Fredagsfavorit: Qua Organic Concentrated Avocado & Shea Butter Body Balm

Qua Organic Concentrated Avocado & Shea Butter Body Balm
10.11.12

Qua Organic Concentrated Avocado & Shea Butter Body Balm

Det er ikke en ny favorit, men jeg bruger den dagligt. Begge drenge ved, hvor i skabet den står. Det er ikke atypisk, at det netop er dette vidunder, de vælger, når læberne, kinderne, albuerne og alle andre steder trænger til en håndsrækning. Den kommer både i håret, på kroppen og i ansigtet og er lige anvendelig til det hele. Den er genial, når man har brændt sig og bliver også brugt til alt fra rifter til tørre hæle.

Qua Organic Concentrated Avocado & Shea Butter Body Balm er virkelig fedtet, men også fuldstændig vidunderlig. Konsistensen er fantastisk, den smelter og bliver som olie, når du fordeler den på det sted, som trænger. Den er virkelig drøj og en lille bitte smule rækker langt. Den er skøn at bruge efter badet, men den er også altid med mig i en lille beholder i tasken. Min tørre hud slubrer fedtstofferne i sig, og jeg synes egentlig ikke huden er voldsomt fedtet efterfølgende. Med mindre jeg bruger den som en maske, hvilket jeg gør, når huden bare er irriteret og tør. Det er selvfølgelig ikke super frækt, med sådan et ordentligt lag fedtet creme i ansigtet, men efterfølgende er huden baby blød. Samme fremgangsmåde bliver brugt til hænderne, hvor jeg dog tager bomuldshandsker ud over.

Den er fantastisk, når huden driller og intet andet hjælper. Når man er en udtørret som en rosin, og huden samtidig er sart. Er det ikke særlig nemt at finde cremer, som både lindrer og plejer.
Mine læber, mine ører og slimhinderne i næsen hader vinter, de bliver rigtig træls og det er virkelig ækelt med parfumerede eller petrolatum (vaseline)baserede cremer. Generelt har jeg ikke det fjerneste mod petrolatum, men min lugtesans er mindst lige så sart som min hud og lugten er simpelthen for meget for mig. Og derfor er Qua Organic Concentrated Avocado & Shea Butter Body Balm min bedste ven.

Qua Organic koster 345 kroner for 100 ml. og sådan en dåse rækker LANGT. Produkterne er heldigvis blevet meget mere tilgængelige. Nu kan du nemlig købe Qua Organic i forskellige kilinikker, i Magasin og i Salling.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Sibilla

Når du siger at den kan bruges i håret, menes der så som en hårkur som man lader sidde lidt tid?, eller bare som en balsam?
Jeg tror vistnok at jeg skal have fingrene i den, der er intet bedre multifunktionelle cremer, når man gerne vil spare lidt penge! 🙂

Annette

Den lyder simpelthen så lækker! Desværre er den bare for dyr 🙁

J.

Hej Helene,
Jeg tænkte på, om du/I kender til kopattesalven, som kan købes i Netto til ingen penge? Jeg bruger den ofte til fødder, albuer og andre tørre steder – og så får jeg de blødeste babyfødder igen. Og så bruger jeg den fx på rifter, sår el. lign.
Jeg kunne egentlig bare godt tænke mig at høre, hvad I synes om den – altså om det er en “god” creme.
KH

Signe Marie

Jeg har ikke prøvet produktet, men det er EDDERMAME en hamper pris for et produkt, der KUN indeholder sheasmør, avocadoolie og e-vitamin.
Bare til info kan økologisk sheasmør købes til 59 kroner for 100 ml og avocadoolie til 69 for 100 ml, hvis man har lyst til at eksperimentere med at lave et produkt magen til selv. Evitamin koster en 70 kroner for 10 ml, så vidt jeg husker.
Det er meget nemt at lave sådan en salve, man varmer sheasmørret blidt op i lidt varmere end håndvarmt vandbad, tager det af varmen og tilsætter flydende olie (her avocado) og rører det godt sammen, mens det køler af. Et par dråber e-vitamin et voila! Jeg bruger forholdet 75/24/1 til salver (altså shea, olie, virkestof).
Bare et tip til dem derude, der gerne vil prøve noget lignende, men krummer tæer over prisen.

Pudderdåse Helene

Hej Signe Marie
Tjaaa, det er det måske nok 🙂
Men jeg elsker den stadig.
Tak for tippet med at blande den.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *