Fredagsfavorit: Tangle Teezer

14.12.12
Tangle Teezer

Tangle Teezer

Ældstens lange hår volder ikke mig de store problemer, det er derimod ikke helt nemt for ham selv at tæmme garnet. Håret bagest i nakken er også rigtig drilsk, det er meget kruset og derfor slår det knuder og filtrer noget så skrækkeligt i løbet af dagen. Det kræver lang tid at få redt håret ud og han ender med at gøre et temmelig halvhjertet forsøg til stor irritation for ham selv (og mig).

Aldrig mere ugler og bollehår
Tangle Teezer har jeg læst om mange steder, men altså der skal en del til at imponere mig, især når det gælder hårbørster. Katja mente dog ikke, ældstens hår og jeg kunne leve uden og derfor bestilte hun en, vi kunne prøve. Ældsten indviede noget tøvende den sære piggede plastik dims og var mildest talt målløs over resultatet. Uglerne smeltede som kokosolie og de daglige hårredningsritualer er nu væsentligt afkortet.
Selv barnefaderen som jo også har langt hår og oven i købet crazy krøller, som kan være helt umulige at rede ud, bad om et eksemplar. Den yngste, som alle dage har HADET at rede hår, børster nu håret helt uden sure miner.
Katja har for det meste en meget laber frisure i nakken (host!) og hun rapporterer at Tangle Teezeren også let klarer ærterne i hendes nakke.

Du skal børste dine…
Ja, det er tænderne, der gør forskellen altså børstens tænder. Tangle Teezerens tænder er fleksible, så man ikke hiver i håret. Det minimerer både hårtab og knækkede hårstrå. Rækkerne af henholdsvis korte og lange tænder glider ubesværet gennem håret. Det er blevet svært at forestille sig at undvære den.
Den ældste får det bedste resultat ved at dele håret op i sektioner for at få has på uglerne, manden bruger den inden hårvask, mens balsam/hårkur sidder i og til sidst for at rede det våde hår ud uden problemer. Den yngste reder kun håret med den, hvad enten det er vådt eller tørt.

Nu hvor den er en fast del af vores hverdag, er det tæt ved umuligt at forestille sig, at man kan leve uden. Og vi skal i hvert fald have et par stykker i reserve.
Tangle Teezeren finder du i diverse webshops blandt andet hos hos Smarthair til 128 kroner, hos NiceHair til 139 kroner og billigst hos LookFantastic til cirka 92 kroner.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
36 kommentarer
Denise Pedersen

Efter jeg fik fat i den, kan jeg heller ikke leve uden 😉 Addicted efter kun 2 måneder! Haha

Pudderdåse Helene

Hej Denise
To måneder? Man du er en hård kvinde 😛
Kh. Helene

Denise Pedersen

Mit hjerte prøver hele tiden at overbevise mig om at jeg SKAL eje en Mason Pearson 😀 Haha
Så alle børster får hård konkurrence. Dog vil min elskede Tangle Teezer aldrig blive udskiftet 🙂

Pudderdåse Katja

Ved du hvad…. Når ens hjerte bliver forelsket på den måde i den slags, så skal man i hvert fald prøve den. Ellers får man det aldrig ud af hovedet. Det er min erfaring i hvert fald…

Denise Pedersen

Mit nytårsfortsæt må være at den SKAL flytte ind så 🙂

Jette

Det lyder som noget, som vi bare MÅ prøve til yngstens rasta underhår. Næste stop var nemlig, at få klippet 10 cm af, men så ville jeg ikke være blevet populær.

Pudderdåse Helene

Hej Jette
Ældsten får klippet spidserne regelmæssigt, men for sørensen….hans hår kan sagtens filtre alligevel 🙂
Kh. Helene

Cecilia / copenhagencakes

Jeg er også afhængig – det er jo et vidunderprodukt! Har købt min hos ASOS der jo også har gratis fragt. Skal måske have købt én til bare så jeg har en ekstra 😉

Pudderdåse Helene

Hej Cecilia
Nemlig, intet mindre! Og ja…det tror jeg bestemt, du skal!
Kh. Helene

STEPHANIE / FASHIONBYSTERUP

Nej hvor lyder det smart 😀
tak for tippet

Pudderdåse Helene

Vi er i hvert fald glade!
Kh. Helene

Katrine Reher Lund

Hvor pudsigt, jeg har lige fået min ind af døren i dag, og har allerede jagtet mændene i husstanden med den, mens jeg har bræget “kom nu lige og prøøøøøøøøøøøøøøøøøøøøv”. Mit lange åndssvagt tykke hår er kæmpe fan, og endeligt har jeg fået has på hår(d)knuderne i nakken, uden den voldsomme fornemmelse min gamle børste nogle gange gav. Jeg vil gå så langt som at sige at den har reddet min hår fra at blive klippet 30 cm kortere i en page!

Pudderdåse Helene

Hej Katrine
Er dine mænd også langhårede?
Anyways…den er fabelagtige!
Kh. Helene

Katy

Købte en til en veninde med meget filtret hår, og efter vi begge havde prøvet den, var vi godt skuffede. Vi har begge meget tykt, langt hår og den gjorde bare ikke noget mere end en hvilken som helst anden hårbørste – mon der er en særlig teknik? Ellers ærgerligt, for det er jo en dyr fætter (i forhold til at det er en hårbørste..)

Pudderdåse Helene

Hej Katy
Altså jeg vil vove at påstå, at den også kan virke for jer. Min søn på 11, har meget langt (ca.75 cm) og virkelig tykt hår og han kan rede sit hår selv med den. Det er aldrig lykkedes ham med en almindelig hårbørste.
Kh. Helene

Lullumut

Jeg kan da godt se, at jeg også er nødt til at anskaffe mig sådan en 🙂

Pudderdåse Helene

Yesser…ingen vej uden om 😛
Kh. Helene

Mathilde

Har haft denne siden julen sidste år, og har aldrig brugt andre hårbørster siden 🙂 Fantastisk børste, som kan klare selv saltvandsspækket hår på 3. dagen!

Pudderdåse Helene

Oorrv, det lyder alligevel vildt!
Kh. Helene

Mette K. Frederiksen

Sådan en skal jeg helt sikkert have hjem og bo hos mig 🙂 (Må hellere købe to så kæresten ikke render og hugger den til sit lange hår ;)) He, he.

Pudderdåse Helene

Og det kommer han til, det er helt sikkert!
Kh. Helene

Sara Marie+Stent

Åh…TUSINDE tak! Det må og skal prøves.

Pudderdåse Helene

Hej Sara
Gør det! Jeg kan ikke forestille mig, at du bliver ked af den beslutning 🙂
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *