Fredagsfavorit: Clarins Instant Light Complexion Perfector i farven 00 Rose Shimmer

24.11.12
Clarins Instant Light Complexion Perfector

Clarins Instant Light Complexion Perfector

Det sidste lange stykke tid har jeg brugt mindre og mindre foundation. Forklaringen er simpel, jeg er blevet rigtig god til at lade min hud være. Det vil sige, at min hud efterhånden er blevet helt pæn. Selvfølgelig bliver min hud stadig rød, men på ingen måde i nærheden af, hvad den blev før i tiden. Jeg har haft hjælp, men det må du høre om senere.

Denne favorit sørger for at mit forbrug af foundation er dalet yderligere.  Huden syner langt friskere og sundere efter en lillebitte smule af denne lette geléagtige creme. Navnet på farven gør dig måske lidt nervøs, men det skal du ikke være. Du kommer på ingen måde til at ligne en diskokugle.

Sådan bruger du Clarins Instant Light Complexion Perfector

  • Den kan sagtens stå på egne ben. Den tilfører et skær til huden, som er meget naturligt og virkelig fint. Der skal vitterlig ikke ret meget til at dække ansigtet og hvis du stadig synes, at du har behov for foundation, bruger du blot den efter Clarins Instant Light Complexion Perfector.
  • Som primer vil den få din makeup til at holde langt bedre. Det er dog ikke denne funktion, som gør at den i mine øjne er uundværlig. Huden ser bare mere levende og langt mere frisk ud, når jeg har brugt den.
  • Synes du det er træls med flere lag, kan du sagtens blande den med din foundation og opnå næsten samme glød.
  • Sidst men ikke mindst er den selvfølgelig også velegnet som highlighter oven på foundation.

Clarins Instant Light Complexion Perfector koster 230 kroner og findes i tre forskellige farver. Du finder den i udvalgte Matas butikker, stormagasiner, Sephora, parfumerier og i Matas Webshop.

Husk at deltage vores auktioner hos Laurits til fordel for AIDS-Fondet.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
12 kommentarer
Camilla

Lækkert tip, Helene – den Clarins sag må jeg kigge nærmere på.
Dejligt at din hud arter sig! Del endelig din hemmelighed med os, jeg er så træt af min irriterede, rødblussende hud. Særligt henset til, at det endnu ikke er lykkes mig at finde en foundation, der matcher min huds undertone, så jeg lige kan skjule det værste.

Monica Cinco

Nu ved jeg ikke hvad pudderdåserne vil sige… Men har du prøvet Cliniques produkter? Specielt redness solution?

Pudderdåse Helene

Hej Monica Cinco
Ja da….prøv søgefunktionen, jeg har skrevet om flere af dem. Er der noget specielt du tænker på?
Kh. Helene

Monica Cinco

Jeg tænkte på deres Redness Solutions Daily Protective Base SPF 15 har hørt at den har hjulpet på rigtig mange

Monica Cinco

Simpelthen et fantastisk produkt! Perfekt til de dage, hvor det ligner man lige er stået op fra de døde! 😉

Pudderdåse Helene

Lige præcis! Og den slags dage har vi vist alle 😛
Kh. Helene

Tanja Maria

Hej Helene,
det vil jeg rigtig gerne høre mere om – altså hvordan du er kommet til det punkt, at du kan bruge mindre foundation. Jeg står nemlig i same problem. Det er efterhånden blevet en vane at bruge foundation, hvorfor jeg nærmest føler mig nøgen uden. (I sær i vinterperioden hvor jeg har rander under øjnene og nærmest er hel hvid i huden!)
Elsker at læse om jeres favoritprodukter!!
God weekend.
Tanja

Laura

kan den lidt det samme som loreals lumi primer? 🙂

Juie

Jeg kan efterhånden næsten ikke bruge foundation uden at blande den i… jeg bruger dog nr. 02 (Champagne) da jeg har ret kraftige gule undertoner i min hud. Nr. 00 bruger jeg en gang imellem som highlighter 🙂
Har ofte tænkt på, hvordan den mon virkede som primer, om den altså fik foundationen til at holde længere, så det er fedt at høre at den virker!!

Lena

Hej søde Helene 🙂 Det her er nok ret off-topic. Men det er fordi at jeg overvejer at købe en MAC blush. Men jeg vil gerne have en der ser så naturlig ud som muligt. Så det var bare om du havde nogle gode forslag?
Undskyld jeg spilder din tid 😉
Tak, på forhånd
Lena 🙂

Sis

Hej Pudderdåserne
Jeg overvejer at købe Clarins Instant Light Complexion, men er den meget parfumeret/indeholder irriterende ingredienser? Har ikke decideret parfumeallergi, men lidt sensitiv hud med tendens til at slå ud…
På forhånd tak
Hilsen Sis

Pudderdåse Katja

Der er parfumestoffer, blandt andet limonene og linalool i. Men hvis du ikke har decideret parfumeallergi, så synes jeg ikke den er slem. Få en prøve først, hvis du er i tvivl – det er altid det bedste.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *