Fredagsfavorit: Make Up For Ever Black Tango Palette

01.02.13
Make Up For Ever Black Tango Palette

Make Up For Ever Black Tango Palette

Det første mærke jeg rigtig gik om bord i var Make Up For Ever, jeg tilbragte timer med at prøve øjenskygger, kigge på glimmer og blive dus med pensler. Det var langt inden Sephora og langt inden MAC var i Magasin, det var i baglokalet hos et booking bureau i Pisserenden. Pludselig var Make Up For Ever væk og mærker som Lancôme og Helena Rubinstein samarbejdede med førende makeupartister om at lave de sejeste look i de respektive firmaers historie. Dystre, outrerede, topcool og virkelig smukke looks.
Make Up For Ever har fortsat samarbejdet med makeupartister og nu er de endelig tilbage i vores lille land. Det har taget mig et stykke tid at genvinde min kærlighed til mærket og den første palette, jeg fik i forbindelse med åbningen af Sephora, var ikke rigtig min stil.

Black Tango
Da efterårs looket Black Tango kom, blev jeg rigtig nysgerrig, men paletten drillede. Derfor har det taget noget tid, inden vi blev helt dus. Når nu jeg arbejder i sneglefart, er det jo meget rart at finde ud af, at det endnu ikke er for sent at skrive om denne fantastiske palette. De har den nemlig stadig i Sephora.
Der er fire farver i paletten, tre af dem er sorte, som enten har et skær af grønt, blåt eller rødt og den sidste er cremefarvet med et skær af guld. Jeg er vild med at bruge skyggerne til smokey eyes og kombinere med pudderskygger i enten rød, grøn eller blå, afhængigt af hvilken af cremeskyggerne jeg har valgt. Se eventuelt lørdagslooket Black Tango, hvor jeg brugte den røde cremeskygge med en matchende glitter.

Aqua Cream
Paletten består af fire Aqua Creams. Det er super holdbar cremeøjenskygge, som du finder i rigtig mange MEGET fine farver. Det er altid lidt udfordrende at arbejde med mørke creme produkter, særlig når de tørrer så hurtigt op som disse. Heldigvis kan de også fint bruges som eyeliner, inden man lige har lært at tone de mørke skygger ud. Brug penslerne fra paletten til at lægge de cremede skygger, de er rigtig gode og velegnede til produktet.
Her kan du se alle fire farver:

Make Up For Ever Black Tango Palette swatches

 

Make Up For Ever Paletten Black Tango koster 315 kroner og kan købes i Sephora.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Regitze Løkke

Virkelig fede farver! 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *