Fredagsfavorit: Origins Drink Up Intensive Overnight Mask

05.01.13
Origins Drink Up Intensive Overnight Mask

Origins Drink Up Intensive Overnight Mask

Der er ingen masker, som kan redde din hud, hvis du ikke grundlæggende passer på den. Måske har det ikke den store effekt på huden, i hvert fald kan det nogen gange være svært at få øje på forskellen før og efter. Alligevel elsker jeg ansigtsmasker, særligt ritualet og den tid jeg giver mig selv.
Selvforkælelse er trods titlen som pudderdåse ret sjældent på programmet. Det er selvfølgelig ikke sådan, at jeg ikke under mig selv (eller min hud) noget ekstra opmærksomhed. Det er bare sjældent, der er plads til det.

Jamen du får jo alle mulige cremer…
Der er naturligvis en vis portion selvforkælelse i det, når man tester produkter til anmeldelse her på bloggen, men de ægte favoritter kommer sjældent i spil. Med ægte favoritter mener jeg dem, som er på programmet, når alt andet fejler. Dem som redder huden, når produkterne, som bliver testet, ikke helt har den ønskede effekt eller netop fordi de virker lige effektivt nok.
Det er vist ingen ny historie, at jeg har sart hud og derfor er det er ikke altid lige muntert at teste hudpleje. Netop på grund af min hudtype kræver det nogle pålidelige produkter at holde den så medgørlig, som den faktisk er.

Fugtmasker
Husstandens enorme forbrug af hårolie og hårkur er en sand dulle værdig, sandheden er bare, at det ikke er dullen i husstanden, som står bag dette forbrug. Til gengæld kan jeg bryste mig med et (forholdsvis) stort forbrug af diverse fugtmasker og cremer.
Nu ligger det ikke til mig at være særlig ortodoks på nogen måder, og derfor bruger jeg (selvfølgelig) ikke maskerne efter forskrifterne. Sådan har det altid været, og jeg regner ikke med at ændre adfærd foreløbig. Det der derimod ændrer sig er maskerne. Der er kommet flere og flere fugtmasker på markedet, som man skal lade sidde, præcis som jeg altid har gjort det. Origins Drink Up Intensive Overnight Mask er på ingen tid strøget til tops på min hitliste. Og den bliver ikke sådan at vippe af pinden igen.

Ferskenhud
Først og fremmest bliver den på hitlisten, fordi den gør lige det, den skal nemlig at sørge for, at jeg vågner op med ferskenhud så blød og fin.
Når jeg vælger at beskrive huden som ferskenhud, er det ikke helt tilfældigt, for hvis jeg skal pege på noget negativt, så er det den ualmindelig kraftige duft af netop fersken. Det er duften, som gør at min mand elsker den, for han er vild med de vingummier fra Haribo, som hedder ”Ferskner”… dem er jeg så ikke så pjattet med. Konsistensen og virkningen af Origins Drink Up Intensive Overnight Mask er jeg til gengæld ret begejstret for, og den rette mængde efterlader virkelig huden i topform.

Origins Drink Up Intensive Overnight Mask koster 220 kroner, og du finder den i udvalgte Matas, stormagasiner, parfumerier og Matas Webshop.

Hvad er dit forhold til ansigtsmasker?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
41 kommentarer
Pernille Aaby

Ferskenhud eller ej – jeg synes, at denne maske dufter fantastisk! http://ilovemymascara.blogspot.dk/2012/09/100-of-best-beauty-products.html

Pudderdåse Helene

Hehe!
Ja, det kan jeg forstå!
Kh. Helene

Sheila

Jeg har brugt denne her maske i ca. et halvt år nu, og er egentligt okay tilfreds. Synes bare ikke at der går mange dage før min hud igen er tør. Nu har jeg generelt besværlig hud som på samme tid kan være både fedtet, uren og tør :/
Jeg overvejer dog at finde en anden fugtmaske med hyaluronsyre som jeg også har læst i synes godt om. Hvad ville være at fortrække/forskellen på sådan en og en almindelig fugtmaske?

Pudderdåse Helene

Hej Sheila
Som jeg skriver, kan fugtmasken ikke gøre det helt store, hvis huden ikke som udgangspunkt er i nogenlunde god form. Du skriver, at der ikke går mange dage før huden igen føles tør. Hvor mange dage er det? Du kan nok ikke forvente meget mere end netop et par dages “ferskenhud”, hvis huden i forvejen er tør.
Hyaluronsyre er en glimrende ingrediens, det skal der ikke herske tvivl om. Måske skal du hellere overveje et serum eller lignende med hyaluronsyre 🙂
Kh. Helene

JAC

Hej Helene,
Kan du evt. nævne en serum med hyaluronsyre?
Tak!
Vh. JAC

Pudderdåse Katja

Hyaluronsyre er det bedste! Min yndlingsserum lige nu med bla. Hyaluronsyre er denne (ignorer Magasins stavefejl…): http://www.magasin.dk/Prep-Prime-Moisutre-Infusion/VA02692778-00000001_061,default,pd.html

Ditte Mehner Kristiansen

Jeg har længe været forelsket i den fuldkommen fantastiske Dermalogica Multivitamin Recovery Masque, som virkelig gør ALT godt for min kombinerede/fedtede hud, men jeg er ved at løbe tør, og den er simpelthen lige lidt for dyr til mit budget, så jeg går rundt og overvejer, om jeg vil gå på kompromis – og hvis, så vil jeg da kigge nærmere på denne. Tusind tak for tippet! 🙂

Fie

Hej skal denne her maske blive siddende natten over eller skal den vaskes af efter 10-15 min? og må jeg gerne bruge denne her maske hvis jeg nu har lidt sår i ansigtet?

Katja Moikjær

Der står vist nok på den at man fjerner overskydende med en serviet eller lignende efter 15 minutters tid. Det synes jeg er synd og skam, så jeg sover selv med den på hele natten og lader den trænger ind selv. Der er i øvrigt sjældent noget overskydende på min meget tørre hud. Lad den endelig sidde – det er “bare” en ekstra fed og plejende creme, som alle andre fugtmasker også er.
Mht. sår så ser jeg ikke umiddelbart noget problem i det. Men masken indeholder et par citrusolier som muligvis kan svie lidt, så jeg synes du lige skal prøve det selv i butikken, før du køber den.

J

Hej når jeg først renser mit ansigt med sæbe og derefter bruger 2% Bha kan jeg så godt bruge denne her mask oven i ??

Katja Moikjær

Ja, det vil fungere fint. Dette er en fugtmaske, der er ikke noget peeling eller syre i. (Jeg bruger selv begge dele)

Neil

Hej Pudderdåser skal denne her mask lægges på ren tør hud alene? For jeg bruger nemlig Ren Økologisk Argan Olie til min hverdag og tænkte på, om jeg godt kunne bruge denne her mask oven i Argan Olie. Hvor meget må man bruge denne her mask, om dagen eller om ugen?
Kh.
Neil

Katja Moikjær

Denne fugtmaske er i realiteten – som alle andre fugtmasker – ‘bare’ en ekstra fed creme og kan derfor sagtens bruges som sådan. Det vil sige, det er ikke noget problem at bruge den dagligt eller hvor tit du ellers har lyst. Du kan sagtens bruge den ovenpå din olie.

Signe

Hej Helene,
Kan du anbefale en overnight maske til kombineret hud?
Jeg har olieret hud/store porer i T-zonen, men rimelig tør hud ved næseborene og kinderne.
Overvejer faktisk at bruge 2 forskellige og så lægge maskerne på de steder der er brug for den forskellige pleje. Besværligt men muligt.
Er Origins Drink me up stadig favoritten til tør hud eller har du fundet en bedre i løbet af årene? 🙂
Og hvad med til olieret hud? Lige nu bruger jeg bare en clay-mask..
Tak for DEN bedste blog!!! Følger jer troligt. <3

Amalie

Hvor tit bruger du den om ugen? Jeg er også STOR fan af den, men i tvivl om hvor tit jeg skal anvende den.

Helene Randløv

Hej Amalie
Du skal bruge den efter behov, det gør jeg i hvert fald :-*
Kh. Helene

Timothy-Benjamin

Hej,
Jeg vil lige høre, om der er et produkt, der kan erstatte dette? Jeg er ret glad for dette, men parfumen er ikke lige mig. Jeg løber snart tør, så jeg er lidt i en krise med hensyn til produkter magen til, både pris og andet.

Knus,
Timothy B

Helene Randløv

Hej Timothy
Jeg ved Katja har svaret dig på mail, men jeg er ikke helt enig og svarer dig derfor her… :-*
Den er mere geléagtig men til gengæld uparfumeret og jeg synes den virker godt… Det er Moisture Surge Overnight Mask fra Clinique.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *