Instagram: Nytårsforsætter og vindere

03.01.13

20130103-005008.jpg

At lave instagram konkurrence er uden sammenligning noget af det sjoveste, jeg længe har prøvet. Der er kommet de skønneste billeder med bud på nytårsforsæt på instagram på taget #nytaarsforsaet2013 og på stavefejlen #nytaarsfortsaet2013. jeg synes virkelig I alle skal gå derind og blive inspireret og i godt humør – Så håber jeg at I til gengæld vil bære over med mine tømmermænd.

Vinderne blev:
@9000girl
@ibsonia
@maburolle
@deniselmp
@malsen

Send mig en mail på katja@pudderdaaserne.dk – for en gangs skyld, kan vi jo ikke kontakte jer direkte.

Jeg kan ikke argumentere for vinderne, andet end at de ramte noget i mig. Men det gjorde alle 66 deltagere – rigtig godt nytår til jer alle. Og tak fordi I ville være med.

Hvis I vil følge med på Instagram, så er vi @hehelene og @pudderkatja

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *