Fugt uden fedt: MAC Moisture Infusion Sérum Hydratant

20.01.13
MAC Prep Prime Moisture Infusion Serum Hydratant

MAC Prep Prime Moisture Infusion Serum Hydratant

Tør hud har brug for fedt og olie. Men der findes produkter, der kan noget andet. Og for os med meget tør hud, der ikke kan få nok, eller for dem, som min veninde Naja, der intenst hader følelsen af fed creme, så er produkter som MAC Moisture Infusion Sérum Hydratant lige det, vi har brug for.

Det er netop det, som navnet antyder: Et fugtgivende serum. Der er ingen fedtstoffer i af betydning. Tværtimod er det silikonebaseret. Til gengæld er det smækfyldt med ingredienser, der på anden vis binder fugt i huden eller gør andre gode ting for huden.

Binder fugt i huden
For eksempel hyaluronsyre. Hyaluronsyre er også kendt som ingrediensen i Restylane, som man med injektioner sprøjter ind i rynket hud og fylder ud indefra. Udvendigt virker det helt anderledes og langt mindre dramatisk, men ikke desto mindre ret fantastisk.

Hyaluronsyre findes naturligt i os i forvejen, og når man bruger det udvendigt, binder det fugt i huden og får huden til at se “plump” og frisk ud ved regelmæssig brug. Moisture Infusion Sérum Hydratant indeholder også en håndfuld ret avancerede ingredienser med tilsvarende effekt. Samtidig indeholder MAC Moisture Infusion Sérum Hydratante en perlerække af antioxidanter samt gær, hvilket er en interessant ingrediens, som vi stadig ved meget lidt om.

God primer
Disse fine ingredienser kombineret med en god silikone/polymer base gør den til en rigtig god primer til tør hud og et effektivt serum i et.

Jeg selv har lige så tør hud som overfladen på en mariekiks lige for tiden. Vinteren er hård kost for mig, og jeg har fået et stort afhængighedsforhold til Moisture Infusion Sérum Hydratant. Den giver min hud noget ekstra, som mine fede cremer ikke gør (ikke at jeg ville undvære dem for noget!), og jeg kan se og føle at min hud er pænere, friskere og synligt mere fugtet, når jeg bruger den. At bruge den under makeup afhjælper tørre pletter og andre relaterede problemer.

Og til folk som min veninde, der har fået tør hud, men har et intenst had til følelsen af fedtede cremer, er den perfekt.

Produktet er uparfumeret og generelt mildt, men indeholder et par planteekstrakter af fx. rosmarin og mandarin, som kan irritere sart hud. Det er vandbaserede udtræk og ikke æteriske olier.

Her kan du købe det
MAC Prep+Prime Moisture Infusion Sérum Hydratant koster 300 kroner for 50 ml. og kan købes på Magasins webshop, hos MAC i Magasin og Salling i Aalborg og på MACs egen webshop.
Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
15 kommentarer
Amalie E.

kan den fungere til fedtet hud også? 🙂

Pudderdåse Katja

Ja men den vil ikke hjælpe på den fedtede del

Laila

Det må prøves, jeg kan ikke fordrage fed creme…

Pudderdåse Katja

Sådan er der mange der har det

Sofie

Den lyder fantastisk! Jeg døjer selv med tørre pletter i ansigtet og vi frosten i luften gør det så svært at få bugt med tørheden. Hvordan skal serum som denne bruges? Erstatter den min almindelige dagcreme eller hvordan?

Pudderdåse Katja

Det kommer jo an på. Jeg bruger både den OG fedtcreme om aftenen – siger noget om, hvor tør hud, jeg har 😉 Andre kan klare sig med den

AA

Får den huden til at skinne?? Har tør hud, men for fede cremer får min hud til at skinne… Et evigt frustrerende problem 🙁

Pudderdåse Katja

Nej, det synes jeg ikke. Den er tyndtflydende og helt anderledes end creme. Men den matterer heller ikke.

Tina

Det er jo lige sådan et produkt jeg går og mangler! Har fedtet hud, men dog stadig tør overflade visse steder, hvilket ses ved brug af nogle foundations. Har prøvet at bruge produkter til tør hud, men da de indeholder olie giver de mig for det meste bumser.
I skulle vel aldrig vide om der findes andre af denne slags produkter, altså som virkelig fugter, men er oliefrie? (Måske nogle som er billigere?)

Pudderdåse Katja

Jeg kender ingen billigere.

Zine

Hej, kan denne bruges i stedet for creme, eller skal man bruge den som en almindelig primer med creme indeunder?
Mvh.

Pudderdåse Katja

Det kan den sagtens, hvis du ikke kan lide fedt på huden. Så er den perfekt.

Zine

Okay, perfekt. Tusind tak for svar. Den skal jeg ind og have i morgen, der er jo super bazar i magasin 🙂

Pudderdåse Katja

Det er rigtigt! Tak for reminderen

Randi

Hej
Er det for meget at putte eucerins hyaluroncreme ovenpå?
Mvh. Randi

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *