Sidste chance: Yves Saint Laurent Teint Resist Foundation

17.02.13
Yves Saint Laurent Teint Resist Foundation

Yves Saint Laurent Teint Resist Foundation

Jeg går efter foundations, der er både superholdbare og giver et naturligt look. Heldigvis er der efterhånden kommet en sand overflod af den slags foundations, så det nærmere er svært at vælge blandt sine favoritter. En af dem er Yves Saint Laurents Teint Resist.

Jeg har brugt den længe og vender ofte tilbage til den. Fordi den gør alt det, jeg sætter pris på ved en foundation: Dækker men ikke for meget, holder godt men ser naturlig ud, er nem at lægge og ikke alt for mat og pudret i udseendet.

Gode ting udgår
Der er nogle minusser ved den – det største er, at den er ved at udgå, og det græder jeg salte tårer over. Du kan stadig nå at købe den hos blandt andet Magasin, men det er ved at være sidste chance, hvis du vil have fat i den. Derudover er den som alt andet, der kommer fra YSL ret kraftigt parfumeret.

Farvekoderne kan som altid hos YSL være lidt svære at finde rede i. Du kan ikke regne med at numrene er i rækkefølge ifht. lys og mørk, og en del nuancer har en tendens til at være for fersken eller lyserøde. Jeg bruger nummer 4, der er perfekt om sommeren og er den lyseste og mest gule, de har. Men den er lige det mørkeste om vinteren til mig.

Jeg kommer til at savne min gamle favoritfoundation, når den er helt væk fra hylderne.

Her kan du købe det
Du kan stadig købe Yves Saint Laurent Teint Resist Foundation hos Magasin online på Matas.dk og måske stadig hos andre forhandlere, der stadig har den på lager. Den koster 350 kroner.

Hvilken foundation bruger du for tiden?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
25 kommentarer
Louise Eriksen

Hvad med den nye Foundation fra ysl. Har du prøvet den? Jeg har nemlig hørt at den skulle være fantastisk.
Er det kun Foundation fra clinique som ikke indeholder parfume?
Jeg leder nemlig efter en god en som ikke indeholder parfume.

Pudderdåse Katja

Nej desværre. Der er mange andre mærker, hvis foundations ikke indeholder parfume. De reklamerer bare ikke med det. Fx. MAC og Gosh.

Maria

AJ! Det er fandme løgn!!! Det er jo min foundation …. tud, tud 🙁 Har simpelthen haft SÅ mange problemer med at finde een, der faktisk holder af de flydende foundation og købte så denne her for en måneds tid siden og har endelig fundet en vinder, der blender ind med huden og alt ting og nu udgår den …. GRRR. Ih altså … så skal jeg jo igen igen igen på udkig efter en ny …. det er altså bare mega irriterende. Melder historien noget om, om den udgår på verdensplan eller bare her i DK ? For så må den jo kunne bestilles hjem på nettet.
Aj altså …. det var godt nok dagens dårlige nyhed ….. 🙁 ØV!

Maria

Katja – når du finder en ny ynglings, så må du gerne lige poste den her til mig 🙂 tror nemlig vi deler sådan ca. samme problem med, at de falder af 🙂

Pudderdåse Katja

Det har vi 🙂 Jeg har mange! Og de er anmeldt på bloggen – jeg synes du skal prøve Benefit: https://pudderdaaserne.dk/2012/06/03/ny-i-danmark-benefit-cosmetics/

Pudderdåse Katja

Jeg ved det 🙁 Skynd dig at købe et lager!

Mette K. Frederiksen

Jeg bruger en anden af YSLs foundations, nemlig La Teint Touché Elat, og den er bare ænomenal 😀
Men det er så trælst når yndlingsprodukter udgår 🙁
– Mette

Pudderdåse Katja

Ja, jeg bliver tosset af det! Måske jeg skulle prøve Teint Touché Eclat?

Regitze Løkke

Den er super god den der, men jeg bruger desværre ikke foundation! Holder mig til min lækre mineralpudder fra Dior 🙂
http://www.regitzeløkke.dk

Pudderdåse Katja

Den har jeg ikke prøvet desværre

Amalie

Hej:)
Tak for jeres fine blog! Det her er nok lidt et sidespor, men ville høre om I kendte nogle mærker, som laver god pudder/foundation/concealer til meget lys hud?
Jeg synes nemlig det kan være ret uoverskueligt at finde rundt i alle de forskellige mærker

Pudderdåse Katja

Bobbi Brown og Gosh 🙂

Katja

Bobbi Brown luminous moisturizing foundation 🙂

Pudderdåse Katja

Siden Bobbi Brown var så fræk at lade min tidligere yndlingsfoundation udgå, så har jeg ikke prøvet noget derfra. Må nok til det igen 🙂

Julie

Har du prøvet Ever Matte fra Clarins?
Det er uden sammenligning den mest naturlige foundation jeg nogensinde har prøvet (og jeg har prøvet EN DEL) men samtidig dækker den fint og holder godt!!
Total favorit 🙂

Pudderdåse Katja

Nej ikke endnu. Men jeg har en lille sample liggende, som jeg glæder mig til at prøve

Sarah

Jeg har brugt foundation i mange år, men over de sidste par år er min hud blevet meget pænere og renere – så jeg bruger faktisk kun mineralpudder (Lily Lolo i “Porcelain”til at udjævne farven i ansigtet og sådan, suppleret af en concealer. Har en cremeconcealer fra Mac, som er rigtigt god, og har lige købt Lily Lolos color corrector “Blush Away”, som er grønlig. Den er virkeligt god! Og den spiller virkeligt godt sammen med min pudder 🙂

Pudderdåse Katja

Fedt. Jeg er begyndt at prøve mig frem med mineralpudder efter mange år som benægter 🙂

Heidi Wickmann

Hvis det er foundation står der altid Lancôme Teint Idole Ultra 24H, på min hylde. Dog er jeg blevet rigtig glad for div. BB cremer, så det er lang tid siden den har fået med hele paletten, inkl. foundation.

Pudderdåse Katja

Der er mange gode foundations derude, jeg endnu har til gode at prøve. Det er det gode ved det 🙂

Jette

Jeg bruger kun BB cream da jeg synes at jeg
bliver så “malet” af fundation

Pudderdåse Helene

Det er heldigt, den udgår nok ikke lige foreløbig 🙂
Kh. Helene

Pudderdåse Katja

Det er også en god ide 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *