Ny yndlingspensel: Shiseido Perfect Foundation Brush

22.01.13
Shiseido Perfect Foundation Brush

Shiseido Perfect Foundation Brush

Jeg skifter normalt mellem to forskellige pensler til foundation, alt efter foundation. Den ene er Nilens Jord Flatcut Diamond Powder Brush og den anden er MAC 131. Og så er der alle de gange, jeg bruger fingrene og svamp.

Men da jeg så Shiseidos Perfect Foundation Brush på Rikkes blog, blev jeg nødt til at prøve den. For den lignede lige netop den slags foundationpensel, jeg godt kan lide. Jeg er langt fra den første, der opdager denne pensel. Resten af verden har vist taget den til sig, før jeg opdagede den. Firstmover? Mnjaaaaah….

Som jeg vist efterhånden har sagt en del gange, så forstår jeg ikke flade, aflange foundationpensler. De virker ikke for mig – med mindre jeg da ønsker striber i ansigtet. Og Shiseido Perfect Foundation Brush er netop… perfekt.

Hovedet har størrelse som MACs 131. Hvilket vil sige, at det er temmelig lille. Men penslen er tæt pakket og flad. I modsætning til de to andre jeg taler om, så er den skåret en lille smule på skrå, hvilket virker godt. Skaftet er lille, omtrent halv størrelse af en typisk fullsize pensel.

Jeg er vild med den, og den kan på mange måder det samme, som de andre pensler, jeg bruger – bare bedre. Den giver en smuk finish og er nem at arbejde med. Og så fælder den ikke, og prisen er absolut i orden.

Her kan du købe den
Shiseido Perfect Foundation Brush koster 250 kroner og kan købes i blandt andet Magasin, Sephora og udvalgte Matas.

Hvordan lægger I foundation?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
13 kommentarer
lena

Puha, den er lidt dyr 🙂 MEN den ser perfekt ud! Håber den er pengene værd.

Pudderdåse Katja

Det synes jeg den er. Og 250 kroner synes jeg i hvert fald ikke er dyrt for en god foundation pensel. De fleste andre er noget dyrere.

Janni Madsen

Jeg fik en tester af Maxfactor Miracle touch og den er bare AWSOME! Aldrig har jeg fået så lækkert et finish på så kort og nem vis. Er forelsket og efter jeg har fået den, ja så bruger jeg ikke andet, så det er med svamp jeg lægger på 😉

Christina

Kan den måske bruges til mineralfoundation?

Pudderdåse Katja

Jeg er den forkerte at spørge. Jeg bruger aldrig pudderfoundation. Men ja – hvorfor ikke?

Simone gabriella

Den bruger jeg også, og har brugt længe. Den er perfekt, og kan bruges til alle slags foundation. Den giver et rigtig fint airbrushed finish. Den er også lavet efter gamle japanske teknikker har jeg ladet mig fortælle. 🙂

Pudderdåse Katja

Fedt!

Maria

Aaiiiiiiii ….. Nu har jeg lige købt Nilens Jord, da det var den bedste til at Katja-duppe-Foundation på, haha …. Jeg syns dog den er god nok til mig, så den blir en keeper til den engang skal fornyes 😛
Til dem der i øvrigt overvejer at købe Nilens Jord de rødskaftede pensler … Don’t …. De taber hårene konstant …. Hellere ofre det extra og så købe noget ordentligt …. Er blevet klogere herhjemme, selvom jeg syns det er lidt voldsomt at smide 250+ kr efter en pensel 🙂

Pudderdåse Katja

Undskyld 😀

Sarah

Har lige set et indlæg omkring den på Killer Colours: http://rodeo.net/killercolours/2013/01/14/budgetalternativ-till-lyxig-ansiktsborste/
Det er omkring et budget-alternativ til den 🙂 Jeg ved ikke om den kan fås i Danmark eller sendes, men det er måske et forsøg værd.

Pudderdåse Katja

Tak, det ser spændende ud. Jeg har aldrig set Kicks i Danmark. Måske nogen andre har?

Janni E. Madsen

Okay okay… Min niece bad mig lægge makeup på hende i weekenden, da hun skulle til fest og med sig bragte hun denne lille pensel… Og uuuuuuuuuuh jeg er forelsket. Har bestemt mig for, at mit matas gavekort jeg har liggende skal gå til købet af denne lille børste… Den er dælme go. Så jeg vil prøve om den fungerer med min Maxfactor Miracle touch også, og ellers ved jeg den er guld værd til flydende foundation. Rigtig god pensel. Desværre synes jeg også den er i den pebrede ende, men når den er så god som den er, så er det jo kun 1 gang at købe den 🙂

Pudderdåse Katja

Sådan er det jo med gode pensler. Man skal kun købe dem en gang – i modsætning til alt det andet, som man skal købe igen og igen 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *