Sidste chance: Yves Saint Laurent Teint Resist Foundation

17.02.13
Yves Saint Laurent Teint Resist Foundation

Yves Saint Laurent Teint Resist Foundation

Jeg går efter foundations, der er både superholdbare og giver et naturligt look. Heldigvis er der efterhånden kommet en sand overflod af den slags foundations, så det nærmere er svært at vælge blandt sine favoritter. En af dem er Yves Saint Laurents Teint Resist.

Jeg har brugt den længe og vender ofte tilbage til den. Fordi den gør alt det, jeg sætter pris på ved en foundation: Dækker men ikke for meget, holder godt men ser naturlig ud, er nem at lægge og ikke alt for mat og pudret i udseendet.

Gode ting udgår
Der er nogle minusser ved den – det største er, at den er ved at udgå, og det græder jeg salte tårer over. Du kan stadig nå at købe den hos blandt andet Magasin, men det er ved at være sidste chance, hvis du vil have fat i den. Derudover er den som alt andet, der kommer fra YSL ret kraftigt parfumeret.

Farvekoderne kan som altid hos YSL være lidt svære at finde rede i. Du kan ikke regne med at numrene er i rækkefølge ifht. lys og mørk, og en del nuancer har en tendens til at være for fersken eller lyserøde. Jeg bruger nummer 4, der er perfekt om sommeren og er den lyseste og mest gule, de har. Men den er lige det mørkeste om vinteren til mig.

Jeg kommer til at savne min gamle favoritfoundation, når den er helt væk fra hylderne.

Her kan du købe det
Du kan stadig købe Yves Saint Laurent Teint Resist Foundation hos Magasin online på Matas.dk og måske stadig hos andre forhandlere, der stadig har den på lager. Den koster 350 kroner.

Hvilken foundation bruger du for tiden?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
25 kommentarer
Eva

Jeg bruger YSL Le Teint Touche Eclat. Jeg elsker den. Helt klart den bedste foundation jeg har brugt. Også den dyreste, men nu har jeg haft min siden august og den er kun halvejs, så prisen gør mig ikke så meget. Den er virkelig god synes jeg! Holder godt, og dækker tilpas meget 🙂
Jeg fik den lagt på af en makeupartist i London, og det så bare helt fantastisk ud (i forhold til den foundation jeg ellers havde haft på da jeg kom) så både min søster og jeg måtte have en med hjem 😀

Pudderdåse Katja

Jeg bliver vist nødt til at prøve den, kan jeg godt høre

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *