The Body Shop Colourglide Shine Lip Colour

21.01.13
The Body Shop Colourglide Shine Lip Colour

The Body Shop Colourglide Shine Lip Colour

Du skal ikke snydes for en favorit, selv om hele weekenden er gået, uden jeg har haft tid til at lægge den på.
The Body Shop er i gang med en omfattende relancering af deres makeuplinje, og i forbindelse med den, er der en del nye formuleringer og produkter, som ser dagens lys. Det er ikke en nyhed, at jeg er ret glad for The Body Shops læbestifter. Det er en gammel kærlighed, til en læbestift som er blød og behagelig på læberne, som holder fantastisk, og som du kan finde i et hav af farver.

Den eneste ene
Nu er der kommet en ny mere transparent variant af de lækre læbestifter. Den er virkelig cremet og så har den det fineste glitter. Egentlig er glitter i læbestifter ikke noget, som jeg ellers er så begejstret for, men her passer det perfekt.
Det var den røde Colourglide Shine Lip Colour i farven 12 Ruby Sparkle, som straks erstattede alle mine andre læbestifter. Og det har den mere eller mindre gjort siden. Den giver læberne et glossy look, som holder lidt bedre end en almindelig lip gloss. Derfor er denne formel og andre transparente formler perfekte til dig, som synes, at læbestift er noget farligt noget.

Røde læber
Der er mange tricks, når det gælder om at lære at bruge læbestift eller vænne sig til en særlig farve. Det med at vælge en mere transparent variant er et af dem. Om det er den øgede opmærksomhed, der skræmmer dig eller om det simpelthen er den kraftige farve på dine læber eller noget helt tredje, som afholder dig fra at kaste dig ud i looks med røde læber er i denne sammenhæng ligegyldigt. Løsningen er nemlig tilvænning i alle tilfælde.
Der er stadig masser af farve i Colourglide Shine Lip Colour, men den er ikke så voldsom, som en traditionel læbestift er.

Foreløbig finder du fire forskellige farver af Colourglide Shine Lip Colour: 10 Copper Mine, 11 Rare Coral, 12 Ruby Sparkle og 13 Rose Quartz. De koster 95 kroner og du kan købe dem i The Body Shops Butikker eller i Body Shops danske webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
StyleStories

Lyder tiltalende og den ser rigtig pæn ud, men må vi ikke se den på? 🙂

Pudderdåse Helene

Joooo, den kommer på senere 🙂
Kh. Helene

Katrine Guldbæk

Jeg er også ret stor fan af body shop’s læbestifter – de holder bare super godt til prisen. Den på billedet ser super flot ud – må vi se et billede med den på? 🙂

Pudderdåse Helene

Yep…lidt senere kommer der billede 🙂
Kh. Helene

lena

Der er jo mange parfumer og parabener i deres produkter.
Det er NO-GO!

Pudderdåse Helene

Hej Lena
Der skal heldigvis være noget for alle. Jeg er sandelig glad for, at der er nogen, som er så fornuftige at konservere med parabener. Tak for dem <3
Parfumestofferne kan vi godt blive enige om, de er overflødige.
Men det gør absolut ikke produkterne NO-GO!!
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *