Chanel Malice Le Vernis neglelak – julen 2012

02.12.12
Chanel Malice neglelak

Chanel Malice neglelak

Det er ved at være noget tid siden, jeg har forelsket mig hovedkuls i en Chanel neglelak lancering. Men det skete, da jeg så de første billeder af Malice fra Chanels julekollektion 2012 Eclats du Soir de Chanel.

Og siden jeg har fået fingrene i den (Tak Kathrine <3), så er min kærlighed ikke blevet mindre – tværtimod. Det er en smuk, dybrød farve med shimmer. Bare at se den i flasken er den supersmuk. Det er en af de nemmeste farver at lægge fra Chanel, jeg nogensinde har prøvet. Man kan faktisk slippe afsted med et lag, hvis man vil det. Og her i dag søndag holder den faktisk ok stadig (jeg lagde den torsdag). Det er pænt for en Chanel lak. (Husk jeg bruger både base- og topcoat).

Som jeg har sagt flere gange, så skal man ikke købe Chanel neglelak, fordi man mener, at man får bedre kvalitet for pengene. Man skal købe dem, når man falder for den der helt unikke farve, man ikke kan lade være med at købe, fordi man bare er forelsket i den. Det er det, Chanel neglelak handler om. Og det er Chanels Malice for mig denne gang.

Her kan du købe det
Chanel Le Vernis koster 185 kroner og kan købes i Magasin og i udvalgte Matas og parfumerier.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
12 kommentarer
Louise

Argh… Har-ikke plads-til-flere! Må lige gramse på den i en butik ved lejlighed, “det koster jo ikke noget” 😉

Pudderdåse Katja

Det er farligt – man kan blive fristet….

Pernille Aaby

For mig var det også kærlighed ved første blik, og jeg har anmeldt skønheden lige her: http://ilovemymascara.blogspot.dk/2012/11/chanel-malice.html

Pudderdåse Katja

Tak for link – vi er helt enige 🙂

Julie

Jeg har selv fået fingrene i denne lækre lak – den er simpelthen bedårende, så smuk!

Pudderdåse Katja

Ja den er. Den er så skøn

Cfashion

Den farve er da også helt fantastisk 🙂
Jeg er også ret vild med Chanel lakker!
/Camilla

Pudderdåse Katja

Den er så superfin!

Christina

Fantastisk neglelak – den havde jeg også forelsket mig i, længe før den kunne købes her i DK. Så da den endelig ankom i den lokale Matas, skyndte jeg mig at hapse den ;-). Har allerede haft den på indtil flere gange…

Pudderdåse Katja

Jeg tror også den bliver fast på mine negle her i december

Simone

Nøj! Sikke en lækker farve! Ö
Simone

Pudderdåse Katja

Jaaaa! 😀

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *