Vind sæt med 3 Rimmel 1000 Kisses Lip Tints

12.09.12
Rimmel 1000 Kisses lip tints

Sponsoreret indlæg

Rimmel 1000 Kisses lip tintsSå du Helenes video med Rimmels nye 1000 Kisses Lip Tints? Nu kan du vinde tre af de nye farver – blandt andet Helenes favoritfarve Perpetual Plum, som hun bruger i videoen.

De tre farver, du kan vinde, er:

  • 200 Grippy Grape
  • 300 Perpetual Plum
  • 700 Nothing but Nude

For at vinde skal du gå ind på Rimmels danske hjemmeside, hvor du også kan se tre farver på forsiden (sammen med smukke Georgia May Jagger), og fortæl mig så i kommentarfeltet her, hvilken af dem, du bedst kan lide?

The winner takes is all og vinder alle tre fine farver – vi vil bare gerne vide det 🙂

Vi trækker en vinder på lørdag.

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
226 kommentarer
Mille

Jeg er nok mest til perpetual plum, men de er jo allesammen skønne.

Natascha

Synes det er svært at vælge da de alle er fine farver. Men synes at carry on cherry er rigtig fin.

Kira Rasmussen

Jeg synes især om Nothing But Nude, men ville elske at have muligheden for at prøve flere farver, jeg er så lys at jeg har holdt mig til det “sikre”, men jeg er ved at synes at det kan være for kedeligt 🙂

Honi

De er alle flotte men jeg kan godt lide Carry on Cherry och som en taet andenplads finder vi Nothing But Nude!

Louiset

Jeg kan rigtig godt lide farven Grippy Grape – så den ville da være dejlig at vinde!

Line stendorf

Lækkert lækkert… Er på Helenes hold, perpetual plum er super lækker i farven!!

birdie

Det er sørme svært..De ser lækre ud alle..Jeg vælger :
Stay very Berry
Hilsen Bidie

Camilla Larsen

Jeg holder med Helene og siger Perpetual Plum – det var i hvert fald den, jeg var tæt på at købe tidligere i dag;)

Ulla Haslund

Jeg er helt sikkert mest til “Perpetual Plum”, som vil passe godt til min garderobe 🙂

Jane

Grippy Grape 200

Din kommentar