Vinderen af Evolution IPL Hair Remover

02.11.12
RIO IPL Evolution

RIO IPL Evolution

Så har vi fundet en vinder i konkurrencen om en Evolution IPL Hair Remover. Det var svært at finde ud af, hvilket nummer kommentar der skulle vinde. Efter vores sædvanlige standard for, hvordan vi trækker lod, så var jeg gået i gang med at tælle hår, men nej… Dårlig ide. Så i stedet gik jeg i gang med at tælle pincetter, jeg har liggende herhjemme. Som PCO pige med lidt for meget testosteron i kroppen, så har jeg en pincet ved hver hånd. Og det blev til 15, som er:

Malene Andersen

(Jeg har ikke medregnet de kommentarer, der ligger dobbelt)

Stort tillykke Malene, jeg skriver direkte til dig. Jeg håber, du får glæde af RIOs Evolution IPL Hair Remover.

Og til jer andre som ikke vandt, så synes jeg, I skal gå ind og synes godt om RIOs danske facebookside, hvor jeg ved, at der er flere konkurrencer på vej med både produkter til hårfjerning og Rios mange andre spændende ting (som du også snart vil læse mere om her på bloggen).

Sponseret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Malene Andersen

HURRA! Hvor er det bare fedt 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *