Vind en plads på Pudderdåsernes Makeupskole 15. november

04.11.12
Divalook: Gala

Divalook: Gala

Det er en gammel drøm, vi realiserer, når vi inviterer dig til hygge, sludder og benhård makeupskole. Det er dig, som skal lære noget, og ”Learning by Doing” er et ægte Pudderdåse-motto. Vi vil give dig al vores viden, vejledning,  tips og tricks, men arbejdet skal du gøre, sådan at du føler dig rustet til at gentage succesen der hjemme – uden at have os i hånden. Den første makeupskole holder vi 15. november kl. 18.30-21.30, og du kan købe billetter her.

Grundmakeup fra A-Z
Fokus på vores første to Makeupskoler 15. november og 29. november er på grundlæggende makeup. Her lærer du vores kundskaber indenfor:

  • Hvordan du lægger en komplet makeup.
  • Hvordan du finder de rette farver og hvordan du lægger både foundation, concealer og pudder.
  • Hvornår og hvordan du vælger og placerer blush, bronzer og highlighter.
  • Hvordan du lægger en basis øjenmakeup og hvordan du tilføjer farver eller detaljer efter humør.
  • Hvordan du får modet til at gå med rød læbestift.

Den 20. december holder vi en makeupskole med særlig fokus på festmakeup i anledning af jul og nytår, hvor der bliver skruet helt op for farver, glitter og kunstige øjenvipper.

Nu kan du vinde en plads på vores makeupskole 15. november kl. 18.30 – 21.30. Pladsen har af en værdi af 875 kroner, og vi udlodder 3 pladser.

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar, hvor du skriver, hvorfor du skal med på vores makeupskole.

Det er en betingelse for at deltage i konkurrencen, at du ved, at du kan deltage 15. november kl. 18.30 – 21.30 på Nørrebro, og at du gerne efterfølgende vil på bloggen med billeder fra aftenen (betalende gæster kan selvfølgelig godt være anonyme).

Konkurrencen lukker onsdag aften.

Vi glæder os til at se jer!

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
74 kommentarer
Marianne L

Ihhh hvorfor skal man bo så langt væk! 🙂 Kan jo umuligt få det til at hænge sammen på en hverdag 😉

Pudderdåse Katja

Vi må se at få dem til at bygge den kattegatbro!

Tine Varlen

Jeg er over 35 og vil bare så gerne kunne lægge andet end eyeliner, pudder og mascara (og én farve øjenskygge) og hvad der passer til mig
:))

Mia Lund

Jeg vil SÅ gerne vinde en plads på jeres kursus!!
Fordi:
– Jeg har virkelig meget at lære!
– Jeg ikke ejer en rød læbestift, men ville ønske jeg havde modet til at bruge en.
– Jeg altid ender i den “sikre” version af en øjenmakeup, men godt ville kunne variere.
– Jeg OGSÅ vil være en “dåse”
– Jeg skal til eksamen den dag og ville elske at slutte dagen af på denne måde! Ægte selvforkælelse!!

Maria S.

Fordi jeg er en klovn til at lægge makeup. Pandaøjne er aldrig klædeligt …

eva sørensen

Jeg ville så gerne lære hvad jeg skal gøre / bruge, for at se ud som jeg føler mig. Jeg tror at jeg kan stå op og køre en kam igennem håret, og vinde på naturlig skønhed og charme. Og får tit et chok når jeg senere kommer forbi et spejl,.og ser mit trætte blege ansigt. Jeg vil gerne lære nogen teknikker, nogle tricks.

Mia Lund

Jeg vil SÅ gerne vinde en plads på jeres makeupskole.
Fordi:
– Jeg har SÅ meget at lære!
– Jeg hverken ejer en rød læbestift eller en blush, men ville ønske jeg havde en grund til det!
– Jeg altid ender med den samme “sikre” version af øjenmakeup, men godt ville kunne variere.
– Jeg også vil være en “dåse”
– jeg skal til eksamen den dag og ville elske at kunne slutte dagen af med en omgang selvforkælelse som dette!

Christina

Har utallige grunde til jeg skal med, først og fremmest har jeg været igennem en svær tid med skilsmisse, så jeg trænger til lidt inspiration og noget nyt efter forlist ægteskab. 2. grund er at jeg har/havde fødselsdag to dage før, så det ville være den perfekte fødselsdagsgave til mig selv. Håber og krydser fingre <3 trænger sådan til det- elsker jeres blog og har fulgt den i laaaaang tid efterhånden, I er grunden til jeg til tider bliver ruineret, og derfor har jeg ikke råd til at købe en billet.
Kærlig hilsen
Christina

Kali

Jeg vil rigtige gerne vinde de billetter. Jeg elsker alt indenfor skønhed især make up og kunne rigtig godt tænke mig at lære nye tips og tricks. Håber så meget på at jeg bliver den heldige 🙂

Elise Søgaard

Jeg elsker de røde læber, og har også købt et par af de røde stifter efter jeg er begyndt at læse jeres blog. Men det med at få lagt dem pænt, og tage dem på ud af døren, og ikke kun foran spejlet – mangler stadig! Vil super gerne lære det på jeres kursus 🙂

Karina

Hej pudderdåser.
Jeg skal med på jeres kursus da jeg kæmper en evig kamp med min lyse hud og store porre. Synes det er rigtig svært at finde en foundation der matcher min hudfarve, og har efterhånden været igennem et hav af mærker og besøg i diverse kosmetikbutikker. Også for at finde en foundation der ikke får mine porre til at se endnu mere tydelige ud – eller ligefrem stopper dem :/ Og når det så (nogenlunde) lykkes, hvordan faen bruger jeg så blush på mine lyse æblekinder?
Samtidig går jeg næsten altid med make up i jordtoner – ville være fantastisk at få inspiration til hvordan jeg får nogle flere farver ind i min hverdags make up 🙂 Den røde læbestift ligger i skabet – men bliver ikke brugt. Synes det ser så voldsomt ud, da jeg har ret store læber?
Håber at det er mig, der får lov at deltage – og ellers må I have en fantastisk aften! 🙂

Din kommentar