Fredagsfavorit: Tangle Teezer

14.12.12
Tangle Teezer

Tangle Teezer

Ældstens lange hår volder ikke mig de store problemer, det er derimod ikke helt nemt for ham selv at tæmme garnet. Håret bagest i nakken er også rigtig drilsk, det er meget kruset og derfor slår det knuder og filtrer noget så skrækkeligt i løbet af dagen. Det kræver lang tid at få redt håret ud og han ender med at gøre et temmelig halvhjertet forsøg til stor irritation for ham selv (og mig).

Aldrig mere ugler og bollehår
Tangle Teezer har jeg læst om mange steder, men altså der skal en del til at imponere mig, især når det gælder hårbørster. Katja mente dog ikke, ældstens hår og jeg kunne leve uden og derfor bestilte hun en, vi kunne prøve. Ældsten indviede noget tøvende den sære piggede plastik dims og var mildest talt målløs over resultatet. Uglerne smeltede som kokosolie og de daglige hårredningsritualer er nu væsentligt afkortet.
Selv barnefaderen som jo også har langt hår og oven i købet crazy krøller, som kan være helt umulige at rede ud, bad om et eksemplar. Den yngste, som alle dage har HADET at rede hår, børster nu håret helt uden sure miner.
Katja har for det meste en meget laber frisure i nakken (host!) og hun rapporterer at Tangle Teezeren også let klarer ærterne i hendes nakke.

Du skal børste dine…
Ja, det er tænderne, der gør forskellen altså børstens tænder. Tangle Teezerens tænder er fleksible, så man ikke hiver i håret. Det minimerer både hårtab og knækkede hårstrå. Rækkerne af henholdsvis korte og lange tænder glider ubesværet gennem håret. Det er blevet svært at forestille sig at undvære den.
Den ældste får det bedste resultat ved at dele håret op i sektioner for at få has på uglerne, manden bruger den inden hårvask, mens balsam/hårkur sidder i og til sidst for at rede det våde hår ud uden problemer. Den yngste reder kun håret med den, hvad enten det er vådt eller tørt.

Nu hvor den er en fast del af vores hverdag, er det tæt ved umuligt at forestille sig, at man kan leve uden. Og vi skal i hvert fald have et par stykker i reserve.
Tangle Teezeren finder du i diverse webshops blandt andet hos hos Smarthair til 128 kroner, hos NiceHair til 139 kroner og billigst hos LookFantastic til cirka 92 kroner.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
36 kommentarer
Marianne

Jeg bestilte lige en den anden dag, eftersom jeg har hørt så meget godt om den! Så jeg venter i spænding 😀

Pudderdåse Helene

Eej hvor cool, jeg glæder mig til at høre, hvad du synes!
Kh. Helene

Betina

Fattede heller ikke hvordan den børste kunne være så hypet, men den er jo fantastisk – både i vådt og tørt hår. Har netop købt en til min veninde i julegave, så hun kan rede hår på sin datters prinsessekrøller uden gråd. 🙂

Pudderdåse Helene

Du er et godt menneske Betina!
Kh. Helene

asta

virker den mon også til langhårede hunde?

Pudderdåse Katja

Det må vel komme an på en prøve? Ingen af os har hunde eller forstand på dyr overhovedet.

Tangle Teezer - anbefaling - køb den i Matas! | Kidszone.dk Børnemode - I voksenhøjde!

[…] havde inden læst forskellige anbefalinger af børsten fx her hos pudderdaaserne.dk og tænkte, den måtte vi prøve! Mine pigers hår, har altid været både tykt, langt og […]

Amanda

Hvilken en er bedst “salon elite”, “Compact styler” eller “original”

Helene Randløv

Hej Amanda
Der er såvidt jeg har forstået ikke den helt store forskel, når det kommer til stykket. Alle dem vi har er “Original”, og den er både ham med den sarte hovedbund, ham med det laaaaange glatte hår (kruset i nakken) og ham den langhårede med krøllerne rigtig glade for….
Håber der er nogen der har flere erfaringer med de forskellige varianter end mig!
Kh. Helene

Amanda

Hej igen
Ville bare lige sige at jeg har købt en salon elite, i en lille butik i Odense der hedder “normal”. Hvor man kan købe dem til 79 kr og den er vidunderlig. Kan ikke leve uden

Helene Randløv

Hej Amanda
Tak for info, jeg har set andre købe dem fra Normal også… Vi glæder os til Normal kommer til København 😀
Kh. Helene

Rikke

Er det ikke blot grebet der er forskellen? Står selv og er i tvivl hvilken jeg skal vælge.. Og der er ingen forklaring på hjemmesiderne, der skriver sælgerne det samme under både original og salon elite

Helene Randløv

Hej Rikke
Jeg aner det ikke, jeg har kun de originale Tangle Teezers, som jeg omtaler herover.
Mange knus
Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *