Fredagsfavorit: MAC Eye Shadow i farven Copperplate

26.10.12
MAC Copperplate refill

MAC Copperplate refill

I de sidste uger har jeg været back to basics med hensyn til min makeup. Jeg fandt nemlig mine paletter frem med MAC øjenskygger og kiggede på farver. Det resulterede i at en del af farverne havnede i de små paletter, og de er blevet brugt flittigt siden. I denne uge er det særligt én af farverne, som er blevet brugt igen og igen.

Anvendelses muligheder
Copperplate er en af de farver, som jeg bruger til flest forskellige ting. Farven er gråbrun og har den perfekte farve til at lave skygger. Den kan bruges som

  • Øjenskygge
  • Liner
  • Shading både på øjnene og i ansigtet
  • Farve til øjenbrynene

Du kan søge i looks eller skynde dig at melde dig til Pudderdåsernes Makeupskole, hvor den spiller en central rolle, og se den i brug og få masser af tips og tricks til at bruge den og mange andre produkter.

MAC Copperplate koster 150 kroner, men fås også som refill til paletter til 95 kroner. Køb MAC i MACs egen webshop her og i Magasin.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Helle

Kære pudderdåser. Jeg prøver lige igen. Jeg kan simpelthen ikke finde den anmeldelse I lavede af Matas natur produkterne. Kun nogle indlæg hvor I omtaler at den snart kommer (det var i april). Er det bare mig, eller er den pist væk?
Kh Helle

Bodil

Jeg har prøvet dagcremen med spf. 15 og den fungerer fint som solcreme til ansigtet. Jeg har blandet hud, med tildens til allergiske reaktioner og tilstoppede porrer – på mig fungerer den fint som solcreme. Jeg bruger serum fra Olay eller Cliniqe under den, da der kun er aloevera og lidt E-vitamin i. Her i kulden er den dog ikke fed nok til mig.

Helle

Tak for svar Bodil. Har også kigget lidt på dagcremen, men det er særligt deres krops- og hårprodukter, som jeg er interesseret i. 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Helle
Det er min akilleshæl. Jeg elsker produkterne, men anmeldelsen er simpelthen aldrig kommet…Den bliver bare mere og mere omfattende. Det bliver en stor dag, den dag jeg endelig kan poste det indlæg…SUK!
Kh. Helene

Maria

Hej Pudderdåser :).
Jeg har købt en Cream Colour Base ( Pearl) fra MAC, men synes ikke helt jeg kan forene mig med den :(. Hvis jeg bruger den som øjnskygge, så sætter den sig i folden ( på låget). Har i nogle gode råd til hvordan den ellers kunne bruges- og med hvilket “værtøj” kan der anbefales dertil? Har også prøvet at bruge den øverst på kindbenet, men den gør bare ikke helt det jeg havde håbet på….
Og til sidst- super god blog her 😀
Mange hilsner Maria

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *