The Hut: Webshop med Alpha-H, Burt’s Bees, Elizabeth Arden, Gatineau, Real Techniques mm

15.01.13
TheHut.com

TheHut.com

Selvom jeg udemærket kender virksomheden The Hut (ejer blandt andet HQhair.com, lookfantastic.com og AllSole.com), så var deres egen webshop The Hut ny for mig indtil for relativ nylig. Jeg troede nemlig mest, de havde tøj, elektronik og ingen skønhed. Men selvom de har rigtig meget alt muligt andet, så har de også meget skønhed. Og der er  også en række rabatkoder pt.

De forhandler de mærker, vi ofte ser danskere købe hjem fra England – Essie, Redken, Kerastase, ghd osv. Men der er også nogle andre ting, som jeg synes er sjove.

  • Burt’s Bees – kultproduktet med bivoks og de markante dufte. Jeg er ikke stor fan af duft på mine læber, men der er mange fans derude, der har svært ved at finde det herhjemme.
  • Elizabeth Arden – rigtig stort udvalg af Elizabeth Arden og til lavere priser. Der er en en lille 50’er at spare på Eight Hour. Og så har de blandt andet stadig har de helt fantastiske limited Rose Illumination Highlighter på lager. Både Helene og jeg var vilde med både den og bronzeren, som de også stadig har.
  • RealTechniques pensler – jeg må med skam bekende at jeg endnu ikke har prøvet dem (dårlig skønhedsblogger). Men der ryger et kit i kurven med det samme. Hvis I ikke ved hvem Pixiwoo er, så er det på tide. Og RealTechniques er en serie makeuppensler skabt af den ene af de to kvinder, Samantha Chapman, bag YouTube kanalen Pixiwoo. Der er 15% rabat på RealTechniques undtagen sættene med rabatkoden RT2013. Jeg skal have en Shading Brush og Ekspert Face Brush, tror jeg.
  • Jeg kender desværre ikke meget til Gatineau, men jeg har hørt fra Helene, at de laver en forrygende makeupfjerner Eau Micellaire.
  • Alpha-H serien har vi ikke herhjemme, så jeg har ingen personlig erfaring, men den har vakt min interesse. Fordi den indeholder glykolsyre i angivne procenter og efter hvad jeg kan se online en effektiv LAV ph-værdi. Til fornuftige priser.
  • Shu Uemura – desværre mest hår som vi har herhjemme også, men der er faktisk en lille smule andet også. (Bare kom med hele makeupkollektionen tak, vi skal nok købe den!)

Et par rabatkoder
Men det var de rabatkoder, jeg lovede jer. Der var Real Techniques fra før og så:

15% off Real Techniques
Code: RTQ2013

25% off Tigi
Code: 25TIGI

Buy 2 Redken products get a free mascara, plus get an extra 20% off
Code: RKEN20

20% off Kerastase, plus buy 2 products and get free Bain Miroir
Code: KST20

Koderne er gyldige til midnat 24. januar (engelsk tid). Find TheHut.com her. Og så er der gratis fragt.

Nu skal jeg købe pensler – finder I noget? Og er der nogen af jer, der har prøvet Real Techniques?

 

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
33 kommentarer
Negle Lir

Jeg har en bøn – når I lægger link ind i Jeres indlæg, kan de så ikke åbne i et nyt vindue? 🙂 Eller er det for at få flere klik 😉

Pudderdåse Helene

Hej Negle Lir
Nej, det har intet med clicks at gøre. Det er simpelthen rigtig dårlig netetikette at lade interne links åbne i nyt vindue.
Kh. Helene

Pudderdåse Katja

Som Helene siger
Interne links = samme vindue
Eksterne links = nyt vindue (gælder også hvis du linker til en fil)
http://uxmovement.com/navigation/why-external-links-should-open-in-new-tabs/
Det kommer vi helt sikkert aldrig til at ændre 🙂

Svenskofilia

men jeres eksterne links åbner jo også i samme tab?

Pudderdåse Katja

Som sagt – hvis de gør det, er det en fejl 🙂

Sisse Toft

Hold Control/CTRL knappen nede når du trykker på links, så kommer de frem i nyt vindue 😉

Pudderdåse Katja

Tak Sisse 🙂

Pudderdåse Helene

Det gør jeg altid selv Sisse 🙂
Kh. Helene

Sisse Toft

Ved nærmere læsning kan jeg se jeg har skrevet noget værre rod! Med nyt vindue mener jeg selvfølgelig ny tab – ikke et nyt separat vindue. My bad!
Det jeg tror Lisa efterspørger er, at de links I har i selve teksten også popper op i nye tabs – det er der et par af dem der ikke gør, de åbner i samme tab som jeres blog. 😉

Pudderdåse Katja

Det er en fejl, hvis nogen af dem ikke gør det. Såfremt det er links væk fra Pudderdåserne.dk

lena

Har du prøvet de der pensler før? De ser gode ud 🙂

Lise

Hej i to. Jeg har lagt mærke til at i både roser lookfantastic og nu også the hut til skyerne. Jeg har også selv opdaget lookfantastic via unidays, som giver studierabat. Dog tjekkede jeg lige for en sikkerheds skyld trustpilot, og fandt ud af, at begge hjemmesider har fået utrolig dårlige anmeldelser. Dog er der et par heldige iblandt, som rent faktisk har modtaget deres varer, men størstedelen er negative. Skriver blot, fordi jeg er lidt overrasket over, at i anbefaler begge hjemmesider, på trods af dette 🙂
Hilsen Lise

Pudderdåse Katja

Jeg køber tit på Lookfantastic og har altid fået mine varer. Trustpilot har ikke noget med mig at gøre 🙂
Jeg har aldrig udtalt mig om The Huts kundeservice – som sagt har jeg først købt noget der i dag.

Pudderdåse Helene

Hej Lise
Vi anbefaler de sider, vi selv har gode oplevelser og erfaringer med. Jeg har handlet på Look Fantastic i ca. 7 år og har kun èn eneste gang haft problemer. Hvor kommunikationen var træg, det endte dog med både nye produkter og kompensation i form af tilbagebetaling. Alt i alt ikke noget som har skadet min opfattelse.
Kh. Helene

Sofie

Jeg er meget overrasket over at Lookfantastic har fået dårlige anmeldelser, jeg bestiller hele tiden derfra og tingene kommer som de skal, har aldrig oplevet problemer 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Sofie
Jeg tror, det er vigtigt at huske, at de, der har de gode oplevelser, ikke er lige så gode til at gøre opmærksom på det, som dem der har dårlige. Dem der har de dårlige oplevelser, har en udmærket mulighed for at få lukket frustrationerne ud på steder som Trustpilot og derfor ser det altid voldsomt ud 🙂
Jeg må indrømme, at jeg tager dårlig rating på Trustpilot med ophøjet sindsro.
Kh. Helene

Kirsten

Du er en engel! Jeg sad netop og ledte efter et sted hvor jeg kunne købe Elizabeth Ardens 8 hour som neutral læbestift til lidt mere rimelige priser end vi har herhjemme og vupti, der kom du med stedet! Så ja, den er bestilt nu og tusind tak for linket : )

Pudderdåse Katja

God timing 😀 Velbekomme

Steffie

Real Technique børsterne er super gode, og virkelig i lækker kvalitet. Har udskiftet en del af mine Mac børster, til fordel med disse. Rigtig gode!
Vi danskere kan forresten få Shu Uemura makeup på Spacenk’s hjemmeside 🙂

Pudderdåse Katja

Hoooooooooooooo TAK!

Heidi

Hejsa,
Jeg har købt face og eyes kits fra real tec.
Der er nogle gode ind imellem som jeg bruger hver dag, men må indrømme jeg er lidt skuffet over de fleste af børsterne- får dem simpelthen ikke brugt.. Fx. eyeliner børsten, den er simpelthen for tyk og upræsis, det jeg bruger den til er pin-point concealing. Så er der en lille foundation børste som jeg ALDRIG bruger, syntes den lægger makeuppen underligt.
Men er ret improneret over hvor bløde og behagelige de er (bortset fra foundation børsten)
Jeg tror hvis man skal ha fingrene i dem skal man købe den enkeltvis OGSÅ selvom man bruger lidt flere penge på dem.. Tror også at mange af deres ansigtsbørster er rigtig gode- det er den jeg ha i hvertfald! 🙂
Glæder mig til at hører jeres mening om dem..
-Heidi

Mette P

Jeg elsker RT børster! Især deres buffing brush som jeg bruger hver dag til Foundation. Den store blush brush er jeg også helt vild med!

Regitze Løkke

Rigtig fedt indlæg! 🙂

Line

Jeg har selv en stippling brush, powder brush og blush brush fra Real Techniques, og er rigtig glad for dem. Jeg har længe ønsket mig flere, og nu hvor der er rabat, ville det jo være synd at vente 😉

Pernille Aaby

REAL TECHNIQUES! I har (næsten) reddet mit liv ved at finde en shop, hvor man kan købe disse børster. Jeg er stor fan af diverse makeup kanaler på youtube og har virkelig ledt længe efter et sted, hvor jeg kunne bestille penslerne. Tusind tak pudderdåser! 😀

Flisbeth

Jeg har tidligere købt mine på amazon.co.uk 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *