Decubal Lips & Dry Spots Balm til vindtørre læber

11.10.12
Decubal Lips & Dry Spot Balm

Decubal Lips & Dry Spot Balm

“Hvad er jeres yndlings-læbepomader/plejemidler egentlig?” spurgte Mette til Helenes indlæg om at huske at eksfoliere læber. Min familie er i hvert fald ikke i tvivl – vores hjem er fyldt med disse små hvide tuber. Der ligger en over det hele – hvis jeg kommer for langt væk fra den, kan jeg gå helt i panik. Og det samme gælder Helene – vi er begge fans af Decubal Lips & Dry Spots Balm.

Jeg er nemlig rigtig plaget af tør hud. Især på læberne og ISÆR når årstiderne skifter. Starten på efteråret og skiftet til koldt vejr får mig til at krakelere helt. Og så er Decubal Lips & Dry Spots Balm uundværlig. Det er den også resten af året, det er den for begge Pudderdåser, og hvis nogen spørger os, hvilken læbepomade vi anbefaler, så svarer vi i kor: Decubal Lips & Dry Spots Balm.

Den er nemlig vanvittigt effektiv. Kombinationen af lanolin, vaseline, E-vitamin og salicylsyre gør underværker. Der er ingen parfume i, og det virker bare. Den ingredienskombination minder i øvrigt utrolig meget om den markant dyrere Eight Hour Creme fra Elizabeth Arden – omend konsistens og farve føles forskellig.

Den virker også fantastisk på tørre neglebånd eller hvor du end er ved at krakelere.

Her kan du købe det
Decubal Lips & Dry Spots Balm koster 60 kroner på apoteket. Se hele ingredienslisten her.

Har du prøvet den? Hvad bruger du på læberne?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
25 kommentarer
Julie

Decubals håndcreme er også en favorit her hjemme 🙂

Charlotte

Den er også fast inventar hos mig, både hjemme, på arbejde og i tasken.
Kan i øvrigt også anbefale Decubals shower-olie-ting. Super behagelig og effektiv – og man styrer selv om den skal være duft-løs eller med grape.

Pudderdåse Helene

Hej Charlotte
Katja har dedikeret et helt indlæg til opdagelsen af Decubal oliebade…ting og det faktum at parfumen er frivillig 🙂
Kh. Helene

Baysen

Jeg fandt min gamle tube frem tidligere på ugen, fordi mine læber var blevet så tørre, og intet hjalp – heller ikke mine sædvanlige venner. Desværre var den blevet harsk og lugtede grimt. Så igår smuttede jeg forbi apoteket og købte en ny. Og nu har jeg genfundet min kærlighed til denne lille multitasker, og bonusen er, at den jo har fået en ny og smartere indpakning (ja, så gammel var min gamle tube) 😉

Pudderdåse Helene

Øj…min søn fandt også en ældre variant i sin turtaske forleden O.o ohhh my det var ikke rart!
Godt at han selv kunne finde op på Apoteket og købe en ny <3
Kh. Helene

Kirsten

Jeg har prøvet den og den er virkelig god! Nu er min første tube snart tom og hvis ikke jeg havde fundet Eight hour uden parfume på tilbud, så havde jeg nok købt Decubal igen.

Pudderdåse Helene

Hej Kirsten
Den er nu også god og så synes jeg at den dufter lidt bedre.
Kh. Helene

Karina Pedersen

På Jeres tidligere anbefaling købte jeg den, og nu er jeg også fan! Den er bare skøn, og ved brug et par gange om dagen er mine læber altid bløde (og pæne, når jeg skal have læbestift på 🙂

Pudderdåse Helene

Og lige præcis dét er SÅ vigtigt! Det varmer mit gamle dåsehjerte at læse det :-*
Kh. Helene

Lise

Jeg brugte petrolatum-baserede produkter på læberne i årevis og læberne blev mere og mere tør af dem. Da jeg begyndte at bruge plantebaseret i kombination med lanolin gjorde det underværker på mig. Har brugt min egen lige siden. 🙂

Pudderdåse Helene

Hej Lise
Jeg står også selv og har gang i gryderne, fordi petrolatum-baserede produkter er “forbudt” i nærheden af respiratorer og ilt.
Kh. Helene

Lise

Lyder da spændende at du selv kokkererer cremer. Kunne tænke mig at læse mere om det, men undskyld, jeg er ikke helt med omkring det med respirator og ilt…?

Pudderdåse Helene

Hej Lise
Nej…det er også sådan noget hospitals need-to-know 😀
Det er fordi antændelsespunktet for petrolatum er for lavt, der har været en sag (i USA) om en sygeplejerske, som skulle samle nogle connections og vupti….gik der ild i det hele. Det er koncentreret ilt, man har med at gøre og derfor er risikoen for antændelse meget høj.
Vi har leget med tanken om et indlæg, men det er en ret specialiseret creme, jeg fremstiller og er derfor gået væk fra det igen. Da den vil udstille en patient på en uhensigtsmæssig måde og hvis ikke historien og årsagen til “produktionen” kommer med, giver indlægget/opskriften ikke så meget mening.
Kh. Helene

Pernille Aaby

Jeg har den, men tuben gik desværre i stykker, så nu er den kommet i en ny beholder 🙂 Det eneste sted jeg faktisk ikke bruger den er på læberne, det fungerer bare ikke rigtig for mig med mineralske olier. Når det så er sagt, så er den fantastisk til tørre pletter eller knopper på ben og arme 😀

Pudderdåse Helene

ÅÅåhh hvor træls, jeg havde også en tube, som “eksploderede” i min taske for nogle uger siden…det er så træls! Heldigt at du har opdaget andre gode ting ved den, når den nu ikke dutter på læberne 🙂
Kh. Helene

H

Bepanthol er uden sammenligning den bedste creme til tørre læber, jeg har prøvet – og jeg har prøvet mange. Kan købes på apotheket. En tube holder i evigheder.

Pudderdåse Helene

Hej H
Den har jeg vist ikke prøvet, er det sådan en fedtet sag eller er har den mere konsistens som en almindelig creme?
Kh. Helene

Charlotte Louise

Den bruger jeg også! Synes også den er enormt drøj i brug 🙂
Forresten vil jeg lige sende en kæmpestor tak i jeres retning. Jeg har haft eksem i knæhaserne i 14 år (!!!) og lægerne har altid sagt, at jeg ville vokse fra det. “Smør med hormoncreme og masser af fedtcreme”. Det har bare IKKE hjulpet. Især med overforbrug af stramme jeans og varme bade. Og selvfølgelig det kolde vejr. Det har et par gange resulteret i noget der mest mindede om åbne sår med betændelse og hele svineriet. Nu er jeg 18 og det er endelig gået væk – jeg har i hvert fald nærmest ikke haft skyggen af min eksem i 2 måneder. Og hvorfor det? Fordi jeg læste jeres anmeldelse af diverse A-derma produkter, som jeg nu har brugt i 2 måneder. Jeg bruger Exomega cremen og deres “Emollient foaming gel” (som mest af alt minder om en olie/gel – turde bare ikke bruge deres Cleansing Oil pga. parfume).
Og det må altså være noget af det der havre eller kæmpenatlys, for fx. Decubal har stort set ingen effekt haft på min eksem.
Tak, tak, tak for at skrive om gode produkter og at sætte jer grundigt ind i de ting, I anbefaler.

Pudderdåse Helene

Hej Charlotte
Hvor er det bare skønt at høre, tillykke med det!
Havre er virkelig godt, det er helt sikkert
Kh. Helene

Mette K. Frederiksen

Tak for svar 😉 He, He.
Den skal jeg helt sikkert have fat i når jeg kommer forbi et apotek i morgen 😀 Er også stor fan af Decubal til (meget) tørre hænder 🙂
– Mette

Pudderdåse Helene

Ja, det kan være nødvendigt at tage ekstreme metoder i brug, når de tørre hænder driller! Det kender jeg RIGTIG godt!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *