Nye pensler i Matas: M.Cosmetics Professional og Trendy

16.09.12
M.Cosmetics Professional pensler

M.Cosmetics Professional pensler

M.Cosmetics Trendy pensler

De bliver modtaget med næsten barnlig glæde, når vi får en ny penselserie ind af døren her hos Pudderdåserne. For det rigtige penselkit er grundstenen i enhver makeup-kollektion. Med en god pensel kan du få selv den mest fesne øjenskygge til at opføre sig ordentligt. Det modsatte derimod er dømt til at mislykkes.

Det er derfor altid glædeligt, når vi får en ny serie af billige kvalitetspensler. Det kan jeg heldigvis sige, at M.Cosmetics sorte Professional serie er. Og der er flere gode bud på et godt køb i blandt. Det samme kan jeg desværre ikke sige om den farvede Trendy serie, men mere om det til sidst.

God kvalitet
M.Cosmetics, som er Matas’ eget mærke, har lanceret to serier – den sorte, Professional, som henvender sig til de makeup-nørdede, og den farvede Trendy, som henvender sig til fashionistaerne, siger de selv. De kvalitetsbevidste makeupinteresserede fashionistaer, jeg kender, vil nu nok også vælge Professional.

Serien indeholder både pensler med kunsthår og naturlige hår, og priserne er meget rimelige mellem 60 og 140 kroner. Især når man ser på, hvad du får for pengene. Ingen af penslerne har tabt hår overhovedet eller form væsentligt, efter jeg har vasket dem (en gang) og brugt dem.

M.Cosmetics Professional pensler

Jeg har udvalgt mine favoritter her. M.Cosmetics no 200 og 201 er henholdsvis en klassisk pudderpensel og rougepensel. De er af naturhår af god kvalitet, og jeg har ikke oplevet nogen af dem fælde endnu. Med en pris på hhv. 90 og 100 kroner, så er det et suverænt godt køb. Penslerne er bløde, tætte og virkelig gode. Klassiske musthaves i i ethvert penselkit.

M.Cosmetics kabuki pensler er af meget fine og bløde nylonhår. Det gælder også denne bronzer pensel (yderst til venstre), som de har kaldt den. Jeg synes, den er fantastisk – det er i virkeligheden en kabuki med håndtag. Jeg har aldrig forstået, hvorfor man ikke må få lidt mere at holde på på en kabukipensel, og her er den. Denne kan du buffe alle pudderbaserede produkter ind i ansigtet med. Bronzer selvfølgelig, men også alt andet såsom pudder og mineralsk foundation.

Nummer 208 er en dobbeltsidet pensel (og det er her M.Cosmetics i mine øjne svigter deres professionelle navn. Lad være med at lave dem dobbeltsidede tak!). Den ene ende er en flad lille tyk sag, som er perfekt til den nederste øjenvippekant. Den minder meget om MAC 214, men er syntetisk.

Nummer 205 er en syntetisk pensel af virkelig god kvalitet og form til især præcisionspåførsel af cremede produkter eller øjenskygge. Men den bliver solgt til at lave smokey eyes med – det ville jeg aldrig bruge den til, den er alt for stor til langs de nederste vipper. Men på øjenlåget er den super.

I julegave ønsker jeg mig, at Matas også laver øjenpensler i naturhår. Der mangler i den grad et budgetvenligt alternativ på markedet. Når nu de laver dem så godt til ansigtet, hvorfor så stoppe der?

Fine farver falder fra hinanden

M.Cosmetics Trendy pensler

De fine trendy farver skal du til gengæld holde dig fra, med mindre du har en sekundlim ved hånden. Øjenskyggepenslerne virker ok, men da jeg tog ansigtspenslerne op fra posen faldt 3 ud af 4 spontant fra hinanden. Emilie har fortalt mig, at det samme skete for hende.

Jeg har kontaktet Matas, som kiggede nærmere på deres egne eksemplarer på lageret og måtte give mig ret, og de er ved at undersøge det nærmere hos deres leverandør.

Hvis den ikke spontant var gået i stykker, så ville jeg ellers varmt have anbefalet No.1 til foundation, men…

Udover problemerne med håndtaget, så er der helt markant forskel på kvaliteten af Professional og Trendy. Det er ikke kun farverne, der er forskellige, de er bygget helt anderledes, hårene er anderledes, og der er slet ikke tale om en sammenlignelig kvalitet på nogen måde. Jeg tvivler på, at de er lavet hos samme leverandør som de sorte.

Begge serier har en række produkter udover pensler fx. pincetter, applikatorer, penselrens (!!!), negleting osv , som også ser interessante ud, men jeg har ikke haft chancen for at kigge nærmere på det endnu.

Her kan du købe det
M.Cosmetics Professional koster mellem 60 og 140 kroner. M.Cosmetics Trendy koster mellem 40 og 80 kroner. Begge serier kan kun købes hos Matas og på Matas’ webshop.

Har du prøvet dem? Eller set på dem i Matas?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
32 kommentarer
Jeannet

Min pudderbørste fra Trendy serien er også faldet fra hinanden, og jeg er utrolig skuffet over den, den er helt flad og ikke til at arbejde med..

Pudderdåse Katja

Det kan jeg godt forstå Jeannet. Jeg er helt enig.

anna

Prøver lige igen 😉
et spørgsmål om børster fra elf
Jeg har set at en af jer har anbefalet en pudderbørste fra elf som foundationbørste.
Da jeg ikke har mange penge lyder det jo fjong. Men når jeg går på den danske side eller den engelske side for at købe så ser børsterne der helt anderledes ud, har lyse skafter og pudderbørsten er ikke flad.
Hvordan kan det være?
Har i link til en danske eller anden eu side hvor jeg kan købe den omtalte?
Jeg elsker jeres anbefalinger af billige produkter og har efterhånden fået reduceret mit makeup budget godt. Som fattig nyskilt var det nødvendigt. Så tak 🙂

Sarah

Jeg er ikke en pudderdåse, men har brugt en del tid inde på ELF’s hjemmeside – hvis de har lyse skafter er de enten de billige (som ikke er særligt gode) eller bambus-serien. Du skal klikke på “Studio” oppe i menuen 🙂 Jeg har selv pudderbørsten og er SÅ glad for den! Bruger den hver eneste dag 🙂 Håndtaget er blevet lidt løst, men er ikke røget af, og har bare købt en ny hvis det skulle ske – den koster jo ingenting og den er rigtigt god. God investering! 🙂
Link: http://www.eyeslipsface.co.uk/product~prodID~136.htm

anna

Tusind tak skal du have. Andre børster derfra du kan anbefale? 🙂

Pudderdåse Katja

Tak Sarah 😀

Tina

Lillesøsterens ansigtsudtryk da hun ser de farvede pensler 😀
…Lillesøsterens ansigtsudtryk nu 🙁

Sofie

Ja, jeg har heller aldrig forstået hvorfor kabukibørster skal have sådan et kort skaft. Hvem har fundet på det?
Hvis den der med langt skaft er lige så god som min den lille fede kabuki fra Nilens Jord, må jeg da prøve den 😀

Nina DJ

Købte den sorte pudderpensel nr. 200, da jeg havde læst jeres artikel. Og jeg er altså ikke særlig imponeret… 🙁 Den er slet ikke blød og lækker, men totalt stiv i hårene – bliver det bedre, hvis jeg vasker den eller bliver den blødere blot ved brug? Der står den er lavet af gedehår – fint nok, men altså en tand for stive hår til mig. Iøvrigt fælder den fælt, det synes jeg ikke, jeg oplever med andre pensler fra fx Nilens Jord, l’Oreal el.a.

Pudderdåse Katja

Først og fremmest så skal du altid vaske dine pensler før du bruger dem, så gør det først.
Men det der lyder helt skævt. Min fældede overhovedet ikke – ikke et eneste hår. Heller ikke før jeg vaskede den. Hvis ikke det hjælper at vaske den, så aflever den tilbage til Matas og reklamér over den.
Se hvordan du vasker dem her: https://pudderdaaserne.dk/2011/04/12/tirsdags-tips-rene-pensler/

Mia

Jeg er selv på udkig efter nogle gode og billige makeup pensler, da jeg hverken har råd eller gider give så mange penge på makeuppensler, fra fx: Mac! Så vil da helt klart kigge på de pensler. (Nilens Jord, er også i mine tanker) Har selv concealerpenslen fra Trendy serien, og har ingen problemer haft med den. Til prisen, er jeg mere end tilfreds, men somsagt jo mere du giver jo bedre kvalitet for du jo nok også! .-) Brugte den i starten som concealer pensel, men er nu gået over til at bruge den som øjenskygge pensel. Den fungere faktisk okay! Men kunne godt tænke mig nogle rigtige øjenskyggepensler, osv. Til en overkommelig pris. Da jeg ikke har så forfærdelig mange pensler! 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *