Lækkert hår på anden dagen uden hårvask

13.10.11

Jeg har tyndt hår, som fedter ret meget. Hårvask hver dag har altid været et absolut must for mig, med mindre jeg vil ligne noget, der er løgn. Især efter jeg er blevet korthåret, tro mig – jeg giver ordet morgenhår en helt ny mening.

Men kombinationen af tre produkter gør det muligt for mig at gå en dag uden hårvask og alligevel have lækkert hår. Hvilket er guld værd på en dag, hvor man skal tidligt op og hurtigt ud af dagen. Mit 2 minutters morgenritual på de morgener er:

1. Hurtig hårbørstning

2. TRESemmé Tørshampoo
Ja jeg ved det godt, vi har skrevet virkelig meget om den, men det ER den bedste tørshampoo, jeg kender. Jeg har prøvet dem alle, også Klorane som er virkelig god, men TRESemmé er den bedste. Jeg sprayer et godt lag i håret og lader det sidde i 30 sekunder, hvorefter jeg kører fingrene eller børsten gennem håret.

3. Osis+ Dust It Mattifying Powder
For at tage den sidste fedtede fornemmelse og give håret et ekstra løft og fylde giver jeg toppen omkring skilningen et let strejf af Osis+ Dust It Mattifying Powder og rodder det igennem med hænderne. Hårpudder er ret nyt for mig, men hold op det er smart! Ens hår går fra flat og småskinnende til fyldigt og mat på et øjeblik.

4. En smule voks – for eksempel Paul Mitchells Spray Wax
For at sætte håret og give struktur giver jeg det til sidst lidt voks. Min favorit til den page-længde mit hår har nu er Paul Mitchells Spray Wax. Brug den voks, der passer dig bedst, det er ikke så vigtigt i denne sammenhæng.

Og 2 minutter senere er mit hår klar til at blive set af omverdenen.

Hvis dit hår ikke fedter ret meget kan kombinationen af tørshampoo og hårpudder måske være for meget. Prøv dig frem med en lille smule af hver eller start med kun tørshampoo.

Her kan du købe det
TRESemmé tørshampoo koster 89 kroner og kan købes i Føtex, Bilka og udvalgte Matas. Osis+ Dust It Mattifying Powder har en vejledende pris på 149, men du kan finde det billigere på nettet. Jeg har købt den på Nicehair.dk. Paul Mitchell Spray Wax koster 139 kroner samme sted.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Pudderdåse Katja

Tak 🙂

Camilla

Hejsa,
LIge et hurtigt spørgsmål. Er det egentlig med vilje at man ikke kan se hvem af jer der har skrevet indlægget? Eller er det bare mig der ikke kan se det?
Tak for en fantastisk blog. Har endelig fået taget mig sammen til at få købt Too faced shadow insurance, og jeg må give jer ret. DEN VIRKER! Jeg må indrømme at jeg havde lidt svært ved at tro på de fantastiske anmeldelser i har givet den 🙂
Mange hilsner
Camilla

Pudderdåse Katja

Fedt at høre! Den virker virkelig 🙂
Nej det er slet ikke med vilje, og det står på fejllisten. Du kan se det på forsiden, hvor det står under hvert indlæg.
Kh. Katja

Marlene

Hej 🙂 Jeg kom til at tænke på, om en tørshampoo rent faktisk “vasker” håret, eller om det bare ser nyevasket ud? Altså bliver alle bakterier og snavs siddende?
Og forbliver håret glat, hvis man sprayer det i glattet hår?

Pudderdåse Katja

Bakterier, skidt og møg bliver siddende. Den får det kun til at se mindre fedtet ud 🙂 Desværre.
Men det er – ud fra et hygiejne spørgsmål – ikke nødvendigt at vaske hår hver dag.
Glat hår bliver ved med at være glat, ja. Omend looket bliver lidt mere råt i det.

Nannii

Måske lidt sent at smide dette spørgsmål – men ved I, om der er silikone i Tresemmé tørshampooen? Jeg kører nemlig min hårrutine efter no-poo-metoden.

Pudderdåse Helene

Hej Nannii
Der må jeg være dig svar skyldig…jeg vender tilbage, når jeg har et svar.
Kh. Helene

Carina

Jeg forstår godt, du bruger, de hjælpemidler der findes, men overdreven brug af produkter som “Dust It”, der skal påføres i hovedbunden, samt tørshampoo o.lign. som indholder butan, alkohol eller silicone, kan gøre hår og hovedbund mere fedtet, – nogle går rundt med en hel “badehætte” af silicone på hovedbunden. Køb en tørshampoo der ikke er arasol, og brug evt. en dybderensede shampoo i ny og næ, så du kommer helt af med alle resterne, og prøv at holde styling produkterne fra hovedbunden. Jeg ved godt, det er noget ØV, – men det kan gøre problemet værre…! (Kilde Hårklinikken)

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *