse på grund af de mærker, der er – ikke mindst med en rabatkode på 15 procent.

  • l’Occitane – som mange elsker, men som man ikke kan købe i Danmark pånær i lufthavnen.
  • Real Techniques som uden at overdrive er mine yndlingspensler for tiden (der skal noget til!) Expert Face Brush er en suveræn foundation pensel og Shading Brush er en af de mest alsidige øjenmakeuppensler, jeg har prøvet. Med rabatkoden på 15 procent koster Expert Face Brush et stykke under 100 kroner, og de større sæt koster cirka 150 kroner!
  • Bio-Oil som med denne rabat bliver bare åndsvagt billigt – cirka 65 kroner.
  • Blax hårelastikker – som jeg af gode grunde ikke har personlige erfaringer med – bliver også en del billigere. 65 kroner for 2 pakker eller lidt over 90 for 3 pakker. Jeg tror det er billigt? Men hvad ved korthårede om hårelastikker.
  • Gatineau som laver Helenes yndlingsmakeupfjerner, og som jeg længe har ønsket at prøve.
  • Peter Thomas Roth, som laver nogle forrygende anti-age og AHA-produkter, men som normalt koster det blege.
  • Billige priser på sædvanligvis pebrede mærker som Murad, Eve Lom, Ole Henriksen, Decleor, MD Perricone mm.

Flere hårprodukter, neglemærker osv. som der ved denne lejlighed er gode besparelser på. Fx. OPI, Essie, Kerastase osv. Desværre kan jeg se, de har Alterna normalt, men ikke noget på lager nu. Bamboo serien fra Alterna er blevet min favorit.

Rabatkode på 15 % gælder fra midnat til midnat engelsk tid 13. marts. Den er: NEW15

Fra torsdag til søndag i denne uge, når 15% koden udløber, gælder en rabatkode på 10%: NEW10

Du kan bruge rabatkoden her på Beauty Expert. Fragt til Danmark er gratis og tager cirka en uge. Varerne bliver sendt fra England, og der kommer altså ingen told eller moms.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde. 

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
18 kommentarer
Lise-P

Oh no…. Nu bliver jeg fattig før måneden er halv færdig…. Sikke lækre mærker 🙂

Pudderdåse Katja

Undskyld! 😀

Laura

Nøj hvor lækkert! Det skal jeg kigge nærmere på! Jeg vil dog lige sige, at man kan købe L’Occitane i Magasin på Kgs. Nytov 🙂 Der købte jeg noget i sidste uge.

Siham

Bare lige til info så kan man ikke KUN købe L’Occitane i lufthavnen.. De har en hel afdeling i stueetagen i Magasin, hvor de har alt mulig lækkert =)

Pudderdåse Katja

Ja. Du har helt ret – undskyld min uvidenhed! 🙂

Maria

En lidt irellevant kommentar ift. dette indlæg, men håber alligevel I kan hjælpe mig 🙂 Jeg bruger normalt Aderma som ansigtscreme, men vil gerne begynde at bruge solcreme under også, da min hud er både lys og sart. Det eneste problem er, at min hud før har reageret dårligt på for megen skiften mellem hudpleje, og Aderma har virkelig reddet mig – derfor ville jeg gerne have en solcreme, som jeg kunne tage på under/over min normale dagcreme. Har I nogle gode tips/idéer, til hvilke jeg kan vælge og hvordan jeg kan undgå at det bliver for fedtet? Det må meget gerne være uden parfume 🙂

Maria

Og for lige at være en rigtig spørge-jørgen: har I nogle gode bud på gode læbepomader med solfaktor? Synes det er helt umuligt at finde nogen.

Pudderdåse Katja

Hvad mener du med god? Hvilken konsistens leder du efter?

Pudderdåse Katja

Der er heldigvis nærmest uanede muligheder. Prøv at starte med at læse vores solcreme anmeldelser igennem 🙂 https://pudderdaaserne.dk/category/anmeldelser/solcreme/

Maria

Ah, tak!:) med god mener jeg bare, at den gør hvad den skal mht beskyttelse og ikke fedter sammen med en normal dagcreme 🙂 men den i for nyligt anbefalede fra vichy kan måske godt bruges til det formål?

Pudderdåse Katja

Det er den absolut bedste konsistens! Men den er parfumeret, hvis det er issue for dig.

Gry

Med de rosende ord om Real Techniques pensler så glæder jeg mig kun endnu mere til at modtage den Expert Face Brush, som jeg har bestilt. Juhuu!

Gry

Dog på Lookfantastic… Men tak for tippet om Beauty Expert 🙂

Pudderdåse Katja

Lad os høre, om du også kan lide den, når du får den.

Jeanne

Jeg sidder lige og prøver at bestille nogle ting på siden. Jeg har ‘købt’ for ca. 66 pund, men min rabat bliver kun 0.90 pund, når jeg indtaster ‘NEW15’. Gad vide hvordan det kan være!?

Pudderdåse Katja

Det er sært. Der er måske visse varer undtaget, som jeg ikke kender til? (Det sker nogle gange). Prøv at skrive til kundeservice eller fortæl mig hvilke varer det handler om.

Mette

Malplaceret spørgsmål… men kender I til en webshop, der sælger Covergirl – og som sender til DK?

Pudderdåse Katja

Nej desværre – det kunne vi godt bruge!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *