The Hut: Webshop med Alpha-H, Burt’s Bees, Elizabeth Arden, Gatineau, Real Techniques mm

15.01.13
TheHut.com

TheHut.com

Selvom jeg udemærket kender virksomheden The Hut (ejer blandt andet HQhair.com, lookfantastic.com og AllSole.com), så var deres egen webshop The Hut ny for mig indtil for relativ nylig. Jeg troede nemlig mest, de havde tøj, elektronik og ingen skønhed. Men selvom de har rigtig meget alt muligt andet, så har de også meget skønhed. Og der er  også en række rabatkoder pt.

De forhandler de mærker, vi ofte ser danskere købe hjem fra England – Essie, Redken, Kerastase, ghd osv. Men der er også nogle andre ting, som jeg synes er sjove.

  • Burt’s Bees – kultproduktet med bivoks og de markante dufte. Jeg er ikke stor fan af duft på mine læber, men der er mange fans derude, der har svært ved at finde det herhjemme.
  • Elizabeth Arden – rigtig stort udvalg af Elizabeth Arden og til lavere priser. Der er en en lille 50’er at spare på Eight Hour. Og så har de blandt andet stadig har de helt fantastiske limited Rose Illumination Highlighter på lager. Både Helene og jeg var vilde med både den og bronzeren, som de også stadig har.
  • RealTechniques pensler – jeg må med skam bekende at jeg endnu ikke har prøvet dem (dårlig skønhedsblogger). Men der ryger et kit i kurven med det samme. Hvis I ikke ved hvem Pixiwoo er, så er det på tide. Og RealTechniques er en serie makeuppensler skabt af den ene af de to kvinder, Samantha Chapman, bag YouTube kanalen Pixiwoo. Der er 15% rabat på RealTechniques undtagen sættene med rabatkoden RT2013. Jeg skal have en Shading Brush og Ekspert Face Brush, tror jeg.
  • Jeg kender desværre ikke meget til Gatineau, men jeg har hørt fra Helene, at de laver en forrygende makeupfjerner Eau Micellaire.
  • Alpha-H serien har vi ikke herhjemme, så jeg har ingen personlig erfaring, men den har vakt min interesse. Fordi den indeholder glykolsyre i angivne procenter og efter hvad jeg kan se online en effektiv LAV ph-værdi. Til fornuftige priser.
  • Shu Uemura – desværre mest hår som vi har herhjemme også, men der er faktisk en lille smule andet også. (Bare kom med hele makeupkollektionen tak, vi skal nok købe den!)

Et par rabatkoder
Men det var de rabatkoder, jeg lovede jer. Der var Real Techniques fra før og så:

15% off Real Techniques
Code: RTQ2013

25% off Tigi
Code: 25TIGI

Buy 2 Redken products get a free mascara, plus get an extra 20% off
Code: RKEN20

20% off Kerastase, plus buy 2 products and get free Bain Miroir
Code: KST20

Koderne er gyldige til midnat 24. januar (engelsk tid). Find TheHut.com her. Og så er der gratis fragt.

Nu skal jeg købe pensler – finder I noget? Og er der nogen af jer, der har prøvet Real Techniques?

 

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
33 kommentarer
Line

De har også tilbud på ghd glattejernet her http://www.thehut.com/ghd-iv-styler-with-roll-mat-2012/10659486.html med koden BUNDLEGHD 🙂

Flisbeth

Jeg er også en af dem, der blevet rigtig glad for RT penslerne. I sær deres expert face, blush og powder brush er jeg tosset med. De to sidste er helt fantastisk bløde 🙂 Til at begynde med var jeg en smule skuffet over deres shading brush, synes den var lidt lille. Men jeg har ikke verdens største øjenlåg, så den har vist sig at være helt perfekt! Jeg lige være på The Hut og bestilt en sending mere, så tak for linket 😉

Simone Sofie

Jeg har alle Real Techniques børsterne, og de er super gode! Jeg elsker buffing børsten til fondation. De har ikke nogle øjenskyggebørster, der er i nærheden af MACs 217, men de virkelig gode alligevel.

Josefine

Dette indlæg redede mig og min venindes dag, uge, MÅNED! Vi har netop talt om hvor man kunne købe Real Tec. Børster, og dette er stedet! Nu venter vi bare i spænding på den ikke så lille pakke 😉 <3 TAK!

Thanh

Jeg har købt RT børster fra hjemmesiden iherb.com, som jeg synes er en meget god hjemmeside. Priserne på børsterne er lavere end andre steder jeg har søgt, hvilket passer perfekt til en studende som mig. Når man er førstegangs køber kan man få 10 $ fra sin order, hvis man handler for over 40 $. Selv har jeg købt der to gange og har kun haft gode oplevelser med dem. Jeg har brugt en kode: BBQ537 som man kan skrive ind og få rabat. Fragten er lav og de leverer hurtig. Bare et lille tip til nogle, der har lyst til at prøve dem, såvel som andre naturlige produkter og andet 🙂

Jette

Så er der også købt Stippling Brush og Setting Brush her fra, og nu er det bare at vente tålmodigt 🙂

Pudderdåse Katja

Det samme gør jeg 😀

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *