Vind en plads på Pudderdåsernes Makeupskole 15. november

04.11.12
Divalook: Gala

Divalook: Gala

Det er en gammel drøm, vi realiserer, når vi inviterer dig til hygge, sludder og benhård makeupskole. Det er dig, som skal lære noget, og ”Learning by Doing” er et ægte Pudderdåse-motto. Vi vil give dig al vores viden, vejledning,  tips og tricks, men arbejdet skal du gøre, sådan at du føler dig rustet til at gentage succesen der hjemme – uden at have os i hånden. Den første makeupskole holder vi 15. november kl. 18.30-21.30, og du kan købe billetter her.

Grundmakeup fra A-Z
Fokus på vores første to Makeupskoler 15. november og 29. november er på grundlæggende makeup. Her lærer du vores kundskaber indenfor:

  • Hvordan du lægger en komplet makeup.
  • Hvordan du finder de rette farver og hvordan du lægger både foundation, concealer og pudder.
  • Hvornår og hvordan du vælger og placerer blush, bronzer og highlighter.
  • Hvordan du lægger en basis øjenmakeup og hvordan du tilføjer farver eller detaljer efter humør.
  • Hvordan du får modet til at gå med rød læbestift.

Den 20. december holder vi en makeupskole med særlig fokus på festmakeup i anledning af jul og nytår, hvor der bliver skruet helt op for farver, glitter og kunstige øjenvipper.

Nu kan du vinde en plads på vores makeupskole 15. november kl. 18.30 – 21.30. Pladsen har af en værdi af 875 kroner, og vi udlodder 3 pladser.

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar, hvor du skriver, hvorfor du skal med på vores makeupskole.

Det er en betingelse for at deltage i konkurrencen, at du ved, at du kan deltage 15. november kl. 18.30 – 21.30 på Nørrebro, og at du gerne efterfølgende vil på bloggen med billeder fra aftenen (betalende gæster kan selvfølgelig godt være anonyme).

Konkurrencen lukker onsdag aften.

Vi glæder os til at se jer!

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
74 kommentarer
Sascha

Jeg skal med på jeres makeup skole, fordi jeg har brug for at lære noget nyt. Dag ind og dag ud tager jeg den stensikre. Jeg vil så gerne blive bedre til hverdags øjenskygge. Jeg kan lave spyko-smokey eyes, allá den vilde bytur, men der er mere luder end office over den 😀
Lær mig at komme lidt ud af boxen (og så vil jeg skidegerne møde jer bag bloggen)
Ingen hungersnød eller syg moster, men det behøver man vel heller ikke 😉

Kaur

Jeg vil gerne med da jeg er blevet utrolig dårlig til at ligge make up.
Consealer er især den der volder mig problemer, jeg synes ikke det bliver godt, når jeg gør det selv. 🙁

Amarilla Mirilo

Jeg vil helt vildt gerne med til jeres makeup-skole, for jeg vil gerne lære om hvad der passer til mig og hvordan jeg får lagt en lækker makeup i hverdagen. Desuden har jeg en lækker læbestift fra Lancome, der bare ligger og samler støv – vil så gerne lære hvordan jeg får modet til at faktisk bruge den! Og så ville det være mega cool at komme på jeres blog 🙂 xoxo Amarilla

Din kommentar